Wednesday 14 September 2011

Termostat ožičenja

Informacije koje se daju u sljedećim stavcima se bavi najosnovnijem obliku termostata ožičenje. Terminala ožičenje dolje objašnjeno se koriste u jednostavnim termostatima. Stječe se know-how o promjeni žice u prilogu ove terminale s dolje ponuđene podatke. Međutim, za komplicirane sustave, stručnu pomoć i stručna znanja potrebna u procesu popravljanja problema ili termostat za rješavanje problema
Termostat ožičenja
Najčešći tipovi termostata sklopova imaju sljedeće terminali - RH, RC, G, Y i W. Neka nam razumijemo funkcije povezane s žice dolaze ovim terminala. One mogu naučiti kako se spojiti termostat ožičenje uz pomoć dolje ponuđene podatke.
R: Žice dolaze na 'R' terminali su izvor žice počevši od transformatora. Funkcija ovih žica za energiju druge žice. Drugi su žice pod naponom na temelju termostat način se postaviti. Energije također je pružena na temelju zahtjeva, odnosno za grijanje, hlađenje ili ventilator operacija. One mogu vidjeti kratkospojnik fiksni između RH i RH terminala. Kratkospojnik žica je prisutan u slučaju grijanja i hlađenja, sustavi dijele transformatora. Ako transformator se koristi za grijanje i hlađenje su različiti, navedene žice ne trebaju biti korišteni.
G: žice koja je fiksiran za G terminal donosi s njim, energija dužan uključite puhaljka ili sustav ventilator.
W: žica koja je povezana s 'W' terminala počinje grijanje u sustavu kada energijom. To se koristi u sustavima kao što su bojler, električne peći, peći ulja, itd.
Y: U 'Y' terminal spojen na žicu koja djeluje kao kompresor relej za hlađenje. The AC je uključen kada žice dolaze na 'Y' terminal dobiva energized.
Opis postaviti da je gore predviđeno uključuje 4 terminala. Takva sklop tvore 'Single Stage Termostati'; Oni su također poznat kao '1 Heat / 1 Cool 'termostatima. Ime, jednostupanjski termostat je dodijeljena ovim instrumentima zbog činjenice da terminala koji kontroliraju više faza hlađenja ili grijanja su odsutni u svojim skupštinama / set-up. Informacije gore će vam pomoći u termostatu ožičenje za toplinske crpke. Ovdje je neki termostat ožičenje informacije o malo više terminala.
C: Poznato je kao zajedničku žicu terminal i žica dolazi do termostat.
O: U 'O' terminal priključen na žice koje su energijom za hlađenje. These terminali su prisutni na toplinske pumpe jedinicama.
Aux: AUX priključak se koristi za dobivanje back-up topline iz izvora. These terminali potječu iz zraka rukuju i žice koji povezati s njima ali nemaju bilo univerzalni boje kôd.
E: Ova termostat terminala je povezan s funkcijom hitne grijanje. Terminal dokazuje da se korisno kada se kondenzator toplinska crpka ne uspije.
S1 & S2: S1 & S2 terminal je prisutan u nekim od sustava i koristi se u istraživanja vanjskoj temperaturi. Posebna žica se koristi za ovaj terminal koji je zaštićeni. Pročitajte više na:; Termostat Problemi, najbolju programabilni termostat; Zamjena Car termostat, termostat ožičenje problemi mogu se rješavati ispravno pozivom stručnjak. Moderni termostati su komplicirani u njihovoj strukturi i samo ožičenje njih ne dovršiti posao. Jedan je za pokretanje softvera za postavljanje sustava za termostat da funkcionira u potpunosti. Osnove termostata ožičenje može razumjeti ispravno s pomoć informacija gore predviđeno. To bi djelovati kao vodič u procesu povezivanja ispravno.

No comments:

Post a Comment