Thursday 29 September 2011

Kovrča-biti-Gone: Odlazak iz Fuzzed to Naborani

Oni od nas s prirodno kovrčavom hair su se bavili s frizzies svim našim životima. To postaje svakodnevna borba da bi naša kosa pripitomljeni kada smo znali da bi mogle izgledati lijepo savijen poput bismo proveli dan na plaži. Nažalost, vlažnim vremenskim uvjetima i prirodne kose teksture tendenciju da rade protiv nas u tom odjelu.
No, tu je neke dobre vijesti! Moguće je borbu protiv elemenata prirode koje rade protiv nas da su to savršena, modela poput kovrčava-valovitu kosu. Slijedite ove savjeta kako zadržati svoju kosu da bude fuzz-centralno:
Shampoo štedljivo
Šampon isušuje kosu. Preporuča se da one s kose koja ima tendenciju da kovrča na šampon samo jednom ili dvaput tjedno. To drži kose od isušivanja više nego je potrebno.
Deep Stanje
Koristite jake, duboke uređaj. Ostavite ga na glavu za pet minuta na tuš svaki put kada oprati kosu. Druga mogućnost je da pjeniti uređaj na već mokru kosu, istisnite suvišnu vlagu, i zamotati jedan ručnikom oko glave. Neka ga postavljen za jedan sat i kad isprati regenerator iz vaše kose će lijepo be moisturized and uvjetovano!
Proizvodi su vam prijatelji
Korištenje anti-kovrča hair seruma i kreme može napraviti veliku razliku u vašem kovrča-faktor. Nanesite serum nakon tušem, a ako počnete frizzing kasnije tijekom dana koristite krema ili pomada dovesti kosu nazad dolje na zemlju.
Manuelni rad
Ne četkati kosu tijekom dana. Umjesto toga, koristite prste ili čak i širok zubima češalj. Odvojite kovrče lagano, tako da oni ostaju u takt i ne lete daleko. Kosu će izaći u potrazi prirodne i oh-tako-prekrasna!
Željeza
Koristite curling željeza ili ravnim željeza, ovisno o tome koji stil ste težio za, zadržati svoju kosu na mjestu. First sprej nit s kose sprej, to iščešljati, a zatim primijeniti željeza. Slijedite s više lak za zajamčeno čekanje.
Neposlušnu kosu može biti frustrirajuće i to sigurno je izazvao loš hair dnevno, ili dvije ali to ne mora biti kraj svijeta, bilo. Bilo stilu ili tekstura kose je rukovanje ako imate know-how. Primijeni ovih tehnika na svoj režim za styling kose i gledati kosu prijelazu iz blah prekrasnu!

No comments:

Post a Comment