Friday 30 September 2011

Simpatija Cvijeće: Pogrebne cvjetnih aranžmana

Gubitak od volio jedan je često vrlo teško. Cvijeće je jedno vrlo čest način pokazati osjećaje i poštovanje onima koji su prenijeti. Ovdje su neke vrste cvijeća i njihova značenja.
Krizantema - krizantema su simbolične smrti i uglavnom se koristi za nas dvoje i na grobove. U mnogim zemljama širom svijeta, krizantema tradicionalno se koriste u pogreb cvjetni aranžmani. Dostupne su u više boja, bijele, žute, burgundija, ten i roza. White je najpopularnije boje. Bijeli označava istina i iskrenost. Single krizantema su Daisy poput i dati svježinu na sprovod danak. Dvostruko krizantema su također popularna, jer oni se mogu koristiti za jastuke, imena i masa vijenci vrlo jednostavno.
Ljiljani - On je rekao da ljiljanima predstavlja obnovljena nevinost duše kad osoba umre. Postoje nekoliko tipova ljiljanima i boja dostupni su bijela, narančasta (lososa), žute i ružičaste. Možete kupiti azijatski, ljiljane u bojama bijela, žuta, ružičaste ili narančaste. Calla ljiljane su skuplji jer pružaju velik vidni iz svoje impresivne boje.
Longiflorum ljiljanima izgledaju kao oblika cvijeta glavi trubu i može naći samo u bijeloj boji. Oni su vrlo tradicionalna sprovod cvijeća i izgledaju najbolje u vezana korice zbog načina oni rastu na stabljici.
Azijski ljiljanima su manje cvjetnih glavica i koriste se u sprejevi ili kao baze. ; Orijentalni ljiljani se otvaraju u cijelosti s laticama okreće leđa. Veličina cvijeta glave mogu varirati, ali ove imaju vrlo snažnu prisutnost u pogrebnu počast.
Iris - Jedan od rijetkih plavi cvjetići na raspolaganju tijekom cijele godine iris ima svoje zasluženo mjesto kao cvijet pogreb. U svijetu cvijeća što označuju vjernosti i nade, u usporedbi s bijelim imaju veliki vizualni učinak.
Gladiolas - Gladiolas su poznati za spontani otvorenost za višu svijest. Oni također simbolizira snagu karaktera. Oni se koriste u dvoje, kao znak poštovanja prema ode duše.
Cvijeće su lijep način pokazati svoju ljubav i poštovanje za izgubljene voljenima. Također možete poslati cvijeće za bračnog druga ili uže obitelji jedne izgubljene.
Ako ste nedavno izgubili voljene osobe, prinosim svoju sućut i molitve.

No comments:

Post a Comment