Wednesday 28 September 2011

Romantika na jeftini - Nice datumi s lijepo cijenom

Svi smo bili tamo: želimo pokazati jedan volimo prekrasno vrijeme, a prva ideja da dolazi u naš um je neobičan večera, teatar, opera, koncert, ili druge skupe događaj. Tada pogledamo u naše novčanike i shvatiti da ne što će se dogoditi. Bilo da ste student jedva struganje strane ili odrasla osoba jedva struganje po, ste u sreću! To je jednostavno i zabavno do danas bez trošenja pretjeran iznose novca. To ne treba biti velika i skupa se slatko i romantično. Razmislite jednostavno! Ovdje su neke ideje da biste dobili ste ga počeli planiranje Vašeg sljedećeg dana na jeftini.
Večera kod kuće
Večere kod kuće su najlakši način za reći, ja stvarno brigu o vama, bez provesti tona gotovinu. Izmisliti nešto ukusna, svjetlost nekoliko svijeća, i skrenite na nekim Barry White i da ste dobar to ići! Ovaj intimni večer će biti jedan Vaš ljubavnik neće nikada zaboraviti.
Šetnje
Šetnjom uz rijeka, jezera, plaže, šume, odnosno bilo koji drugi scenski postavljanje može biti najlakši način da se romantično, bez trošenja jednog dime. Uzmi svoje djevojke ili dečko na svoj omiljeni park, ili čak prošetati kroz grad. Pješačka rukom pod ruku, vidjet ćete sami delving u fascinantan razgovor koji će vas približiti sa svakim i svaki korak.
Igrati
Izvedu dijete u vas oboje i igrati igru! Bilo da se Monopoly, ili igra video, zabaviti i uživati ​​drugih tvrtki. Noći igranja može biti jedan od najveći užitak stvari Vi i Vaš partner ikada činiti (osim spol, možda)!
Igrajte igru ​​... u spavaćoj sobi
Začinite vaš život seksa! Isprobajte nešto novo, eksperiment, gurajte zone udobnosti. Što god je potrebno, samo provesti noć pleasuring jedni druge na način da nikad ne bih mislio od prije. To nije samo romantično i ugodno, no ostavljajući svoje mašte pokrenuti divlja can be fascinantan u sebi!
Brown-bag it
That's right - piknik. Zamracite ručak za dva od vas i hit koji sladak mali park u blizini. Donesite deku za vas dvoje za sjesti i uživati ​​u svježem zraku. Oboje ćete se osjećati osvježava i zadovoljni. Maybe skliznuti malo iznenađenje u vaše druge značajne ručak, kao i neke tamne chocolates!
Muzeji
Često puta, muzeji su ili besplatan ulaz ili veoma jeftin. Izlet na svoj zavičajni i umjetnosti Muzej može biti obrazovni i romantičan na mnogo načina. Vi ćete naučiti kako malo i hej, ako je jeftin i besplatno Zašto ne!
Budući da je romantičan, a ima malo novaca nije nemoguć. U stvari, čak i ako imate novac ne trebate provesti mnogo toga pokazati vam je stalo. Ponekad stvari koje koštaju malo ili ništa pokazati da vam je stalo mnogo više od kupljenih dar. Budite kreativni i pronaći ćete i vašeg ljubavnika postaju bliže nego ikada prije!

No comments:

Post a Comment