Monday 12 September 2011

Silverfish Kukci

Što je silverfish insekata? Znanstveni ime ovog insekata is Lepisma saccharina i pripada red Thysanura. Ove krila kukaca srebro vage na svom tijelu i stanjuje trbuh. Tijelo silverfish insekata je mekan, spljošteno i izduženo. Oni također imaju tri dugi rep projekcije i dva predstavništva. Pitate zašto ga zove silverfish?
Silverfish dobiva to ime zbog prisutnosti srebra mjerila na njega tijela i ribe poput pokreta. Ovaj mali insekt je sposoban uzrokovanja dosta štete kuću, dakle, ako spot čak jednu silverfish u vaš dom, morate biti vrlo upozoriti i pokušajte sve moguće metode uzimajući osloboditi od silverfish insekata uskoro.
To je jedan od zajedničkog kućanstva greške koje uspijeva u vlažnoj okolini. Dakle, ako postoji propuštanje u svojoj kući, ili postoji nedostatak ventilacije u vaše kuće, vi dajete otvoreni poziv na te ljigave insekata rasti u vašem domu. Dopustite mi da vam kažem, jednom ovih insekata naći mjesto u vašoj kući, svoje pozadine, knjige, odjeću i hranu bogatu škrobom više nije siguran. Nemojte biti iznenađeni ako vidite rupa u vaše skupo odjeću, pozadina i knjige. Nemojte dopustiti im početi njihove obitelji u vašem domu. Ako vam spot još jednom, morate uzeti u obzir metoda eliminacije silverfish uskoro. Pročitajte više na silverfish bug.
Što Silverfish učiniti jesti?
Pitate se što tih sićušnih insekata jesti? These žvakanje kukci ljubav hranu bogatu škrobom. Budite pospe brašnom, osušeni meso, papir, ljepilo ili tkanine, Ispričat ću vam, ništa je sigurno s ovih insekata prisutan u vašem domu. Oni su noćne životinje i stoga, aktivni tijekom noći. U slučaju, vi lijevo neke izvan škroba hranu, silverfish će imati velik vrijeme hranjenja na njemu. To može uzrokovati ozbiljne štete na knjige, pozadinske slike i tapiserije. Budući silverfish insekata Hrani se polisaharidima, stoga, starches i dekstrina prisutan u ljepila i ljepila postati njihov preferirani izvor hrane. To mogu izazvati mnogo oštećenja knjige kao oni feed na knjigovezaštvo ljepilo.
Ostali izvori hrane uključuju radove, wallpapere, fotografije, šećer, kavu i perut. Oni također feed na mrtvi insekti i tkanine poput pamuka, posteljina, svile i druge sintetičke tkanine. Silverfish je jedan od bugova koji jedu i odjeću u slučaju da su im omogućava pristup Vašem tkanine, možda ćete imati rupe u tkanini gdje silverfish ugristi. Silverfish ubod kukca će ostaviti žute mrlje.
Silverfish Elimination
A silverfish zaraze mogu uzrokovati veliku štetu, stoga postaje iznimno važno za svakog homeowner bi saznali učinkovite metode silverfish istrebljenja. Ne smijete dopustiti im cvjetati i reproducirati u vašem domu. Budući da raste u vlažnim ili vlažnom okruženju, što vam je potrebno da bi vaša kuća dobro prozračenom. Koristite odvlaživači u podrumima i tavanima. Održavanje higijenske okruženje će također pomoći.
Ovi noćni kukci obično izlaze u noći i hrane na hranu leži izvan. Stoga, spremanje vaša hrana u hermetičan kontejnerima također može pomoći. Još jedna stvar koju trebate učiniti je declutter vaš dom. Ovih insekata mogu sakriti u teško naći mjesta i iskaliti pustoš na kućanstvo. Stoga, on postaje izuzetno važno za njih pronaći. Možete pokušati usisavanja u pukotinama i pukotinama.
Uz ovih preventivnih korake, možete također mogao koristiti truju baits im locirali. Napravite tijesto pomoću brašna i vode i nanesite vrlo tanki sloj na obje strane indeks kartice. Nakon što su karte presušili, stavite ih u području koje se sumnja da opustošen. U slučaju silverfish su prisutni u tom području, možete vidjeti nepravilnog scrapping na karticama. Insekticidi također mogao biti koristiti za dobivanje osloboditi od silverfish. Ti su dostupni u obliku prašine, sprejevi, baits i bombe. Prašina mogao biti staviti u crevices i ulazak bodova u zidu particije. To bi moglo eliminirati silverfish insekti u oko 2 tjedna. Koristite insekticid bombe u teško-dosegnuti mjestima. Citrus sprejevi također može koristiti biste dobili osloboditi od silverfish.
Pročitajte više na:; Silverfish uklanjanju ispuštanja; Silverfish istrebljenje; Nadamo se da ćete naći informacije o silverfish insekata koristan. Budući da silverfish zaraze mogu uzrokovati velike štete za kućanstvo, morate poduzeti sve moguće korake da biste dobili osloboditi od tih bugova. Čuvajte svoje kuće suha i bez nereda. Ako ste ikada vidjeli bilo kakve znakove oštećenja na vašem pozadine i knjige, to je vrijeme koristiti metode silverfish uklanjanje kako bi se spriječilo daljnje oštećenje.

No comments:

Post a Comment