Monday 19 September 2011

Dating Don'ts - Učenje Pogrešno od desno

Svi smo bili tamo. Izlazimo s nekim tko mi mislimo da je apsolutno savršena, i oni su super seksi dignuti! Onda smo je činiti ili reći nešto što čini nam želite indeksirati pod stijenu i polako truleži u našoj žaljenje. We pozvati ove dating don'ts i oni što nam je činiti da može uništiti svaki potencijalni odnos. Ako niste još doživjeli ovo, da ste u sreću! Ovdje ćemo utvrditi najgori od najgorih, tako ćete točno znati što treba izbjegavati sljedeći put kad si na jedan dan. Učenje iz pogrešaka drugima istog razloga proučavamo povijest u školi - tako da mi ne ponavljati pogreške onih koji su došli prije nas. Zato ne dopustite da netko drugi bio u zabludi propast vaše šanse za ponovno!
Počnimo sa jednim od najgorih kaznenih djela ...
Ne imati spolni odnos na prvom spoju!
Ako ste iskreno traže više od jedne-noć, nakon što je seks na prvom spoju je najbolji način da se ubije svaki tračak nade možda imali jednu da je vaš život bio službeno završen. Zašto, možda pitate? Ako netko želi da se seks na prvom spoju, oni zaista moraju biti u meni, možda će biti razmišljanja. Nažalost, stavljajući se na prvi datum vam dati čovjeku ništa raditi. On više nije dobio da je krajnji cilj (npr. spol) na umu i stoga vjerojatno ne vidi razlog zašto i dalje vidjeti će dovesti do ništa. Koje čekaju da imaju sex, dati im razlog da vas vidim i nadam se da ćete vidjeti da postoji više za vas nego vaše vruće eksterijera.
Ne razgovarati o vašim ex!
To bi moglo biti teško, pogotovo ako ste svježe iz ozbiljnu vezu, ali izbjegavajući razgovor koji uključuje vaš bivši je većina razumna akcija na bilo prvi dan. Razgovorom o tvoj bivši, vi ste otkrivajući svoj datum da ste očito ne preko njih. Pokaži obje svoje datum i sami ste potpuno u odnosu na ex!
Ne pretvarati da ste netko drugi
Što mi znači? Budi ono što jesi. Ako vam lagati, da ćete dobiti je uhvaćen na kraju u njemu. Laži su strašno način da se krenuti svaki odnos tako zadržati pravi za sebe. Budite otvoreni i iskreni, a ne previše iskren, bilo. Držite ih nagađanje i žele znati više. Ukoliko reći sve pravo isključiti šišmiš, postoji više nije seksi osjećaj misterija.
Ne haljina previše oskudno
Prikaz malo dekoltea je prihvatljivo, no obrada kao egzotične plesačice će se najvjerojatnije panika off bilo koji ugledni čovjek. Svakako, možda misle da je seksipilnije ste više vjerojatno ste ga kuka, ali većina ljudi iskreno ću ti reći da slutty haljina ne čini za vruće dana. To čini za Slutty datum. Držite se na odgovarajući način pokriven!
Iako sam siguran postoje tisuće drugih iz Don'ts tamo, to su one velike. Izbjegavati ove i da ćete pronaći sebe krstarenje na dan dva! Barem, ja sigurno bih se nadam tako! Ako to ne učinite zabrljati gore i žrtvom dating ne, ne očajavajte! To se događa da najbolje od nas. se podići i držati na pokušavati. Samo pokušati ne ponoviti istu grešku ponovo!

No comments:

Post a Comment