Monday 12 September 2011

Koraci za izgradnju kuća

Gradnja vlastite kuće je san da svatko od nas ima, i da ga stavi u stvarnosti je nešto što uzima napori života! To je razlog zašto kada smo započeli projekt dovođenja taj san u stvarnost i graditi naš san kući, sve mora biti samo oko savršen. Stoga, puno cjepidlaka planiranja i pripreme slijedi klinički izvršenje je potrebno. Kroz ovaj članak, nadam se da ću prenijeti korake za izgradnju kuća, koja će vam dati ideju o velikodušnosti posla i stvari koje je potrebno da se pripremi za unaprijed.
Pretpostavljam da budući da se razmišlja o koraka za izgradnju kuće, već kupili zemljište, a završavajući s arhitektonskim dizajn kuće. Uzmite si vremena uzimajući u dizajnu razvio iz arhitekta koji uključuje sva vaša očekivanja i zahtjeve. Nemojmo govoriti o koracima u izgradnji doma koji bi izvršenje dio projekta plana svoj san doma koje ste stvorili.
Koraci za izgradnju novih kuća
Dizajn kuću je veliki projekt uključuje mnogo uzastopnih koraka, svaki od kojih je jedan ovisi o pravilno izvršavanje onaj prije. To je posao koji će testirati vaše strpljenje, toleranciju i protežu vaše torbicu žice na maksimum, no krajnji proizvod potpuno će biti vrijedan svih napora! Za izgradnju kuća, sa svim sadržajima koji čine to utješno životni prostor čini složen posao, koji treba razbiti u rukovanje dijelovima. Ovdje su glavna koraka u izgradnji kuće od temelja u kronološkom redoslijedu izvršenja.
Dobivanje građevinske dozvole; tu su i razne dozvole koje trebaju biti odobrene od strane lokalnih tijela vlasti na svakom koraku za izgradnju kuće. Najprije svih tih dozvola dobiva građevinsku dozvolu, bez koje je gradnja kuće ne može početi. Da biste dobili da ćete morati podnijeti kuće dizajn da je u pitanju lokalne vlasti. Također morate dobiti odobrenje za dobro ili septičkih sustava koji treba biti provjerene od strane zdravstvenih djelatnika tijekom gradnje. Razne druge dozvole i inspekcije provodit će se od strane lokalnih vlasti u procesu gradnje. Uz dozvola u ruci, možete početi s prvim korakom za izgradnju svoje kuće. Morate zaposliti izvođača ili graditelja, koji je u suradnji s arhitektom, će nadgledati izgradnju posao.
Polaganje doma Foundation; Predsjednici zadatak koji treba poduzeti na početku postavlja temelj kuće. Jedan od prvih koraka za izgradnju kuće temelj je jasno iz stabala i drugih tereta iz područja izgradnju stambenih objekata te na području dodijelili septička krevet. Neki ljudi svibanj imati provesti leveling posao, ako zemlja ima padini. Temelj ili može biti ploča, blokova ili stup tipa, za koje zemljište će biti ukopana. Bitno je da temelj je položena ispravno jer stabilnost cijele strukture ovisi o tome. Tu će biti inspekcija kako bi se osiguralo da je posao dobro obavlja. Kojom se utvrđuju električna ploča uzemljenja u temeljima je neophodna za uzemljenje električnih priključaka. Zaklada dio je najvažniji dio svih koraka za izgradnju kuće sami.
Rad na okviru, zidove, vrata i prozori, a nakon jak temelj je postavljen, sljedeći dio je zgrada kostur sklopu kuće. Najprije je vanjski zid okvira je položena slijedi okvira za krov u obliku krova splavara. Uz cijeli okvir u mjestu, uključujući vanjske zidove od kuće, rad plašt može početi, a vrata i prozori su instalirani. I sam se mučno kratak ali ovdje ovaj cijeli proces traje mnogo vremena i stavljanja u ploče za svaki kat i okvir za svaki kat je najteži i najvažnije od svih koraka. Pročitajte više o kući kadriranja upute.
Prilaženje instalacije, krovište, električni i Vodovodne rada; Dalje dolazi instalaciju prilaženje, krov i vodovod posla koji treba poduzeti. Svaki od njih je specijalizirana za posao i zahtijeva znatnu količinu vremena. Morate dodijeliti zaseban izvođačima za tih poslova. Električni Izvođači trebaju završiti ožičenje posao tog razdoblja. Sve električne instalacije moraju se staviti na mjesto.
Unutarnjih poslova Dorada, Podovi i slikanje, naposljetku unutrašnjost žbukanje i završna posao može početi. Uz zid žbukanje rast prema završiti, popločavanje podova i radnih mjesta mora početi. Kada žbukanje, dorada i podnice je učinio, slika kuće može početi. S unutarnjim i eksterijera slikarstvo učinio, većina glavnih posao je završen.
Landscaping, Ako želite imati vrt oko svoje kuće, poseban projekt krajobraznog treba provesti koji se mogu transformirati zemlju oko kuće u travnjaka. To uključuje projektiranje i izgradnju odvodnje mehanizma. Pročitajte više na home ideje krajolika dizajn.
Uređenje interijera, a na kraju, ali još uvijek važan dio interijera. Onda, kuće namještaja i sve ostale unutarnja dodatna oprema u objektu sada se mogu staviti gore. Ovo je jedan od koraka koji su uključeni u izgradnju kuća koja zahtijeva estetskom smislu. Uz to obavlja posao, vi ste upravo spremao baciti svoj party kuća zatopljenje!
Opširnije na:; Troškovi za izgradnju kuće po kvadratnom metru, kuće u graditeljstvu, građevinski materijali, pa to je bio grubi pregled svih koraka za izgradnju kuće. Kao što možete vidjeti, mnoge ruke i glave su uključeni i svaki korak u izgradnji kući, i to zahtijeva specijalizirane trud iz različitih kooperanata rade pod pomnim nadzorom arhitekta i graditelja kojima ste posao na proviziju. To je apsolutno neophodno da osobno nadgleda svaki od koraka za izgradnju kuće, kao i nakon sve što smo tamo živjeti i to je vaš san uzimanje oblik u stvarnost!

No comments:

Post a Comment