Sunday 25 September 2011

Savjeti za čišćenje Parket

Pilana etaža također mogu dodati svojstvo vrijednost u vaš dom i pomoći to prodati brže nego carpeted domova. Međutim, Pilana kat skrb je važno jer se tvrdo podovi mogu se lako oštetiti. Pilana etaža može biti izgreben by obuća (posebno neke visoke pete) i namještaja, a može biti uništene ako ne čisti pravilno. Neki podovi moraju biti zatvorene i voskom i možete provjeriti kod proizvođača za pravilnu njegu poda.
Pilana kat skrb savjeta; Postoji nekoliko stvari koje trebate znati o Parket i čišćenje drveni podovi. Pilana podnice, dok je vrlo lijepa, treba poduzeti njegu ispravno ili može spasti, kopča, ostrugati, ako ne i zbrinut ispravno. Voda šteta je vrlo važno razmatranje prilikom čišćenja tvrdo etaže. Stoga, evo nekoliko savjeta o tome kako očistiti drvene podove i drugi savjeti za brigu za svoje tvrdo etaže.
Dnevno čišćenje; Prilikom čišćenja Parket je važno zadržati vodu s kata kao što se može savinuti ili čak kopča drveta. Osim toga, važno je pomesti pod svaki dan (dva puta dnevno za kuhinju podovi) sa vrlo mekom ljutiti metla. To sprječava grebanje by mikroskopskih prašine čestice. Ako hrana dobiva na podu, onda je važno ga obrišite gore suhom krpom i zatim koristiti jedan od mnogih Hardwood floor čišćenje koji su dostupni očistiti podu. To je najbolje nikada koristiti vode na tvrdo etaže.
Rugs, pravilnu njegu tvrdo podnice zahtijeva pravilan pokriva u visokim prometnim područjima, kao što su entryways i ispred sudopera. Soft, pamuk podlogom prostirke su u redu za taj posao, jer oni neće propast podu kao što će plastične podlogom rugs može. Osim toga, oni spriječiti udubljenja i ogrebotine na podovima. Ove rugs treba usisati često toliko da ne ispočetka poda kroz tepih sama s bilo krhotine u tepih. Kat tepisi može biti instaliran na praćenje ulaza kako bi se spriječilo blato na drvene podove. Cipele također mogu biti uklonjena na ulazima kao što je običaj u većini orijentalnom zemalja.
Spriječiti počešao etaže; životinje (kao što su psi) nožicama bi trebao biti ošišan spriječiti grebanje etaže, uz dječje igračke ne bi trebao biti lijek cijeloj kata, jer oni će također ispočetka podove. Također je važno da se suzdržite od stavljanja saksiji biljaka na podovima kao ni vode graditi može uništiti etaže u lonac. Tu su i neke zemlje, posebno na Istoku, gdje se cipele nisu dopušteni u kući. Ovo je također vrlo dobar za podove što su cipele, da li žene ili muškarci šiljasta peta rad cipela može uništiti površinu tvrdo katu.
Namještaj također mogu oštetiti Parket if prevencija ne uzima. Kada se kreće namještaj, korištenje teških čarape na nogama ili lift cijeli namještaj. Osim toga, široki kotači su bolji od uskih one koji mogu iskopati na podove i ostaviti studenata. Namještaj jastučići su također dostupni za korištenje pod stol i komoda noge.
Vlažnost; Pravilno vlažnost razinama posebno su potrebne za sprječavanje savijanje i izvijanja drva. To se lako može biti zbrinuta pomoću humidifier u zimi, posebno u kosu područjima. U ljeto, dehumidifier se može koristiti prema potrebi u više vlažne površine.
Brtvljenje i Waning; Postoje ostale drvne kat skrb metode koje trebate znati. Postoje neki šume koje treba zatvorene i voskom, no trebate provjeriti kod proizvođača kako bi provjerili da je to učinjeno ispravno. Osim toga, ako se drvo katu dobiva stare i oštećene može se brusiti dolje i refinished, zatvorena i voskom po potrebi. This vraća stari drva na stanje kao novo.
Parket dodati vrijednost i stil kuće i kupci su spremni platiti više za domove bez sagove. Međutim, tvrdo kat skrb je važno kako bi podu u stanju visoke kvalitete. Znajući kako očistiti drvene podove nije teško naučiti, može zahtijevati neke profesionalne savjete o pojedinim čišćenje za uporabu, i dobro isplati trošak u smislu vremena i novca.
Prekrasna kat Hardwood može trajati generacijama ako ispravno zbrinut. Osim čišćenja Parket, bitno je kako bi se spriječilo grebanje od životinja, namještaja i dječje igračke. Rugs i drugoplasirani su lijep način da oba uljepšati Vaš tvrdo kata i spriječiti grebanje by cipele i životinjske pandže.

No comments:

Post a Comment