Tuesday 27 September 2011

Kanalizacijske Gas Miris u House

Ako ste ikada imali miris kanalizacijski plin u kući i odlučili ga ignorirati, to je vjerojatno jer nisi znate što kanalizacijski miris u kući moglo značiti. To je nešto što nikada ne treba zanemariti i prilično biti tretirani s trenutnim učinkom. Tu je puno opasnost vlasništvo mirisa kanalizacije plin u kući. Ako imate pojma kako i zašto, samo pročitati ovu članak za odgovore.
Opasnost od kanalizacije plina Smell u House
Odbojan miris; Ovo je najosnovnijih učinak kanalizacije plina miris u kući. Odvratno miris kanalizacije otpada može učiniti vaš cijeli dom miris poput WC zdjelu. A to svakako nije kako živimo. Znati više o kupaonica čišćenje.
Metan Gas (CH4); Postoje tragovi metan plina koji nalaze u kanalizacijske plina. Metan je vrlo opasna jer može izazvati eksploziju. Tako to može izazvati kobne gušenja (oduzimanje kisika). Sadržaj kanalizacijski također mogu imati tragove sumporovodika plina (H2S) koje mogu dodatno uzrokovati oštećenja.
Bakterijska Infekcija; Kanalizacijske plina miris u kući također može uzrokovati bakterijske infekcije utječu sinusa. Plina svibanj također dovesti do mold spores što zauzvrat će uzrokovati probleme poput astme, alergije, rashes i skin irritations.
Što Uzroci Miris Kanalizacijske Plin u Kuća
Pogledajmo neke od uzroka miris kanalizacije plina u kući.
Niska Voda Razina; Lule u WC zdjelu su dizajnirani na takav način da su očekuje zadržati otpada i plina u tih lula. Međutim, ponekad, razina vode u zdjelu će kap, time dopuštajući miris kanalizacijskog plina u kuću. Da biste odgovorili na pitanje o tome kako da biste dobili osloboditi otpadnih plinova mirisa u kuću, pobrinite se da flush is zajapuren najmanje jednom u svaka tri tjedna ako nitko je koristeći Internet. Pročitajte više na WC tenk popravak.
Prokišnjava; Tu bi moglo biti curenje u nekoliko mnogih cijevi što može uzrokovati mirisa kanalizacije plina u kući. Potrebno je provjeriti za propuštanja u skladu loživog plina, WC i uređaje cijevi. Provjerite za ove povremeno i dobiti ih zamijenjen kad god potrebno. Pročitajte više o škripac trčanje WC.
Clogged Cijevi; Ponekad, vent cijev (koji pronađen na krov ili iznad kuće) će dobiti začepljen zbog krhotine koje prikuplja tamo vremenom. To će zabrtviti odahnuti cijevi i spriječiti plin iz budu zarobljeni u. bez ventilacije, plin će pobjeći u kuću. Biste spriječili i dobili osloboditi kanalizacionih plina miris u kući, pobrinite imati prozor screening opremljen nad svim odahnuti cijevi i spona ga držati u mjestu; ili instalirati oduška kapu. To će pomoći za cijevi ostati bez krhotine. Pročitajte više o tome kako odčepiti odvod.
Ocijedite učestalosti; Ako odvod slabo je capped, koja obično učinjeno s traka, koji traka vremenom će suho off i će uzrokovati miris kanalizacionog plina u kući. Ako određene izlučivanje nisu u koriste, oni treba biti ispravno capped, koristeći odgovarajući materijal.
Pročitajte više na kanalizacione trošak liniji zamjenu.
Unatoč sljedećih svih ovih osnovne korake provjeravati i pokušava eliminirati miris kanalizacionog plin u kući, ako problem dalje pojavljuje, onda ćete trebati vodovod za to. Vodoinstalater će koristiti generator dim utvrditi uzrok miris kanalizacije plina u kući. Ili ostalim tehnologijama poput elektronički ruka održan detektora kanalizacijske plin. Bilo koji način, razlog od miris kanalizacije plina u kući će se naći i riješiti.
Sada da znate što može uzrokovati miris kanalizacijski plin u kući i kako ga otkriti, nadam nećete biti prisiljeni trpjeti daljnje neudobnost i opasnost sebe. Ovo je jedna zadatak, znam, nećete odložio do kasnije.

No comments:

Post a Comment