Thursday 15 September 2011

Dimenzije jasle madrac

Uređenje bebe soba je stvarno ugodan zadatak i pravo boje, dovoljno rasvjete, svjež zrak su neke od točaka treba imati na umu dok obavljanju zadaća. Odabir najbolje beba jasle dječji krevetić i madrac jedan je od najvažnijih zadataka kao što bi trebao biti lijep, kao i funkcionalna.
Mekih i udoban izgled djeteta sobi mogu ponuditi mir u vaš um kao dobro. Baby soba, jednom od najatraktivnijih mirnom mjesta u svojoj kući, trebao bi biti uređena vrlo pažljivo, s obzirom na sigurnost vašeg djeteta. Da li znate da oko 50 djece umire i oko 9.000 su povrijeđeni svake godine u jaslicama u svezi nesreća? Dakle, za sigurnost djeteta trebala biti primarna briga. Dok kupujete jasle, budite sigurni da je razmak između vertikalne letvice i dizajn dekorativne otvore na kraju zidovi ne dopuštaju dijete provući ili zaglaviti. Malo više opreza je potrebno pri kupnji jasle madrac. Jasle madrac dimenzije objašnjene su u sljedećim stavcima. Pročitajte više o najboljim jasle madraca.
Dimenzije jasle madrac
Jasle madraca mjerenja su gotovo ista posvuda kao standardizirane drvene skele su dostupne na tržištu. Jasle madrac veličina odgovara standardne veličine jasle. Jasle madrac veličine može neznatno varirati od zemlje do zemlje. Jasle madrac nesavršenog dužine i širine može biti potencijalni sigurnosni rizik. Trebali biste uzeti dječji krevetić i jasle madrac dimenzija vrlo ozbiljno. Pročitajte više na savjete za odabir dječji krevetić madraca.
Jasle madrac projektiran da zadovolji Federalnom standardima za punu veličinu krevetiće treba 51 5 / 8 inča dugačak i 27 ¼ inča širok. Madrac dimenzija 27,25 x 51,625, nikada ne bi trebao imati veće od 6 debljine. Debljina jasle madrac može rasponu između 4 i 6 inča za pjenom madraci i između 5 i 6 inča za zavojnice madrace.
Standardna veličina je 52 jasle x 28 x 6 cm (132 x 71 x 15 cm). Unatoč zadane jasle madrac veličini, možete imati custom fit madrac za svaku jasle nestandardnih veličina. Možda ćete morati platiti malo više za posebno dizajniran madrac.
Razne vrste drvene skele su dostupne na tržištu - krov drvene skele, kabriolet krevetiće, pirat temu jaslice ili čak princeza temu jasle. Glavni nedostatak kolijevke ili bassinets je da oni mogu koristiti sve dok dijete počne roll koji je obično negdje oko četiri mjeseca nakon rođenja. Pročitajte više na okruglim jasle madrac.
Jasle madrac sigurnost; innerspring zavojnica madraca traje dulje od pjene madrac. To može podržati težinu od malog djeteta, tako da možete koristiti innerspring jasle madrac za nekoliko godina. , Non-alergijske slojeva i požarno-testiran slojevi mogu pružiti vam mir uma. Postoje zaštitne oblozi koji se odupiru vatru i spriječiti jasle madrac od spaljivanja brzo u slučaju požara. Ti ne bi trebao moći stati više od jedne prst između madraca i strane kolijevke ili tračnica. To je poznato kao "prst test 'koji se izvodi kako bi se utvrdilo je li krevetića madrac dimenzije su savršene. , Izbjeći napast iznimno mekim madracima jer potencijalno može ugušiti bebu ako nos i usta se nalaze u tkivu. Da biste izbjegli takve situacije, roditelji uvijek trebali postaviti bebe na leđima, kad spava. ; Expensive jasle madraci dolaze sa anti-bakterijske i mrlja otporni preklopnim održavati čistu površinu. These laminat pokriva se može lako čistiti vlažnom krpom. Oni također spriječiti bilo kakve tekućine iz seeping u rub madraca. ; Steel Podrška za rubove i unutrašnjosti madraca pomaže spriječiti jasle madrac od progib. These podržava može se osjetiti gurajući s obje ruke na suprotnim stranama madraca, posebno na rubu. Kutovima i rubovima trebao bi ostati nepromijenjen kada primijenite pritisak na njih. ; Sigurno organska jasle madraca koji su materijala 100% pamuk dodati sigurnost djeteta kao ni štetne kemikalije koje se koriste u njima. Jasle madraci sadrže poliester može sadržavati kemikalije dovode do alergije i astme. Kako ove kemikalije u interakciji s komunalnim gljivične growths poput plijesni, oni mogu biti štetni za dijete. Pročitajte više o sigurnosnim propisima za bebe krevetićima. ; Znate li koja šest mjesec star bebe uzeti naps tijekom dana za ukupno 16 sati ili više? Stoga, vrsti jasle madrac i jasle madrac dimenzija stvarno ne pitanje. Sa toliko vremena proveo spava na jasle madrac, važno je da se brine za sigurno, udobno kvaliteta madraca čija površina odgovara veličini krevetiću savršeno i osigurava sigurno podržite svoje dijete.

No comments:

Post a Comment