Sunday 25 September 2011

Hip Hop Dance kostimi

Povijest hip POSKOČICA igrao veliku ulogu u razvoju hip kostima-hop ples, kao i razvoj cjelokupnog hip hop kulture. Moda hip hop je zapravo proširena elementa hip hop kulture, koja uvelike utječe African American i latinoameričke kulture. Hip hop ples je uglavnom iz stilove ulica ples, koji su plesali na hip hop ili rap glazbe. To je neformalni način ples sa slobodnim pokretima tijela, koje su ugrađene plesačica kao i njegov / njezin vlastiti izraz. Tu je potrebno za udoban još trendy odjeća izbor za sve teške hip-hop plesne pokrete. Stoga možemo reći da hip hop plesa nošnje su sve o pronalaženju udobnosti iz stilski odjeće. Pročitajte više o povijesti hip-hop plesa kao dobro.
Hip Hop Dance Kostimi: Povijest
Hip hop ples je nastao u African American kulture ali nije ograničena samo na afrički Amerikanci i ubrzo je dobio proširio posvuda diljem svijeta. Tijekom uzašašće plesnih hip-hop, mnogi renomirani sportske i modne odjeće marki počeo povezivanje s njom. Tijekom ovog razdoblja - oko ranim 80-ih do sredine 80-tih, plesači nosila vrećaste hlače, phat i preko veličine atletske dresove s tenisice! Ne zaboraviti kožne jakne bomber, svijetle boje trenerke. To je također vrijeme kada modne nakit uveden u pleše hip-hop! Bling bio jedan od najpopularnijih nakit uz ogromnim ogrlice, brojne prstenovi i velike remenje. Žene nosile iste muški kostime i velike naušnice sported, teške metalne trake i pletenice frizura.
Tijekom kasnih 80-tih, dreadlocks frizure and pleteni uvedeni su uz veliki pomak u kostime za hip hop ples. Neon boje odjeće postao zaštitni znak plesača hip hop. To je vidljivo iz kapuljačom jakne na pertle! Uz eksperimentiranje sa bojama, blousy hlače od plesača hip hop postao bijes faksu među goers. Trend nošenja odjeće unazad uključujući i šeširi, bio je pronalazak tog razdoblja. Hip hop ples ruhu doživio velike promjene tijekom ranih 90-ih, koja je bila u usponu razdoblje za 'gangsta rap'. To je bilo vrijeme kada su kariran košulje, hlače niskog struka, bejzbol kapa i odjeće (koji je izgledao poput zatvorenika), dobio stvarno vrlo popularan. Tijekom ovog razdoblja, hip hop dance kostimi su također uz bandannas, doo krpe i teške tetovaže!
Hip Hop Dance Kostimografija: Danas
Bez obzira na prijelazi, osnovni načini nošenja kostima hip hop ples i dalje ostaje isti. Kostime za hip-hop ples i dalje manifestirati isti 'thuggish look' s tim stavom da vladaju svijetom. Da biste dobili točnu predodžbu o današnjem hip-hop ples zupčanici, pokušajmo saznati što su današnje trendove plesne kostime za muškarce i žene hip hop plesača!
Hip Hop Dance nošnji za muškarce, a muški hip-hop plesači još uvijek nose široke hlače, polo majice, jakne s kapuljačom i hrpe zlatnog i srebrnog nakita. Ove osnovne stvari su sparene sa tenisice ili čizme i kape velikim (da se nositi naprijed ili ustranu) kako bi dobili potpuni izgled plesača hip hop. Sve u svemu, muško hip hop plesači habanje - preko velikih šik bijele majice koje se mogu pokriti cijeli trup, taman pere traperice niskog struka blousy (bez pojasa), doo krpe se ispod kape, teški zlatni sat, bling koji su često ugrađen na dugmad, itd., kao i njihove osnovne hip-hop plesne kostime.
Hip Hop Dance nošnji za žene, ranije, žena je posudio 'plug-ružan' izgled, koji je sada arrogated by ženstvenijim hip-hop plesa nošnje. Žene plesači habanje slim hlače, kratka suknje, harem hlače ili tajice. Ove haljine su često praćeni teškim make up koji naglašavaju usne. Danas, žene hip hop nošnja osmišljeni su kako bi se pohvaliti žensku senzualnost, a ne muški žilavost. Možete naći ženski plesač hip hop nosi - bedro duljina tamne oprati spaljene hlače ili vrlo kratke suknje uz tank top, ular vrhu ili potkošulja (vjerojatno u bijeloj boji), visoku petu ženska cipele ili sandale, jeftin nakit, kao što su naušnice i glomaznog narukvice!
Pročitajte više na:; Hip Hop Odjeća Gear, Hip Hop Dance: Pomiče i glazba; Hip Hop Dance rutine, sve u svemu, uvijek postoji prostor za promjene u hip hop plesu nošnje. Oni izgledaju još blistav kada su uz neke snazzy hip-hop plesne pokrete! Jesam li u pravu? Dakle, što čekate za? Idi i praksi neke najbolje pjesme hip hop dance nosi najbolji hip hop ples kostimima!

No comments:

Post a Comment