Sunday 18 September 2011

Ići naprijed! Pitaj ga Out!

The zastarjelih ideja da je tip mora pitati djevojka out je dugo mrtav. Na ovaj dan i dob, to je vrijeme žene pojačale i preuzeo inicijativu. A zašto ne? Ne samo da je lakše na djevojka pining nad cutie ona vidi po sobi, ali većina dečki vole kad ih pita djevojka. Dobivanje hrabrosti postaviti nije tako lako na to može činiti, iako. Smo često smo toliko bojati odbijanja da mi jednostavno ne mogu donijeti sebe da ide naprijed i to učiniti. Ali ozbiljno, što si dobio za izgubiti? Nista Što si dobio da se dobije? Potencijalni datum, to je ono!
Ako niste sigurni o tome kako ili zašto to naokolo ići Internet, check out ove savjete!
Hej tamo, ja sam umetnuti ime ovdje
Niste sigurni što reći nekome? Idi pravo naprijed i sebe predstaviti. Vi ćete najvjerojatnije dobili ime u odgovoru i možete pratiti s, tako što ste se na ovu večer? ili drugoj liniji malih razgovora. Ovog dobiva razgovor i može glatko prikazali na jednom Želite da biste dobili neki subota kavu?
Ostavite broj
Ako ste previše sramežljivi ste razgovarati s njim licem u lice, jedan pokušao i istiniti tehnika je ostaviti broj telefona. Ako je vaš konobar u restoranu to je prilično jednostavan, ali ako je to nije slučaj postoji tajni mali trik možete povući da biste dobili taj komad papira u rukama. Napišite svoj naziv i broja dolje, ispustite ga na podu pored njega, to podići, to mu ruke i kažu, Oh, oprosti, izgleda da ste ispustili ovaj. Hoda bez izgleda upadljivo (to je prava stvar - spremanje giggles za kada si sigurno iz vida!) te u ovom trenutku sve što možemo učiniti je čekati i vidjeti ako on je uzeo mamac!
Internets
Online dating je sve više prihvatljiva ove dane, a čak i samo pita za datum na Internet može učiniti život mnogo lakše i manje neugodan za obje strane. Ako koristite socijalne mreže poput Facebook ili MySpace, pogledajte svoj simpatija i poslati mu malo poruke. Nešto duž linije, Želite li da iskoristite neki ručak negdje? Njega, ili za izlazak na šalicu čaja sa mnom ovaj vikend? bi trebalo biti dostatno. To je lako kao pašteta i ako on ne želi da on može jednostavno ignorirati poruku. Ne morate raditi do hrabrosti da ga lice izravno, bilo!
Glave na - izravno se primjenjuju do izražaja-, uh, čovjek
Uzmi na zadatak na glavu i nade za najbolje. Ova metoda je naprijed, pokazuje povjerenje, i mogu biti seksi u očima mnogih ljudi. Jednostavno otići do čovjeka i pitati ga out! Nije mali razgovor, ništa fancy, samo brzo, želim ići van negdje? Potrebno je mnogo hrabrosti ali ako ga možete skinuti ćete ispasti kao nevjerojatno sigurni u sebe. To je jedan od broj jedan okret-ons u očima suprotnog spola.
Datiranje Igra je komplicirano, da. Neću poreći. To ne treba biti bilo više komplicirana nego je stvarno potrebno, međutim. Učiniti stvari kao jednostavan kao moguće i ići naprijed! Pitaj ga van! Opet, morate malo za izgubiti i toliko dobiti. By uzimajući ovom prvom koraku možete biti sami uvodeći potencijalnog prijatelja, jednu noć, ili čak i život partnera. On ne samo da ćete ga pronaći atraktivan da je preuzeo inicijativu pitati i biti vrlo polaskan, ali on će biti nevjerojatno zahvalan on nije morao učiniti pita!

No comments:

Post a Comment