Wednesday 21 September 2011

Niska održavanje vrta

Održavanje vrtova ne mora biti dugotrajan, a, to bi trebao biti stres-busting aktivnosti. Oni koji žele provesti više vremena po vrtovima mogu to učiniti svim sredstvima. Međutim, onaj koji traži da se zeleni poklopac bez da provedete puno vremena u vrtu bi trebao pročitati sljedeći članak. Različite ideje koje se odnose na održavanje niske vrtu se nalaze u sljedećim stavcima.
Niska održavanje vrt, najbolji način za krenuti s niskim održavanje vrtu odabiru pravo vrsta biljaka. Native biljke su najbolji izbor za takve vrtove. Postoje mnoge više stvari koje treba uzeti u obzir i niske održavanje vrt dizajn ideje koje u nastavku će se pokazati da bude koristan.
Niska održavanje vrt ideje; sljedećih ideja će pomoći u razvoju lijep ali niske održavanje vrta. ; Odabir livadi trava koje su native na svoje mjesto bi trebao biti prvi izbor. To je zbog toga, ne bi trebalo kositi ove trave često, napora potrebnih za održavanje takvih travnjaka smanjena u velikoj meri. ; Bilja biti posađeno u vrtu mora biti sporo raste u prirodi. Ove biljke ne treba puno podrezivanje. Jedna biljka može godišnju ili bijenala u ovom trenutku, to pomaže u održavanju vrtu zelenih. , Kopanje iz višegodišnje biljke i korova prije sadnje bilo je vrlo važno. Održavanje vrtova tako, postaje lako u dugoj vožnji. ; Koriste organska manures je praksa slijedili u organska vrtu i je pametan način smanjiti troškove i učestalost primjene umjetnih gnojiva. ; Organska gnojiva su uistinu 'organski' na način na koji su hraniti biljke i ispuniti većinu njihovih hranjivih zahtjeve. ; U zakrpe / mjesta vrtovima u kojima sunčevih zraka jedva do površine, korištenje mahovina je visoko preporučeno. ; Treba razmišljati o korištenju pokrovnosti biljke koje the jeleni neće jesti. Neke od jelen-otpornim biljaka koje se mogu koristiti su Sjevernom moru zob, Allegheny mlječika, Bugleweed, Liriope, Plava trava zob, Deadnettle, Creeping mirte, lazarkinja, itd.; malčiranja je jedan od važnih značajki niske održavanje vrtova. Problemi povezani s korova i vlage očuvanje can se baviti s tom praksom. Udio vrt ili područja pokrivenog malčevi sprječava korova iz cvjeta. Vlaga je također zadržao u tlu, ako površine prekriveno je malčevi. , Ako se ne želite koristiti malčevi, ne-invazivne pokrovnost je učinkovita alternativa za to. Jedan može ukloniti korov prilično lako uz pomoć niske biljke održavanja vrt, kao što su lazarkinja, Lamium, Ajuga, timijan, pachysandra, itd.; Xeriscaping biljke stekli značaj u vrtu kao nikad prije. Praksa xeriscaping uključuje uređenje prizemlja ga pokrivaju s 'xeric' ili sušom otpornih biljaka. Može se ugraditi sušu otporne biljke u low-održavanje vrtova, s obzirom na činjenicu da oni zahtijevaju manje vode. , Automatizirani sustavi navodnjavanja mogu se koristiti za travnjake u cilju smanjenja napora u njima zalijevanje. ; Niska održavanje vrt planova; Planovi za niske održavanje vrtova mogu osmisliti korištenjem ideja navedenih. Uvijek treba razmišljati o dizajnu koji će dokazati da bude koristan u dugoročni. Otvoreno posteljinu područjima vrta treba smanjiti. Jedan bi trebao koristiti niske biljke održavanje i pokušati smanjiti područje godišnjaka i bijenala koji zahtijevaju održavanje na regularnoj osnovi. Ako ste počinju od nule, na području vrt bi trebao biti pravilno iskopali tj. treba kopati duboko koliko je moguće. Ona pomaže u uklanjanju korova do njihovih korijena. Problem zakorovljenosti je, dakle, uvelike smanjena.
Različite ideje i informacije o razvoju nizak održavanje vrt prikazani su u članku gore. Oni, koji nemaju mnogo vremena da se brine za vrt treba imati koristi od savjeta s obzirom gore.

No comments:

Post a Comment