Sunday 25 September 2011

Sudoper pipa popravak

Sudoper faucets imaju odlučujuću ulogu jer oni su odgovorni za točenje vode i tako trebaju biti u ispravnom stanju, sve vrijeme. U slučaju curenja ili buke u tim pipa, trebate ili popraviti ili zamijeniti ih. Curi pipa može postati noćna mora ako mislite o čišćenje svih voda širi na podu kao i količina vode se izgubiti. Dobar dio je da je popravak sudopera pipa je jednostavan posao, a možete to učiniti sami, slijedeći jednostavne upute dane u nastavku. Pročitajte više na popravak slavina upute.
Sink pipa Popravak Upute
Preduvjeti za upis
Uklanjanje Prije početka sudopera pipa i zamjena posao, osigurati sljedeće su na mjestu:; Stop vodom za zatvaranje slavine pod sudopera. ; Isključi odvod sudopera postavljanjem mali komad tkanine na nju, tako da dijelovi pasti sigurno. ; Odlučite mjestu gdje možete zadržati dijelove kao i kada ih ukloniti. ; Za čišćenje slavina dijelova, primjenjuju bijelog octa na njima i obrišite spuzvicu za ribanje. , Odrediti vaš tip pipa, Sudoper faucets su od četiri vrste - uložak, kompresija, lopta tip i keramički disk. Trebali moći klasificirati svoj sudoper slavina pod bilo jedan od tipova spomenuto, nositi na s popravak sudoper slavinu posao s lakoćom. Od svih vrsta, kompresija faucets imaju gumene podloške koji sigurno ventila. Budući da ovi podlošci istrošiti jednostavno, oni moraju biti zamijenjena. Svi ostali tipovi nemaju pranje gume, ali su vjerojatno da razviju curi, nakon što se neko vrijeme. Morat ćete ili zamijeniti cijeli sklop ili samo brtva u tim pipa.
Kompresija Faucets; zajedničko rješenje popraviti curi kompresije pipa zamjenjuju istrošena perilica out gume. Za to trebate izvaditi ukrasne poklopac na držač i ručku vijak tako da ručka dolazi off lako. Uz pomoć ključeva, ukloniti maticu pakiranje. Kao što ste uočiti gumicu, izvadite ga i zamijeniti ga novim. Nanesite vodoinstalater's mast (neotrovne) na pranje.
Neki puta vam svibanj morati zamijeniti O-prstena za zaustavljanje curenja. Kao o-prstenovi koji su dostupni u različitim veličinama uz manje varijacije, bitno je da kupite jedan koji točno odgovara vama. Izvucite O-prsten i zamijeniti novom. it dlaka sa vodoinstalater's masti prije nego što ga fiksiranje natrag.
Ball-Type Slavine: "Ovo faucets su složeniji kao i oni čine brojni dijelovi, stoga što je teško točno da se ukaže na uzrok istjecanja. Najbolja opcija za vas je da zamijenite svakom dijelu. Izvadite držač odvrtanjem povezan skup vijak. Uz pomoć Plier, izvadite ovratnik i kapom. U zamjena kit koji ste kupili, održat će se specifični alat za uklanjanje slavina kamerom. Koristite ga i izvucite rotirajućeg loptu i cam pranje. Također, uklonite O-prstena, opruge i ulazne brtve.
Slijedite upute koje morate imati dobio uz zamjena kit i popraviti novi sudoper špine u mjestu. Ukoliko želite izbjeći odlazak sve ovo problema, možete jednostavno zamijeniti cijeli slavina s novim. To je ipak će biti skup izbor.
Cartridge Slavine, da popravak pipa uložak umivaonik, započeti uzimanje od ručka. Učinite to uklanjanjem dekorativni kapa i ručkom vijak. Uložak se može biti ispravljeno u mjestu uz pomoć navojem zadržavanja kapu. Ako postoji jedan, koristiti mali kliještima da biste ga uklonili, i jednostavno izvadi uložak. Uzmi nož komunalnih i izrezati star O-prstenovi. Nanesite vodoinstalater's some masti na novi O-prsten i ponovno sastaviti cijeli slavina sudopera.
U slučaju da želite zamijeniti uložak s novim jedan, kupiti onaj koji točno odgovara postojeće. Pobrinite se da matične kraju, gdje je ručka joint također odgovara. Pročitajte više o uložak slavina popravak.
Keramičke-Disk Slavine, Ako vaša sudopera pipa takvog tipa ćete naći vijak za namještanje, nakon gura natrag slavina ručkom. Odvijte vijak ukloniti ručicu. Sada, pažljivo izvadite kapu štita, pričvrsnih vijaka izvući cilindra. Neoprenska brtva može izvaditi tupim vijak vozač. Obrišite sve cilindar otvori s bijelim ocat i, ako primijetite bilo kakve oštećene brtve, zamijenite ih. Za mijenjanje cijeli cilindar, jednostavno mjesto novi jedan u svoje mjesto. Nakon zamjene, ponovno cijeli slavina sudopera.
Sink pipa Popravak Trošak
Popravak kože slavina trošak varira od mjesta do mjesta, a također ovise o vrsti sudopera pipa trebate popraviti ili zamijeniti. Ako radiš posao sami, samo trebate potrošiti na kupnju novog dijelova dok ste spremili na rada optužbi. Dijelovi su relativno jeftin i tako je cijena sasvim novu skupštinu. Labor troškove, s druge strane, može biti na višoj strani na nekoliko mjesta.
Pročitajte više na:; Kako to Utočište tuš pipa; Kuhinja pipa Zamjenske; cureće elektromagnetske pipa Popravak; Sudoper pipa popravak trebali uzeti samo 15-20 minuta vašeg vremena. Ako uopće ste neudoban radiš posao sami, poziv za profesionalne pomoć - vodoinstalater.

No comments:

Post a Comment