Sunday 18 September 2011

Rose vode za kožu

Mi smo tako koristi za kozmetiku i njegu kože proizvode na koje se učitava s kemikalijama i imaju vrlo atraktivne ambalaže da mi nikada consider prirodnih proizvoda kao što ruža vode. Rose voda za kožu je korišten od strane žene od pamtivijeka, a oni su izvrsni za hidratantna i pomladiti umorne kože.
Rose voda je napravio mimo proces pare destilacije. Rose voda je bogat vitamin C i vitamin A i ima polyhenols i antioksidansi koji pomaže riješiti umornu kožu i dati vam užaren ten. Rose vode za koža također se koristi za prevenciju i liječenje acne i drugih kožnih problema kao što ima antibakterijsko i antiseptičko svojstva. To je također velika kao prirodni toner jer pomaže apsorbirati viška ulja iz kože bez ostavljanja sušenje učinak. Također široko koristi za liječenje ned opeklina zbog nad ekspozicijom suncu. To je učinak hlađenja pruža veliko olakšanje upaljene kože. Kako stvoriti glatko kožu s roze vode? Samo dodati ruža vodu na svoj njegu kože regimen koristeći ga kao tonik, ili da ga dodate u kadu vodom.
To je moguće napraviti ružina vodica kod kuće, a sve što trebate je neki viši laticama koje se uzgajaju organski i bez ikakvog pesticida. Mjesto latice ruže oko 2 do 3 šalice u lonac i prelijte dovoljno vode da pokrije ružinih latica. Kuhajte lonac preko srednje topline za neko vrijeme dok se latice ruže imaju uvenuo i vode je smanjen na pola. Cool smjesu i deformacija vode. Prijenos domaći ružina vodica u čistu bocu i koristiti ga kao tonera ili ga dodati u lice masku. Pročitajte više na domaće maske za lice.
Rose vode Skin Prednosti
Postoje mnoge prednosti korištenja ruža vode za kožu. Rose voda može se koristiti za sve tipove kože, bilo da se normalne, suhe ili masnu. Također je sigurno se koristi na kombinaciji i osjetljivu kožu jer ne imati bilo nuspojave. Oni koji imaju normalnu kožu mogu koristiti ruža vode za lice kao tonik za blago čišćenje bez skidanja daleko višak ulja. Najbolji način da to učinite je da se potopiti jedan pamuk loptu s ohlađen roze vode i utrljajte u lice s nježnim kružnim pokretima. Razliku od nekih toners i Astringents koji sadrže kemikalije i alkoholi, ruža vode bitak prirodni proizvod je prilično sigurno za čak najdelikatnijim kožu. Rose voda kože toner je osobito koristan za one koji imaju masnu kožu jer ne samo smiruje i hladi kožu ali također pomaže umanjiti pojavljivanje velikih pore.
Novija istraživanja također pokazala da čista ruža vode, kada koristi redovito može odgoditi znakove starenja smanjivanjem pojavom fine linije i bore. Ona pomaže ton matured kožu i također može biti koristiti u facials. Rose vode za kožu i pomaže da se preokrenuti utječe na izlaganje suncu na kožu i pomaže da se umiriti opekotine. Muškarci također mogu koristiti ruža vodu kao aftershave za umiriti nadraženu kožu od brijanja. When ruža voda dodan u vrućoj kadu vodom njegove prirodnim uljima su pustili i ona također pomaže trap vlage u koži, čineći kožu glađe i firmer. Pročitajte više o; ruža vode koristi; ruža vode i acne; Osim ovih koristi od ruža vode za kožu, roze vode se također može koristiti kao kapi za oči za ublažavanje umorno i iscrpljeno oči. To je također bitan sastojak u mnogim oka kreme kao polifenoli prisutni u roze vode pomoći da se eliminiraju natečen oči i podočnjake. Sada kada znate sve o ruža za njegu vode kožu, možete koristiti ovo u svoj dnevnoj njezi kože režim.

No comments:

Post a Comment