Thursday 22 September 2011

Helix Piercing

Mnogi ljudi odlučiti za helix piercing napraviti modni iskaz. Što se tiče pribor i piercinga, a posebno su zabrinuti, uho je vrlo popularan izbor za dobivanje različitih piercinga. Najjednostavniji uha piercing je onaj koji je prisutan na režnju, ali to je trend koji je postao previše zajedničkog. A spirala piercing je sljedeća najbolja stvar, te s pravom vrste helix piercing naušnica to može izgledati jako blag i elegantan.
Helix je zakrivljena dio na gornjem dijelu uha, i bilo piercing je poznat kao spirala piercing. Idi naprijed i dodir koji dio svog uha, i ubrzo ćete shvatiti da je ovaj dio boli neizmjerno when proboli, kao što je to vrlo osjetljiva. Iz tog razloga, rizik od Helix piercing infekcije je vrlo visoka, u usporedbi s drugim vrstama piercinga, i zahtijeva više vremena i pažnje kako bi se liječiti u cijelosti.
Helix piercing bola nije nešto što će svi biti zadovoljni, tako da ako želite da biste dobili ovaj piercing morate stavite puno mislio na vašu odluku unaprijed. To nije lako piercing dobiti, i istina je da traje nešto između 2 do 12mjesec izliječiti potpuno te. To je vrlo dugo vremena za piercing uho liječiti, tako da morate biti vrlo oprezni i potpuno sigurno kada se odlučite otići Reklamirajte se helix piercing kao što svibanj vam dati piercing uho infekcije.
Helix Piercing procesa, piercing proces nije jako različita od načina kako drugi piercing provode. Kada netko dobiva uho lobes probušene, piercinga pištolj također se mogu koristiti. To nije moguće za helix piercing. Samo sterilnom iglom može se koristiti za probiti spirale, te je zadržao na mjestu unutar hrskavice do helix piercing nakit je postavljen.
To je normalno promatrati puno svrbež, oteklina, crvenilo i posebno boli u uhu nekoliko dana nakon piercing je učinjeno. To je posve normalno kao tijelo zahtijeva malo vremena da se prilagodi s ovim vanjskim agent. Piercing pištolj ne može se koristiti za ovaj postupak kao snagu i nagli šok proizvodi moglo bi potencijalno oštetiti hrskavice. Pročitajte više o hrskavice piercing.
Helix Piercing aftercare; Naknadna briga o helix piercing treba rukovati s pažnjom i oprezom, jer radi vrlo visok rizik od hvatanja infekcije. Prvi i najveći očiti stvar je da ne dodiruje piercing u prva 2-3 dana. Uho se ogorčena iz piercing procesa i dirljivo to će samo bude gore. Svijesno kontrolirati vaše poziva na dodir probodeni dio. Nakon nekog vremena, možete početi dodirivanja bez nelagode, ali morate osigurati da vaše ruke su upravo oprali s dezinficijensom pravo prije nego što ga dirati. Izbjegavanja zaraze je vrlo važno, a to može samo biti učinjeno nakon i održavanje visok stupanj čistoća i higijena.
Možete oprati proboli prostor nakon nekoliko dana, koristeći neki anti-bakterijski sapun. Nemojte koristiti vaši prsti izravno raditi do sapunica ipak, umjesto toga koristite pamuk obrisak. Operite površinu temeljito i obrisati sve nečistoće koje su možda prikupili o nakit stavke. Sada koristiti mekim ručnikom lagano obrišite ga suhom. Također je poželjno da koristite mlakom vodom za ovu proceduru.
Izbjegavati sljedeće stvari i aktivnosti u cilju sprječavanja izbijanja spirale piercing infekcije:; Izravna i grubi kontakt s bilo ili bilo tko. ; Trofeja probodeni dio u more ili jezero ili bilo koje druge otvorene vode tijela. ; Primjena alkohola na proboli području ili nigdje ga. ; Uporaba bilo sprejeve ili druge kozmetičke proizvode na području immediately oko spirale piercing. , Trljanje protiv piercing odjeće, a uzimajući odjeven i gol. ; Vrijeme zacjeljivanja a helix piercing također znači da morate brinuti o tome daleko više od bilo koje druge rutinske piercing.
Također pogledajte sljedeće:, Nos Piercing, body piercing; pupak piercing; Tongue piercing, Ako ste nekako uspjeli ugovor helix piercing infekcije, mogli biti u za puno problema i komplikacija. Dakle, morate biti vrlo oprezni i uzeti puno brigu o tome. Znajući sve to, postaje jasno zbog čega treba biti apsolutno i potpuno pripremljena prije odlaska naprijed i dobivanje helix piercing.

No comments:

Post a Comment