Thursday 22 September 2011

Pčelinji vosak usna matičnjak

Tko ne voli okus i dojam sočan jagoda balzam za usne na usne? Pa, svatko radi, barem smo žene učiniti! Dabbing malo usna matičnjak na našim usnama svakih nekoliko sati je vrsta postala navika za nas. Usne melem je odličan način zaštite naših usana od chapping zbog loših vremenskih uvjeta. Sloj balzam za usne ispod svoje omiljene ruž štiti vaše usne od kemikalija u ruža za usne. Međutim, ponekad se sastojaka u komercijalno dostupnim balzam za usne same su opasni za vaše usne i učiniti više štete nego dobra. U takvim slučajevima, stvaranje vlastite pčelinji vosak usna matičnjak sjajan je način osiguranja ljepotu vaših usana. S obzirom na nastavku su neke recepte za izradu matičnjaka pčelinji vosak usna.
Pčelinji vosak usna matičnjak Recepti
Opće upute, Pčelinji vosak dolazi isjeckan komada ili blokova koje treba rastopljeni kod kuće. To ne postane potpuno tekući. ali se pretvara u meku masu, kad se zagrije na odgovarajući način. To nikad ne smiju se zagrijavati izravno na plamen, umjesto da to treba biti ili mikro mahao s malim, ponovio vremenskim intervalima ili dvostruko grijani u lonac kipuće vode. Other balzam za usne sastojke može se dodati ovisno o željeni okus. Ključ za stvaranje kvalitetnih usna matičnjak temeljito je miješanje sastojaka, tako da nema paušalnom formacije. Vi svibanj također rastopiti kapsulu vitamina E, da se poveća vrijednost vaše zdravlje balzam za usne. S obzirom na nastavku su neke recepte za izradu okusom matičnjak pčelinji vosak usna. Morat ćete pripremiti se za usna matičnjak posude i cijevi za pohranu vaše domaće usna matičnjak.
Bademovo ulje balzam za usne
Sastojci; 8 oz. Slatko bademovo ulje, 1,5 - 2,5 oz. Pčelinji vosak, 1 žličica. Med, uzmi bademovo ulje i pčelinji vosak u Pyrex mjernih spremnika te ih stopiti bilo koji od navedenih metoda. Izmiješati ih dobro i dodati med u smjesu. Pomiješajte sve sastojke dobro dok homogenu smjesu je formirana. Prelijte usna matičnjak u kontejnere i cijevi.
Kakao maslac balzam za usne
Sastojci; 2,5 oz. Kakao maslac, 2,6 oz. Pčelinji vosak; 1,4 oz. Slatko bademovo ulje, Rastopiti sve sastojke zajedno te ih dobro izmiješati. Sipati u staklene posude ili cijevi i Skladištiti na hladnom i suhom mjestu.
Peppermint balzam za usne
Sastojci, 2 TSP. Pčelinji vosak, 7-8 žličice. Light nafte (slatko bademovo ulje, ricinusovo ulje, jojoba ulje); 1 TSP. Med, paprena metvica 5 kapi eteričnog ulja, rastopiti ulje i pčelinji vosak zajedno u Pyrex kontejner. Isključite vrućine i dodati med smjesu. Temeljito pomiješati sastojke i dodati kapi paprena metvica ulje na njega. Sipati u posude i cijevi i pohraniti. Vi svibanj zamijeniti bombona ulja s eteričnim uljem po vašem izboru.
Kremasta balzam za usne
Sastojci; ½ žlice. Naribani pčelinji vosak, ½ žlice. Naribani kakao maslac, 1 TSP. Kokosovo ulje, bavarski krem, Izmiješati sve sastojke u mikrovalnu sigurno zdjelu. Toplina smjesu oko 45 minuta. it Blend dobro, sipati u posude usna matičnjak.
Možete dodati bojenje agenti kao što su sok od cikle na svoj pčelinji vosak usna matičnjak recept. Ipak, suzdržati od dodavanje sintetskih boja ili aroma agentima, kako bi mogli pokvariti vrijednost vaše balzam za usne. Uvijek pečat usne balzam čvrsto spremnike, te ih pohraniti na hladnom, suhom mjestu. Ako ste pronašli promjene u teksturi i miris vaše balzam za usne, odbaciti cijelu seriju i napraviti novi.

No comments:

Post a Comment