Wednesday 28 September 2011

Job Intervju odjeća

Uzimajući spremni za intervju za posao može činiti teškim zadatkom. Sa pritisak tvrd intervju pitanja, nosio pravo odjeće je nešto koji dodaje do napetost. Pogrešno izbor odjeće može zaustaviti od posezanje zlatnu priliku u vašoj karijeri. Tako nosio pravo outfit i boravak daleko od pogrešne komada je ono morate osigurati dok hodate za posao intervju. Ovaj članak o posao intervju ruhu će vam pomoći odlučiti savršen haljinu za posao intervju.
Biranje pravog odjeće za posao intervju
Posao intervju odjeće za žene, Women's odjeće za intervju za posao mora u osnovi se sastoji od suknje-odijelo (suknja i jakna izrađena od istog materijala) i formalno full-rukavima košulja. Također možete ići za formalan pantsuit kombinirani. Idi za mornarice, crne ili sive boje za odijelo. Držite košulja u snijeg-bijele ili blijedo boje. Imajte na umu da suknja moraju pokriti bedra kada su sjedi. Nemojte ići na fishnet, patterned čarape i gole noge. Neutralni pantyhose je pravi komad. Crna pumpa cipele s petama olovkom ili okvir su najbolji par obuće da žene moraju nositi za intervju. Sjeti se da zavirivati-nožni prst, ili sandale su strogo ne-ne.
Možete nositi jedinstvenog skupa nakit, to je najbolje ako možete to učiniti daleko bez njega. Jednostavna vrhovima i biser ogrlice je najbolji nakit se nositi, ako morate imati jedan. Preporučuje se da se odluče za aktovku umjesto torbicu. Ako imate intervju na kreativan polju kao što je oglašavanje tada možete odlučiti se za crnu kožnu torbicu. Ne zaboravite držati šminka na minimum. Gol ruž za usne i tanke eyeliner je dosta. Nails smije biti pretežan do srednje dužine i oslikana s neutralnim nokte. Trendi boja kose i frizura trebalo bi izbjegavati. A konjski rep ili formalni updo frizuru kao jednostavna nisko kolač je najbolje da se odluče za savršen posao intervju ruhu.
Odjeća za posao Intervju za muškarce; intervju za posao odjeće za muškarce uključuje u osnovi dva komada formalni pantsuit i pune rukave formalni majicu. The pantsuit treba biti u plavoj, crnoj ili sivoj boji. Običan bijeli, krem ​​ili blijedo plavu košulju će biti najbolja za ovu ruhu. Svila veze su ključni dio intervju za posao odjeće za muškarce. Dakle, provjerite da se kravata ne manje od tri i četvrtine inča širok. Ona mora imati konzervativne uzorak. Red i tamnocrvena boja je najbolja da se odluče za. Pročitajte više o tome kako haljinu za intervju.
Koža haljinu cipele u crnoj boji su najbolji par obuće koji se obukao za intervju. Pojas treba od kože ili kože kao materijal i to bi trebao odgovarati cipelama. Pola-tele čarape koji odgovaraju dobro s dahtanje su pravo one biti nošen. Ne nakit, osim vjenčani prsten i nema make up je od najbitnijih intervju za posao odijevanja savjeta za muškarce. Kosa moraju biti kratki i ne bi trebao pokriti lice. Opet torbu ili portfelja najbolje izvršiti. Zapamtite da ne nositi ruksak.
Pročitajte više na:, odijevanju, intervju za posao Savjeti, tetovaže, lica piercinga, scuffed obuća, izražajnih uzoraka, boja kitnjast, izgužvana i obojeni odjeće treba biti strogo izbjeći na intervju za posao. Pobrinite se osjećate ugodno u sve što se nosi. Možete imati probnu cijelog odjeće jedanput da se ugodno osjeća na intervju dan. Imajte na umu da odjeća mora biti savršena stane na svoje tijelo. Bolestan-dolikuje odjeću su još jedna stvar za biti strogo izbjegavati. Uvjerite se da odjeća dobro prešanih i cipele uglačan pravilno. Naravno nosi potrebne potvrde, dokumente i olovke ne treba spomenuti. Nošenje pravo za intervju za posao odjeće je ne samo da izgleda pametan, ali će također odražavati koliko ste ozbiljni o poslu. So don pravo odjeću i hodati u samouvjereno mekom osmijeh.

No comments:

Post a Comment