Tuesday 13 September 2011

Kreštav Kočnice

Jeste li bili zadnje vrijeme podvrgnute discordant akordi kreštav kočnice koji su utječu na vaše miran pokora na driving kotač? Zatim morate učiniti nešto o tome uskoro! Za prijelaz korijen materije, morate razumjeti što su uzroci koji dovode do kreštav kočnice i što se može učinjeno brinuti ovog problema.
Kreštav kočnice na automobile su prilično čest fenomen. Buka od bilo koje vrste generirani od strane automobila, uključujući i kreštav kočnice buku, uglavnom zbog trenja i vibracija. Car bitak složen stroj i vlasništvo punokrvnost pokretnih dijelova unutar, je dužan uzrok buku nekih ili druge vrste zbog trenja i vibracije pri visokim brzinama. Postoje načini Izvanobiteljski kreštav kočnice eliminirajući trenja. U sljedećem odjeljak I raspraviti neke uobičajene uzroka škripav kočnice.
Uzroci kreštav Kočnice
Što dovodi do kreštav kočnice dok vozite? Ovdje su neke od osnovnih uzroka:
Metal rezonantne frekvencije, a glavni krivac iza škripi kočnica je rezonantna frekvencija cijeli kočioni sustav koji generira buku kroz vibracije. Azbest bio materijal korišten za izradu materijal kočnice jastuk ranije i to bio znatno manje glasan. Međutim, azbest nađen biti kancerogene i bio naknadno zabranjen vlada Sjedinjene Države. Sada većina upotrijebljeni materijali su polu metalik kompozitima koje su dužni uzrokuju neke buka uslijed svojim inherentnim rezonantnoj frekvenciji vibracija koji pada u čujan rasponu. Ovdje su neke od premijera uzroka koji svibanj dovesti do squealing kočnice.
Distorted Brake Rotori; Jedan od glavnih komponenti kočni sustav je kočioni rotora. Ako je savijena ili iskrivljene oblika, može uzrokujući misalignment s kočnicom jastučići i dovesti do škripav disk kočnice.
Break Pad Nosite & Dust; Kočnica squeaking može biti prigovor promijeniti nosili kočnice jastučići. Istrošeni jastučići kočnica može izložiti kočnice pokazatelji jastučić koji su metalni ploče umetnute ispod jastučić materijal napraviti identifikaciju nošenja out lakše trošenje. Kontakt tih metalne ploče s rotorima može dovesti do squeaking kočnice. Također prašine podnio između kočnice jastučići i rotori uz pretjeranoj vibraciji može dovesti do squeaking buke.
Kako to Škripac kreštav Kočnice?
Kada ste suočeni s problemom, rješenje obično nalazi kada napad korijen uzrok. Ovdje su neke od načina na koji možete popraviti kreštav kočnice:
Pljusak disk kočnice dušikom; disk kočnice dressing sprej dostupan je što može smanjiti squeaking buke prikrivanje kočnice jastučići od iza i pomaganja njihova preuzimanja od strane kočnice klipova. To osigurava da jastučići ne dolaze u kontakt s rotora kada su ne koristite. Pljusak preljev na stražnjem dijelu kočnice jastučići ga prskanjem u središnjem dijelu čeljusti kočnica. Pazite da vam ne sprej materijala na strane kočnice jastučić ili kočnice rotora.
Drum papuča Zamjena, Zamjena bubanj kočnica cipela može uhititi squeaking buku istrošeni materijal iz cipela može akumulirati i dovesti do squeaking. Pobrinite da svi pali krhotine zbog upozoriti out materijal očišćena out nakon kočnice cipela zamjena.
Brake Pads Zamjena; Ako istrošene kočnice jastuk je krivac taj uzrokuje kočnice spasti, zatim zamjenjujući kočnice jastučići je rješenje tišinu kočnice. Ovo učinkovito može neutralizirati squeaking kočnica zvuk u većini slučajeva. Pročitajte više o tome kako zamijeniti kočnice jastučići.
Operite Kočnice & Provjeri fluida, operite cijele kočnica Skupštini sa crijevom za vodu pri visokim tlakovima za brisanje iz svih čestica krhotine koje bi mogle su se nakupili. Provjerite kočnice razina tekućine i ići za kočionu tekućinu rumenilo u slučaju da ga pronaći da se taman umjesto čistog zlatnog. Nepotpunog retrakcija čeljusti koji uzrokuje škripi zbog nedovoljne razine kočione tekućine i topline problema može biti uhićen za nadoknadu tečnosti. Pročitajte više o tome kako promijeniti kočione tekućine.
Određenim povremenim iznosu od kočnica škripi i dalje će ostati s obzirom na interne rezonantnoj frekvenciji materijal na visokim vibracijama i velikim brzinama. Nadam se da ovaj članak vam je ostavio bez ikakve sumnje o uzrocima škripav kočnice i načine na koje možete riješiti problem!

No comments:

Post a Comment