Sunday 18 September 2011

Toy Storage Ideje

Kao što svi znamo, djeca moraju imati igračke da se igraju s, a ponekad i naučiti. When igračke dolaze u različitim oblicima i veličinama, a sve od njih se ne može uklopiti u redovne kutije u isto vrijeme. Dok se naše dijete je zauzet igranje sa svojim bebu igračke, morate doći do neke ideje igračka za pohranu. Vi ne možete zadržati kupnju novih skladišta za različite dobi od vaše djece, tako da morate pronaći alternative da stane u svim svojim igračkama u potrebnu količinu prostora i na organiziran način. Postoje mnoge ideje za igračku skladištenje koje možete dobiti napravio jednom za sve ili tada pretvoriti staru vreću za pohranu. Obzirom na nastavku su neke jednostavnih načina kako pohraniti sve vaše bebe igračke, a on je zauzet saznate kojih je jedan da se igraju s!
Creative Toy Storage Ideje
Možete imati neki od tih ideje za pohranu napravio ili čak učiniti ih sami. Bacite pogled na neke kreativne još učinkovitije igračka pohranu ideje koje možete koristite.
Toy Organizatori, jedan od najboljih načina da dobijete sve vaše djece 'igračke na jednom mjestu gdje ga je lako pronaći i ne izgleda neredu, jest da imaju djecu igračku organizatori. Oni nisu ništa drugo police od drveta ili plastike s plastičnim kutijama zadržao na svakoj polici za smještaj vašeg djeteta igračke. Oni su vrlo sustavno uređen dati urednim izgled i može se držati u bilo koji željeni sobi. Svrha ovih organizatora je zadržati sve igračke na jednom mjestu, tako da ne dobijete zagubljen i mogu biti raspoređeni u jednom naredio način.
Plastični Skladište: "Ovo skladištenje izrađeni su od plastike i plastični koš regali s policama i set-up trays držati igračke. Oni su mobilne i mogu se premjestiti iz jedne prostorije u drugu vrlo lako kao što su oni ili na kotačima ili odvojiti. Neki više plastike za pohranu ideje uključuju plastične gaće koje su dovoljno velike za smještaj gotovo sve svoje djece i igračke mogu se čuvati godinama. Oni su također lako kretati kao i oni dolaze s kotačima i uredan izgled kada je dobro postavljene. Više o igračka za pohranu za otpatke.
Drveni skladištenja; Ako želite da biste dobili igračku za pohranu napravio, ili ga odgovaraju svoj dom interijeri, drveni jedan je najbolji izbor. Drveni pohranu su vrlo prikladan za čišćenje i oni izgledaju dobro sa bilo koje vrste namještaja. Možete napraviti drveni lockers gdje možete podesiti sve igračke u zatvorenim policama jer oni neće gledati podli i neorganizirana. Također možete imati otvoriti ormarića gdje se igračke mogu biti lako dostupna za svoju djecu. Drvene ladice ispod kreveta ili u ormaru također može biti izbor za takve ideje igračaka za pohranu.
Jeftin Toy Storage Ideje
Mnogo puta, ako ne želite provesti puno pokušava smjestiti cijeli drvenih ili plastičnih igračaka škrinja za pohranu, možete koristiti neke jeftine igračke za pohranu umjesto. S obzirom na nastavku su nekoliko primjera za jeftinim ideje igračka za pohranu. Više o ormar police sustavu.
Platna i tkanine za pohranu, tkanine ili pamuk za pohranu torbe su od najlakših načina za spremanje vašeg djeteta igračke. Oni su vrlo lako smjestiti, kao i ne zauzimaju puno prostora. Možete ih gurnuti ispod kreveta ili ih držati na tavanu ili u bilo kojoj drugoj prostoriji u Vašem izboru. Kad su patentni zatvarač se, oni ne izgledaju neredu i mogu stati u ormar, kao i. Canvas kutije za pohranu su također lako načini organiziranja igračke. Ako oni imaju poklopac, kutija se može zatvoriti s igračkama u njima. Fabric igračka za pohranu je također lako čiste i peru tako da ga čistim kad god osjećate kao.
Praonica Košare, Praonica košara su velika mogućnost za pohranu kao što su igračke povoljno držati sve igračke na mjestu i ne morate kupiti odvojeno igračka za pohranu. S neparnim za igračke oblicima i veličinama, možete koristiti ove košare jer su prostrane. Također možete staviti ih u svakoj sobi želite ili gurnite pod ormara, radi uštede prostora.
Jesu li ti neki stvarno korisna igračka za pohranu ideje? Možete doći do nekih vlastitih jedinstvena i uštedite sebi vrijeme to počistiti taj dodatni nered.

No comments:

Post a Comment