Sunday 18 September 2011

Francuski Style odjeća

Za razliku od američkog načina odijevanja, koja je vrsta rodno neutralan, francuskom stilu odjeća je sve o izgleda ženstveno, elegantno i sa stilom. Je u mnogim kulturama, naglasak je više na poboljšanje nečije fizičke ljepote, već i za francuski, nosi dobru odjeću i sebe nosi s pravom stav, je mnogo važnije. Za sve one žene koje su željela dotjerati la francuskog način, ovdje su neke korisne savjete.
Savjeti o francuskom stilu Odjeća za žene
Jednostavnost, sofisticiranosti i kvalitete; francuski vjeruju u skladu svoju odjeću jednostavan i sofisticiran, pa kad s obzirom na francuski odjeću stilova, čuvati ove dvije stvari na umu. Također, klasični francuskom stilu odjeća je uvelike inspiriran naknade i plemstva, stoga odjeću koju bi trebao odlučiti za biti vrlo rafiniran i vrlo dobre kvalitete. Zapravo, Francuski stil odijevanja biti nepotpun bez uključujući skupi i visoke kvalitete ormar komada, kao što su kašmir sweaters, kožne suknje, kožne visoku petu cipele, branded torbe i visoke kraju hlača.
No Casuals, Francuski žene vjeruju u preljev gore, čak i kada oni nose na svojim svakodnevnim aktivnostima. Na primjer, nikada nećete naći Francuski žene u trag hlače ili kratke hlače kada shopping za njihove svakodnevne namirnice. Čak i dok se ležerno oblačenje, oni će par svoje traperice s čizme ili visoke pete, za sofisticirani izgled. Stoga, da biste dobili francuski casual izgled, možete učiniti isto. Isto tako, izbjegavajte vrećast hlače, vrećast T-shirts, vježba odjeća i tenisice, jer nikada nećete naći francuskog žena podržava takve casual odjeću.
Underplayed izgled; Francuski žene vjeruju u odjeću koja izgleda prirodno. Bold i svijetle boje odjeće, glasan grafike ili puno embellishments su nešto francuski žene izbjeći nošenje. Dakle, za francuskom stilu odijevanja, odlučiti za odjeću koji dolaze u klasičnom obliku, boji i graditeljstva. Neutralne boje haljine su vrlo popularne s francuskim žene, jer oni nikada ne izlazi iz mode, pa možete birati haljine kao klasične, sve traje boje su smeđa, burgundija, siva i mornarice.
Originalnosti i individualnosti; Francuski žene vole oblačiti u odjeću koja čine ih isticati u gomili. Oni ne vjeruju u sljedećim slijepo modne trendove, umjesto toga oni vjeruju u preljev na način da održava svoju individualnost i originalnost. Neki moraju haves u žene garderobe maskirati se francuski način su olovka suknje, ženstvene bluze, fancy tijelo grleći hlače, kaputi jarak, hlače odijela i jakne.
Pribor, kao francuski vjeruju u odijevanja u odjeću visoke kvalitete, koja su namijenjena za sve sezone i rijetko izlazi iz mode, tako da bi izgledati trendi, oni koriste pribor, kao što su najnovije u svijetu mode, torbe, šalovi i cipele. Iako odabirom pribor, Francuzi izabrati one u svijetle boje, koje su u suprotnosti s njihovim boja izbor odjeće. Dakle, možete ići u za cipele ili torbice koje su crne, plave ili crvene boje. Netko bi pribor dobiti francuski izgled su branded satova i sunčane naočale, šalovi starinski, pantyhose, moderan broš, biser nakit i bižuterija.
Pročitajte više na:, Ženska odjeća, odjeće, da biste dobili savršen francuski izgled, to je ne samo francuski stil odijevanja koje ćete morati natjecati, ali njihov make up smisla previše mora biti imbibed. Francuski žene vjeruju u tome da na takav način da im daje vrlo prirodan izgled. Nema korištenje drsko boji sjenila, lažni suntans, otvoreno voskom obrva, gelovi za kosu, itd. Dakle, držati tvoj čine minimalni i frizura stilski. Stavite na crveni ruž kao i većina francuskih žene i linije vaše trepavice with maskara. I konačno, pogled uvjeren, djelovati i biti otmjena pristupačnost, da biste dovršili francuski čine preko.

No comments:

Post a Comment