Friday 23 September 2011

Bougainvillea bilja

Bougainvillea je rod cvjetnica koje su poznate za njihovu lijep cvijet, da procvate nekoliko puta tijekom godine. Cvjetovi dolaze u niz boja, od ljubičaste i ružičaste do duboko svijetli crveno. Bougainvillea biljke su zapravo drveni vina with trnovit rogove, koji su porijeklom iz Južne Amerike, uključujući, Brazilu, Peruu i Argentini. Oni se često spominju kao pustinja vina i uglavnom uzgaja kao ukrasni biljaka u vrtovima cvijet. Pročitajte više o cvjetnica.
Opis Plant; Biljke koje pripadaju rodu bugenvilije može dosegnuti visinu 1 do 12 metara. Oni su uglavnom zimzelene biljke, ali mogu biti listopadne u suhim područjima. Listovi su oko 4 do 12 cm duga i može se širiti do 2 do 6 cm. Listovi su raspoređeni naizmjenično na granama. Trnje te biljke su obično utvrđeno da sadrže voštana tvar, koja je crne boje. Stvarni bugenvilije Cvjetovi su vrlo male. Ali, grozd Tri cvijeta i dalje okružen tri do šest tanke i boji bracts. Boja ovih bracts može varirati od bijele, ružičaste, žute i magenta do svijetlo crvena, ljubičasta i narančasta. Bracts ove sarene su ono što čini bugenvilije cvijeće više privlačan i atraktivan. Kao bracts su vrlo tanke kao papir, bugenvilije cvijeće katkad se nazivaju kao "papir cvijeće '.
Bougainvillea Plant Care, ključ za bugenvilije biljka briga je osigurati to optimalne uvjete za rast, uključujući primjerenu vode i sunca i odgovarajući tip tla. Obično, reznice bugenvilije se koriste za razmnožavanje bilja. Bugenvilije za uzgoj, izaberite mjesto koje prima suncu, barem za 5 do šest sati dnevno. To je važan uvjet za osiguranje bolje cvjeta. Biljka obično preferira Dobro dreniranom i od ilovače tla. Ako ćete da rastu bougainvillea u loncu ili kontejner, a zatim provjerite je li pot ima odgovarajući sustav odvodnje i rupu na dnu. Što se tiče zalijevanja tiče, ona ovisi o brojnim uvjetima, uključujući, tip tla, vremena i klime. Nakon što biljka sama uspostavlja snažno na zemlji, to će zahtijevati malo zalijevanje. Međutim, neki zalijevanje će biti potreban tijekom vegetacije. Obično, provjerite tlu prije navodnjavanja bougainvillea your biljka. If je tlo još mokro od prethodnih zalijevanje, a zatim čekati neko vrijeme. Ali, ako je tlo izgleda suho, onda voda biljke temeljito. Znati više o kontejner vrtu.
Bougainvillea bilja rezidba, rezidba je vrlo važan dio biljke skrbi u cilju promicanja zdravog rast i cvatnju. To bi također pomoći da zadrži dobar oblik postrojenja. Kao i rezidba, štipanje također može pomoći da potiču procvat u bougainvillea biljka. Štipanje je proces uklanjanja oko pola inch od vrha nove pucati uz pomoć prstiju. Štipanje može biti odličan alat za indukovati cvatnje bugenvilije biljka. Za kresanje biljka, trebat će vam par vrt jedrenjaka, škare i loppers. Koristite Clippersa vrt da bi se uklonili mrtve i oštećene grane i grane koje su prijelaz međusobno. Pokušajte tanke unutarnje dio grm malo, kako bi se osiguralo bolje cirkulacije zraka. Također pogledajte za oštećene ili bolesne čokot, ako ih ima. Ukloni takva Lovački uz pomoć oštrog smicanja za držati tvoj bougainvillea zdrav.
Is Bougainvillea Plant otrovni?, Bougainvillea ne smatra kao otrovne biljke i za ljude i kućne ljubimce. Međutim, trnje odnosno voštana SAP biljke mogu izazvati manje iritacije kože kod nekih pojedinaca. Takva nadražaj kože može ponekad očituje u koži osip također. Dakle, pravilno pranje područja kože koja dolaze u kontakt s trnjem i budala postrojenja. Ako je koža osip ili nadraženost izgleda pomalo alarmantno, obratite se zdravstvenom djelatniku.
Bougainvillea biljka obično otporan na veliki broj bolesti i štetočina. Međutim, to može biti napadnut od strane lisne uši, crvi, gusjenica i grinja u vrijeme. Osim ovih štetnika, nekoliko bolesti biljka također mogu utjecati na bougainvillea. Leaf mjesto i mildews su neke zajedničke bugenvilije biljnim bolestima. Za zaštitu bilja protiv ovih bolesti je vrlo važno pregledati i ukloniti oboljelih lišće biljke u vrijeme rezidbe. Osim ovih bolesti je korijen biljke može trulež, ako se biljka zali pretjerano. Dakle, raste zdrav bugenvilije zahtijeva malo njege i pozornosti. Ako se uzgaja i održava ispravno, bugenvilije može biti odličan houseplant u hladnijim klimama. To također može biti lijepa uz krajolik za one lijepim i atraktivnim cvjetovima. U stvari, bugenvilije je jedan od najpopularnijih ukrasnog bilja koristi za uređenje svrhe u toplijim područjima.

No comments:

Post a Comment