Thursday 15 September 2011

Wood Flooring Savjeti

Tvrdo trake su jedan popularan izbor u instalaciju podnice. Jedan je slijediti određene smjernice tijekom instalacije drvo podnice. Sljedećem članku daje savjete drvo podnice počevši s izborom materijal za svoj instalacijski postupak.
Wood Flooring Savjeti; Proces drva poda instalacije može razbiti u korake ili aktivnosti poput odabir materijala, odabirajući alati biti koristiti, pripremni aktivnost i stvarni proces instalacije. Savjeti za drvo podnice slučajevima predviđenim u sljedećim stavcima se bavi različitim aspektima procesa instalacije.
Izbor materijala, Općenito, postoje, 3 opcije dostupne u odabiru drva potrebna za podove. Čvrsti trakama, parketi pločice i projektirana podnice su mogućnosti dostupne. U smislu jednostavnost instalacije, parketi pločice i projektirana drvo su najbolji. To ne treba stručnjak da instalirate ove podnice. Korištenje čvrste trake u svrhu parketi tradicionalni pristupa. Jedan bi trebao kupiti čvrste trake koje su pre-završio napraviti instalaciju rad lakše.
Savjeti o alatima, Pneumatski zakivač je alat potrebne za učvršćivanje noktiju. Da bi pravilno zglobova poštuje, ljepilo se koristi. Vlažnom krpom Također je potrebno ukloniti ljepilo which prelijeva van dok utvrđivanju traka.
Priprema; Aktivnost planiranja i pripreme ima veliku važnost u instalaciju drvo podnice. Površina na kojoj drvenom podu je biti postavljen, treba izravnati. Moglo bi se koristiti smjesa leveling u ovu svrhu. For-ljepilo dolje instalacije, izravnavanje je potrebno. Korištenje vlage potrebno je u instalaciju drvo podnice. Ovisno o vrsti poda je vlage trebaju biti odabrani i koristi. Zahtjevi za nokte-dolje i ljepila-dolje podovi su drugačiji od onog plutajućih podova. Ljepilo-down i noktiju-prizemlju zahtijevaju boja-na-na ili pour vlage prepreka. The plutali etaže s druge strane potrebu plastične plahte.
Instalacija procesa; Postoje dvije metode koje se mogu koristiti za proces instalacije. U obje ove metode, drvene trake su položene u redovima. U prvoj metodi, trake su položene jednom nakon druge i posljednji komad što se ne uklapa u području ispravno je izrezati i koristi se za drugi red. To je najčešće korištena metoda. Drugi način je malo kompliciranije. U ovom metodom, drveni trake se mjeriti i stane ispravno na lokacijama naših preferencija. Pomaže u određivanju položaja zglobova. Mjerenje i dolikuje trake ispravno je potrebno sa stanovišta točne provedbe ovaj korak. Pročitajte više o tvrdo podnice troškovima instalacije.
Bambus parket, Mogućnost bambus podnice može promatrati kao na trošak-djelotvoran opciju ako se usporedi s redovitim tvrdo podnice. Bambus nije regularna stablo, ali trava koje rastu brzo. To nije samo jeftin opcija ali je također okoliš-friendly. To je zato što bambus raste vrlo brzo u odnosu na druge biljke tvrdo. Rezanje dolje tvrdo drveće tako bi, oštetiti okoliš uvelike. Pročitajte više na:, bambus parket troškova; Kako instalirati bambus parket, Čišćenje i savjeti za drvenih podova; Sljedeći savjeti će vam pomoći u procesu čišćenja tvrdo podnice. ; Pilana podnice može se očistiti pomoću krpom, brišući i usisavanje. Čišćenje bi trebao biti dnevne aktivnosti, dok čišćenja poda mokrom krpom treba obaviti jednom tjedno. , Korištenje komercijalnih razreda za čišćenje nanošenjem upis staze je preporučenom praksom. , A deterdženta koriste za podnice treba foam manje. Za zaštitu poliranje i uklanjanje nečistoće, treba koristite deterdžent s neutralnom pH. ; Pročitajte više na:; Hardwood Flooring Vrste; Best Hardwood floor Cleaner; najbolji način kako očistiti Pilana Podovi; Savjeti drvo podnice uvjetom u članku gore, bi dokazati se korisnom u odabir kao ugradnju Hardwood floor. Čišćenje savjete s obzirom na kraju također mogu ponuditi neke pomoći.

No comments:

Post a Comment