Wednesday 28 September 2011

Yin Yang Tattoo Designs

Tetovaže su ništa drugo nego simbola koji mi ljudi pokušati provesti na različite philosophies koji su slijedili stoljećima. Neka to bude japanskog Koi Riba tetovaža, ili Celtic tetovaža, svaki od tih tetovaže pripada dio kulture i plemena, i ima tipično filozofsko značenje povezano s njom. Tetoviranje je lijep body art u kojoj takve filozofske simboli su ugrađeni u ljudsko tijelo na umjetnički način. Yin yang simbol također zove kao Taijitu je taoistički simbol i pripada kineskoj kulturi. Kada je trend tetoviranja rasla je tih simbola postao vrlo popularan među ljubiteljima tetovaža. Prije premještanja na znati o jin yang tattoo dizajna, neka nam se pogled na značenje tih yin yang tetovaže.
Yin Yang Tattoo značenja
Osnovni Yin Yang simbol je kružna oblika i podijeljen je na dva simetrična dijela koji su crne i bijele boje. Svaki od tih dijelova sadrži mali kružni kap suprotne boje. Oba simetrični dijelovi uklapaju jedna u drugu kao dijelove slagalice i oblik potpune yin yang simbol. Crni dio ovog simbola zove yin, dok je bijelo dio se zove yang. Prema kineskoj kulturi, yin dio se smatra da posjeduje karakteristike žena i destruktivno u prirodi, dok je yang dio nosi muške osobine i vrlo je kreativan. Tako kineske filozofije navodi da, iako su ti dijelovi suprotnost u prirodi, oni privlače jedni druge i čine osnovni pet elemenata koji stvaraju Svemir. Ovi elementi uključuju, Zemlja, voda, vatra, metal i drvo.
Uglavnom yin yang simbol promiče jedinstvo dvaju kontrastnih elemenata i simbolizira jedinstvo i sklad. Postoji sedam zakona yina yang simbola, a neke od njih su na sljedeći način. Sve u ovom svemiru nije stalna, sve mora doći do kraja jednog dana, uvijek postoje dva gledišta na stvar, ne postoje dvije stvari u ovom svemiru su slične i suprotnosti uvijek privlače. Yin dio simbol može predstavljati žensko, tama, pasivna, noćna, vode i zemlje, dok je yang može predstavljati muški, aktivan, dan, vatra i zrak. Sada, uzmimo pogled na neke yin yang tetovaža dizajne i opcija položaja. Pročitajte više na kineski tetovaže i njihova značenja.
Yin Yang Tattoo Designs i prostori
Ako želite zadržati tattoo yin yang vrlo jednostavan, uvijek možete imati tradicionalne yin yang tetovaža dizajn. Zmije ili zmaja, koji okružuje yin yang simbol čini jednostavnim ali elegantnim tetovaža. Se čak može vatru bljeska vode ili valova koji okružuju simbolom Yin Yang. Yin yang tetovaže su vrlo svestran i zbog njihove zanimljive značenja, ove tetovaže se može lako prilagoditi. Kombinacija zmaj i feniks, okrenuti jedni prema drugima na kružnim način, uvijek je bio popularan yin yang tetovaža dizajn. Budući da postoji toliko suprotne elemente kao voda i vatra, ljubav i mržnja, itd. bilo koji od tih stvari može lako biti uključene u yin yang tetovaža.
To nije uvijek potrebno imati dva suprotna elementa u yin yang tetovaža. One također može imati isti objekt isklesan u dvije različite boje. Dva Koi ribe urezana u kružnim način sa svojim ustima okrenuti jedni prema drugima repa je jedna od najpopularnijih yin yang tetovaža dizajne. Ostale životinje koje mogu biti oblikovani na takav način uključuju, guštere, tigrove, dupina, itd. tattoo yin yang također može biti urezana sa keltski čvor ili nautički zvijezdom u sredini. Iako je tradicionalna boja za jin yang tetovaže su crna i bijela, oni mogu biti urezana sa mnogim drugim živim bojama u skladu s dizajnom. Pročitajte više na crne i bijele tetovaže.
Ne postoje pravila na mjesto yin yang tetovaža i možete ga smjestiti bilo gdje na vašem tijelu. These tetovaže su obično male veličine te stoga izgledaju sjajno na bilo koji tijelo dio. Ako yin yang tetovaža je velika u veličini, gornji dio leđa i nadlaktica čine dobre mogućnosti plasman. Dok je mala yin yang tetovaže mogu biti postavljeni na zapešću, donjeg dijela leđa i gležnjeva.
Yin yang tattoo designs su vrlo fleksibilne i svestrane u prirodi i stoga možete dobiti dizajn koji je žalbu vam najviše. Provjerite jeste li donijeli dobru traži sve moguće opcije dizajna, a zatim dobiti tetovaža na svoje omiljene dio tijela. Sretan Tetoviranje!

No comments:

Post a Comment