Monday 26 September 2011

Detektor dima Chirping

Detektor dima, kao što ime sugerira, je pametna uređaj koji detektira dim. These dim alarmi, powered by centralno vatrodojavni sustav se koristi prilično mnogo posvuda, u velikim komercijalnu uporabu industrijske svrhe, i velike stambene zgrade. Međutim, jedno domaćinstvo koristi detektori dima koji se može pokretati uz pomoć jednog jednokratnu bateriju. Iako je jedan detektor dima ne treba konstantno održavanje, samo u vrijeme za promjenu baterije, postoji svibanj biti vrijeme kada to može djelovati malo čudno. Ponekad, ona svibanj početi cvrkutati ili zvučni signal tijekom dana, osobito u noćnim satima. It's frustrirajuće trenutak kada želite ići na krevet nakon proveo cijeli dan radni i trčanje errands je beeping dim detektor vas budi. Što učiniti tada? Već ste promijenili baterije prije nekoliko dana, tako da možete odlučiti da pitanje out. To kasno u noć, sve što želite učiniti je zaustaviti bip buke i otići natrag u svoj udoban krevet. Ali, sve što radite je bulji u pisak uređaja s rukama nad glavom, molba pitanje, zašto je moj detektor dima chirping? Pokušajmo pronaći korijen uzrok ovog peckav pitanje i dobiti ćete natrag u krevet u nema vremena. Evo više o tome kako učiniti dim alarmi rad.
Smoke Detektor Chirping svakih 30 Seconds
Mnogi od nas, u nadi dobivanja dobro naspavati i izbjegavanje probuditi svima u kući kao i susjedi, yank out detektor dima i njegove baterije. Međutim, to nije dobra ideja. Dim otkriti je tu s razlogom, da vas upozoriti o mogućim požara. Dakle, prije nego što skočite na odluku uzimanje baterije iz, zašto ne probati drugo rješenje. Pročitajte više o alarmni sustavi za kuće.
Korak 1: Prvi pitanje nastaje zbog baterije. Možda samo sebe pitanje, detektor dima chirping nakon zamjene baterije? Tako prvi korak bi biti vidjeti ako baterije su dobre kvalitete i vidjeti ako nisu curi. Kao što je curenje baterije svibanj neće biti dovoljno jaka kako bi ispravno funkcionirao. U tom slučaju, morate promijeniti baterije što je prije moguće. Također, drugi originalan i luckast pogreška može pojaviti ako ste smjestili baterije unatrag.
Korak 2: Sada držite gumb test koji je na svoj detektor dima. To će resetirati alarm i rasprodati bilo kakvih problema s ne-funkcionalni baterije iz svoje interne memorije. Vidjeti ako tvoj detektor dima prolazi test, a ako ne, pokušajte sljedeći korak (s).
3. korak: Uzmi vakuum privitak koji koristite za čišćenje računala tipkovnice i drugim malim kutovima oko kuće. Vakuumski daleko bilo prašine, insekata, ili spiderwebs od senzora detektor dima. Spiderwebs i prašina su vrlo uobičajena pitanja za detektor dima chirping.
Korak 4: Za uporni detektor dima cvrkutu i pisak, pokušajte s promjenom temperature u vašem domu. Ako lice problem detektor dima cvrkut svakih 30 sekundi ili pravilnim razmacima, onda bi moglo biti misleći da je vaša kuća je previše vruće ili previše hladno. Promjena temperature i čekati nekoliko sati da vidi je li pisak je prestao ili nije.
Korak 5: Ako imate više od jednog dima detektor instaliran u vašem domu, jedan alarm dim može poremetiti druge. Dakle, osigurati da radite na ispravan detektor dima. Možete pitati svoje prijatelje da stanu pod svaku detektor dima i saznajte kojih je jedan krivac. Nakon što ste pronašli izvor, možete početi rješavanje problema pravi alarm.
Pročitajte više na:; Vrste dim alarmi, vatrodojavni sustavi, kao konačni izbor riješiti vaš cvrkut detektor dima, poziv za ovlaštenog električara da se pogled na njega. On / ona može otkriti nepravilnosti u radu (zbog električnog kratkog ili pogrešno ožičenja) u vašem trenutnom detektor dima i od vas tražiti da biste dobili zamjenu.

No comments:

Post a Comment