Friday 30 September 2011

Kratka kosa updos

Postoje različite frizure i frizura koja se može koristiti na kratku kosu da izgleda lijepo. Jedan od takvih frizura je kratka kosa updo. Dajte nam znati više o ovaj sladak hairstyle.
Što je kratka kosa Updo?
U kratkom updo frizuru, kratke kose je napravljen na takav način da će izgledati duže i uz znatnu volumen. Kratka kosa je stil i postavite na leđa ili na vrhu glavu. Pojednostavljeno rečeno, kratko updo is hair napravio, a postavljen je na stražnjem dijelu glave, poput kosu loptu. Čak moľete načiniti varijacije u ovom frizurom poput postavljanja svih kose na zatiljku, ili ostavljajući neke niti na jesen opušteno.
Kada se može kratku kosu updos se nositi?
A kratka kosa updo može se nositi bilo kakve formalne, polu-formalne i neformalne prilike u potpunosti. A kratka kosa updo stvarno dodaje do ljepote lica žene s kratkom kosom. To je jedan od najviše preferira kratke frizure stil tinejđerke zbog maturalne noći. This frizura je također pogodna za nositi na svadbama. Ako ste poslovna žena, jednog kratka kosa updo je dobar izbor za nositi, jer to neće potrajati puno vašeg vremena u styling. Ti bi uočiti da mnoge žene slavne mahati this frizuru na crvenom tepihu.
Opširnije na:, sušilo updos for Proms; Prom Updo frizura, kako napraviti kratku kosu updos?
Upućivanje kratke frizure updo je jednostavno stvar rada s teksture, a ne duljinu kose. Kratke kose updos stvarno atraktivan izgled, ako imate kovrčavu kosu. Prije nego što kratku kosu updo, pobrinite se da vaša kosa ima uske i meke kovrče. Kako pripremiti vaše kose, možete koristiti valjci i curling željeza.
Još jedna dobra varijacija na koje možete napraviti na kratku kosu updos je da se samo pola kose, uviti ga i postavite ga iza glave, a ostatak je dozvoljeno da se opuste na obje strane lica. Kosa koja se uzima iza onda je napravio u kolač korištenjem odgovarajućih kosu. Ovo je također poznat kao pola updo. Ali, za izradu ovog frizuru, morate imati kose koja mogu barem doći do razine brade.
Za osiguranje kosa na stražnjem dijelu glave, morat ćete koristiti pribor, kao što je lak za kosu, Bobby igle, kopče za kosu, gumene trake, sušilo bendova i sl. Ovi dodaci su vrlo korisno ako želite napraviti updo sa svim vašeg kose, bez ostavljanja kosu bez na prednjem ili na obje strane. Dobra mogućnost je da nose dodati-na kosu s ovim frizuru. Postavi sve vaše kose, kao kolač se iza glave pomoću hair igle, te koristite produžni kosa pokriva igle, sa dodati-na kosu padaju na vrata ili ramena.
Pročitajte više na:; updos for kovrčave kose, Svečana frizura i formalna updos, postoje mnoge druge varijacije koje možete učiniti s tim kratkom kosom updos. Glavna prednost updos na kratko kosa je da oni daju izgled kose imaju značajnu količinu volumena, što je i napravio u suzdržano kolač na leđa.

No comments:

Post a Comment