Saturday 24 September 2011

Princess Party Igre

Planiranje rođendan party s temom je zasigurno Herkulov zadatak, pogotovo ako je princeza party, gdje trebate imati kraljevskom aranžmane napravio za stranku. Imajući princeza party je zabavna i oni su uvijek hit. Štoviše, ovi su uživaju djevojke svake dobne skupine. Uključujući igre u bilo party obvezna napraviti dan sjećanju. Princeza igre stranka treba biti takva da oni reflektiraju temu i dodati zabavno stranke. Pomaknite i znati neke prekrasnih princeza ideje igra party.
Princeza stranka Igre i Aktivnosti
Princeza sam svibnju, ovo je verzija popularne igre, majka može I. Za igranje Princeza može sam igru, napraviti rođendan djevojka ili bilo koju djevojku, kao princeza i pustiti druge djevojke stoje u redu pred princezu. Ima bi trebao biti 10 pješice udaljenost između sudionika i princezu. Sada, princeza mora odabrati bilo sudionika i dati naloge poput Uzmi jednu korak naprijed. Tada sudionik ima pitati, Princess može ja? Princeza može odgovoriti na ovo rekao, Da, vi svibanj ili ne, vi svibanj ne. Tada sudionik mora slijediti nalog dao princezu. Ako sudionici zaboraviti pitati, Princeza svibanj sam i slijedite reda, zatim su izvan igru ​​ili oni morati ići linije starta opet. Igra nastavlja i princezu odabere slučajnim sudionika i daje različitim redoslijedima. Take 2 div korake naprijed, hop naprijed poput žaba 3 puta, uzeti 2 beba koraka naprijed, itd. su neke druge nalozi koji princezu može dati. Prvi sudionik koji dosegne mjesto princezu, osvaja igru ​​i ona postaje princeza za sljedeći krug. Pročitajte više na sleepover igre za djevojčice.
Jednorog Piñata; Piñata oduvijek bila omiljena igra za dječjom rođendana. Za princeza stranka možete imati Piñata koji prikazuje jednorog, ili drugo čak možete ići za zvijezda Piñata. Igranje Piñata je vrlo jednostavna, budući sve što trebate učiniti je ispuniti Piñata sa šarenim bomboni i neke lijepe plastične nakit, slijepo sudionik i predati štap do sudionika. Zatim, morate spin sudionik da zbuniti joj osjećaj za smjer. Sada, sudionik ima pokušati i pogodak Piñata, tako da bomboni iznutra ga prosuti. Svaki sudionik dobiva 3 šanse i ako Piñata nije hit, sljedeći sudionik dobiva priliku. Dok je igranje ove igre provjerite da li ima stariji osoba za praćenje djece, tako da nitko ne dobiva ozlijeđen dok je pokušavao razbiti Piñata. Pročitajte više o tome kako napraviti Piñata i rođendanska zabava igre.
Kiss Prince, Pin rep na magarca ili Pin pčela na cvijet su neke od tradicionalnih igara koje se igraju u rođendana za djecu. No, budući da je to princeza party, možete imati pin poljubac na princa. Napravite izrezati od princa with kartona radova i objesiti ga na zid. Provjerite jeste li ga objesiti na visini koja se može lako doći malo princeze u stranci. Primopredaju usne izrađeni od gradnje papira svakom sudioniku. Tada slijepo sudionika i njezin odvesti do princa na zidu. Sada, sudionik mora pokušati pin usne na usnama knez. Svaki sudionik dobiva priliku da pin usne i onaj koji igle to točno na usnama princu, osvaja igru. Ova igra je prilično smiješno, jer na kraju, princ je pokrivena sa svim poljupcima. Pin Srca na Princa, Pin Poljubac na žaba, Pin krunu na princa, itd. su neke varijacije ove igre. Pročitajte više na rođendan party igara za 5 godina olds i princeza stranke za djevojčice.
Pass Pepeljugina cipela, ako želite neke princeza društvene igre za malu djecu ili princeza party igara za 4-godišnjake, onda je ovo lijepo jednostavna igra za vas. Napravite djevojke sjesti u krug i primopredaje slatka princeza papuča do sudionika. Play glazbu i pitati djevojke zadržati donošenje slipper u smjeru kazaljke ili anticlockwise način. Možete igrati lijepo pjesmice za djecu ili bilo djece pjesme. Sudionik s slipper u ruci kad glazba zaustavlja je izvan igre i prima mali nagradu za sudjelovanje.
Postoje bezbrojne princezu party igara i ovi bili odabrani one za vas. Dakle, što čekate za? Napravite aranžmani i uključuju ove igre na princezu stranke. Zabavite!

No comments:

Post a Comment