Tuesday 27 September 2011

Diamond Jasnoća

Definirana kao Women's Best Friend, Diamond može prenijeti emocije prema osobi bez kazao ništa. Diamond može donijeti suze na očima žene i da joj ništa učiniti za vas. To je prekrasan trenutak kada predložiti svoju djevojku prijatelj, dajući joj prekrasan dijamantni prsten.
Želite tom trenutku biti savršeni. Istovremeno, dijamant u ringu mora biti savršena previše. Kako bi ste znati da je dijamant je besprijekoran? Diamond jasnoća vam pomaže u pronalaženju to. Diamond Clarity označava mjeru opsega i broja grešaka u dijamant. Vrijednost dijamanta ovisi o jasnoći dijamant. Flawless Dijamanti su vrlo oskudni. Iznos FL ili Flawless dijamant proizvedenih godišnje ranges oko nekoliko stotina.
Sustav ocjenjivanja za dijamant Clarity, Diamond Clarity sustava ocjenjivanja su rasprostranjeni diljem svijeta za određivanje dijamant jasnoće. GIA (Gemological institut u Americi) skala je najpopularnija od svih Diamond Clarity Grading sustavima širom svijeta. GIA redovima dijamant u različitim kategorijama
, FL (Flawless) i IL (Interno Flawless) - Oni dolaze u kategoriju gdje je dijamant smatra besprijekoran. Flawless kategorija nema oštećenja na tijelu ili u svojim unutarnjim područjima. Flawless dijamanti su lijepe dragulja. Interno Flawless dragulja imaju unakaziti of beznačajnosti unutar njegove strukture. Spomenuti propusti su vidljivi samo pod 10X-uvećanu instrument.
VVS1 i VVS2 (vrlo lagano uključena) - Dijamanti u ovom rejtinga imaju vrlo precizno i ​​lagano nedostatke u njima. VVS dijamanti imaju odlične kvalitete sa unakaziti su vidljive sa velike nevolje ispod 10 X-uvećano instrumenata.
VS1 i VS2 (vrlo malo uključen) - dijamanti rangirani VS imaju nedostatke više nego VVS kategorije. 10 X-uvećano instrumenata nakon konstanta gledati od najmanje 10 sekundi može otkriti unakaziti u tih dijamanata.
SI1 & SI2 (Blago Nesavršen)-tih dijamanata su neznatno nesavršena nego navedenih one. Nedostatke su lako prepoznatljiv pod 10X-uvećano instrument. No, golim okom pronalazi poteškoće u gledanje unakaziti.
I1, I2 i I3 (Nesavršen): Ovi dijamanti su nesavršeni i imaju mnoge nedostatke u njima. The mrlje mogu biti vidljive golim okom. 'Ja' Dijamanti su svoj sjaj pogođene strane unakaziti.
Kategorije Napukline, a nedostatke blemishes ili can biti upoznati gledanjem u različitim dijamanti i može se kategorizirati kao:; označavanje: Pinpoints su male točkice bijele boje na tijelu dijamant. Osvrće se vrlo rijetko doživljava u dijamant.
Ugljika: ugljika su male točkice crna boja na vanjskoj granici dijamant. Ovi nedostaci su rijetki u dijamant. Oni su relativno razumje u manjim dijamantima od osvrće.
Perje: Perje se malo pukotina unutar kamena i dati slične po izgledu da je od stakla koji se pokvario. Little perje u dijamant ne uzrokuju štete (samo ocjena dijamant jasnoće se spušta). Međutim, perje veće su štetni kao pukotina rasti uz starenje dijamant.
Oblaci: Mali kristali su tvrd da se gleda golim okom pojedinačno iz oblik oblaka kao područje u unutrašnjosti dijamant.
Rast kristala: rast od male strukture kristalne prirode odvija unutar dijamant daje sličnost dijamant unutar dijamant. To daje prekrasan prizor. Međutim, to može utjecati na život dijamant.
Prihvati prijedloge o Diamond Clarity, Potrošač je vrlo selektivni o odabiru dijamant i želi rejting u dijamant jasnoću biti vrlo visoka. Međutim, to je vrlo tvrd za neiskusne kupcima suditi dijamant jasnoća dijamant, čak i ako su pod uvjetom uz odgovarajuće instrumente. Neiskusni kupci trebali pogledati sorti dijamanata prije odlučivanja o jedan. Na taj način, oni mogu imati predodžbu o tome što dijamant s bolje jasnoće dijamant će biti. Dobro zlatara osigurati dovoljno vremena, a čak vam pomoći u ocjeni dijamant, ako su pitali o. Kupci trebao ići naprijed i potvrditi pojavu propusta s zlatari i dobiti spremni za sljedeću kupnju.
Jasnoća-Poboljšana Diamonds, danas, kupuje dijamantne zahtijevaju još više pozornosti za dostupnost nove kategorije dijamant vlasništvo njihovih dijamant jasnoće poboljšana umjetna procesima. Clarity povećanje je postupak koristi zlatara za uklanjanje malo mrlja od relativno dobar dijamant. Clarity-Poboljšana dijamante dati besprijekoran izgled. To je gotovo nemoguće ući u trag svaki vrsta pojašnjenje učinili na ovo kamenje. Međutim, cijena poboljšana verzija je usporedivo s flawed jedan. Istovremeno, ako u odnosu na čisti dijamant, trajnost poboljšana verzija nije ni blizu.
Kupci trebaju potvrditi čistoće proizvod s draguljara. GIA certifikat dodjeljuje se dijamanata koji su čiste i nisu poboljšana verzija. Prilikom kupovine dijamant bez GIA certifikat pitajte za pisani dokaz iz zlatar za dijamanata purity na račun kupnje. Kupite besprijekornu san za nekoga koga vam je stalo!

No comments:

Post a Comment