Friday 23 September 2011

Sušilica Vent Čišćenje Savjeti

Vrijeme sušenja može povećati i za kosu mogu pregrijati kada kosu vents ispunjen vlakna i drugih ulomaka. Energije povećava potrošnju jer kosu će morati izvoditi dulje da se osuši odjeću. To također može uzrokovati požare u kanal kosu ili kosu sama.
Kada očistiti kosu oduška?, Za kosu vent, koji nije bio očišćen u posljednjih godinu dana ili dvije, tada je potrebno čišćenje. Kada vaš kosu radi duže od uobičajenog, možda ćete morati očistiti kosu oduška. If sušilice otvori su kratka i ravna, može se lako očistiti vlasnika. Other kosu vents nisu tako lako čisti i svibanj potreba posebne alate i opremu. Većina tvrtki popravak obaviti posao sa specijalnih alata.
Zašto trebamo čistiti kosu vents?; Čišćenjem kosu vents, štiti vaše domove iz puši, onečišćenja i požara. Your otvori kosu bi efikasno pokrenuti. Troškovi rada energije znatno će smanjiti. Otvore za kosu će trajati duže. Na kraju, odjeća će suha brže.
Sušilica Vent Greške; 1. If sušilice otvor ima mnogo zavoja i kosu vents koje su preduge Ne koristite kanal pojačani jer bih dovesti do dlačica graditi-gore. Kraći i straighter kanala, bolje za kosu vents.; 2. Koriste zapaljive, folije kanala punila, i slab plastične nije u redu. Metal otvori su one koje bi trebale biti korišten, većina proizvođača navesti ovo. Kao metalna otvori oduprijeti drobljenje, omogućuje vlakna i zrak koji će se iz sustava. Build-up uzrokovane smanjen protok zraka može biti izvor pregrijavanja i nosi se aparat brže. , 3. Razmak prostor je neadekvatan između zida i kosu. Najveći vlasnici nastoje staviti kosu desno uza zid, na taj način, drobljenje the odzračivanje materijal. Smanjeni protok zraka te graditi-gore od lint dovesti u kumulativni učinak kosu kako bi se spriječilo sušenja u normalnom brzinom. Zbog toga je sigurnosna sklopka za visoke ciklusa temperaturna granica će ići na i izvan kontrole grijača. Drugim visokim temperaturna granica sigurnosnih prekidača nisu bili dizajnirani da ide na i off kontinuirano, tako da oni ne uspiju na razdoblje od vrijeme.4. Neuspjeh u čišćenje kanala za kosu.
Stvari će vam trebati čišćenje; 1. Odvijač, 2. Nut Driver 3. Otpad koš ili torbu, 4. Vodovodni Snake ili bačvi (opcionalno)
Kako oprati kosu oduška?; 1. Iskopčajte kosu vent (to može biti plin ili električni).; 2. Isključite plin (ako je sušilica je plin za kosu)., 3. Dovoljno je da proširenje otvora, skidanje kosu out (to je samo oko 1 ½ do 2 noge), 4. Otpustite četiri uklještenje, otvora uklještenje, nalazi se na stražnjem dijelu kosu, koristeći odvijač ili orah.; 5. Otvora treba slide off kosu lako.; 6. Izvucite bilo dlačica i graditi-gore kao što ste do u rupu na stražnjoj strani sušare. Izvucite lint odakle ste došli na poleđini oduška. Lint bi se izgraditi na krajevima većinom. Ako postoji slučaj da se naći veliki lint graditi-gore u sredini, vodovod zmija se može koristiti da ga izvadi. Ako put je ravno, vješalicu, ili bačvi može produžiti vašeg dosega.7. Gurnite uklještenje leđa, te bi trebao vratili vent, a zatim stegnite uklještenje, i povucite kosu natrag.; 8. Iz otvora treba ukloniti izvan kuće. Iz otvora može biti brtvljenje oko naslovnici, također u svojoj vijke. Možete koristiti žilet nož za rezanje katranizirati. Poklopac će slajd iz ventil, rukava je oko stopalo dugo.; 9. Doseg i Čistite van, dostizanje Što se tiče vašeg ruka ići.; 10. Provjerite odahnuti i provjerite je li ste propustili nešto. Koristite vodoinstalater zmija ili drugi alat ako ne možete doći do njega.; 11. Uključite utikač u jedinice i plina na leđa.; 12. Paperje kosu zrakom za 10 minuta.; 13. Provjerite izvan oduška za sve barijere, onda trebate vratili izvan oduška.
Savjeti za čišćenje; Ako kosu oduška predug i nekoliko zavoja, možete dodati adapter gume koji se uklapa na kraju lista puhala i vent komad koji drži izvan zida, ali i kupiti neke Stezaljke crijeva crijevo. Pritegnite everything zatim skrenite lista puhala na; iznenađujuće, lint bi izaći čak i nakon što ga očistite.
Također možete ukloniti dno prednjoj ploči oduška dok ste ga čišćenje i očistite ga, previše. Uređaji su dostupni na čisti cijeli cijev. No, nećete ga trebati, osim na najgori mogući scenarij.

No comments:

Post a Comment