Saturday 10 September 2011

Septička jama, Njega i održavanje septičkih sustava

Septička jama je oblik septičke kanalizacijskog sustava. Od najveće je važnosti da se brine o Vašoj septičkih sustava i održavanje. Ako je Vaš septička jama, ne radi ispravno na punu učinkovitost, kao homeowner, vi ste odgovorni za održavanje Vašeg septička sustava.
Ostvarivanje pravilnu njegu septička sustav će spriječiti vaš sustav iz septičkih nedostatku i pomoći će vam održati svoje ulaganje u Vašem domu. Opasnosti od neuspjeha septičkih sustava može biti vrlo gori. To može onečistiti podzemne vode koje vi ili vaši susjedi piti i mogu kontaminirati vodu u blizini rijeke, jezera i obalnih voda. Osim uzrokuje glavobolja njegov neuspjeh, to utječe ozbiljno ekoloških aspekata. Tako, septička jama odgovarajuće njege i održavanja drži ključ.
Septička jama, Care, morate vježba neke standardne norme zadržati septička jama radi. Začepljenja, kao glavni razlog za neuspjeh sustava, to treba izbjegavati. Sljedeće nekoliko mjera držite velike važnosti i može osigurati da septičke jame sustav radi ispravno.; 1. Odredite lokaciju vašeg septička jama i odvoda polje ili lužina polje. Nakon što je rekord od crtež koji pokazuje njegovu točnu lokaciju dolazi pri ruci u vrijeme crpljenja, ili u vrijeme popravka izlučivalo polju. Uvijek pokušati pronaći određeni fiksni orijentir za prikaz udaljenosti.; 2. Nikada deponij za kuhanje ulje ili mast ili kao masnu tvarima u sudoperima i WC. Kao što ti tvari plutati na vodi, oni predstavljati prijetnju začepljenje ulaza cijevi ispunjavanjem gornji dio septičke jame., 3. Nikada ne ispirati pamuka i pupoljci, higijenski ulošci, ili drugim ne-biorazgradivih proizvoda u sustavu kao što je rezultate u chocking sustava.4. Brusilice, ili otpad macerators ne smiju odlagati jer uzrokuje brzo preopterećenje sustav koji može u konačnici vodi do ranog neuspjeh sustava.; 5. Nikada nemojte sipati kemikalije poput pesticida, herbicida, koncentriranih kaustična soda i anorganski materijal poput boje, otapala u sustavu.; 6. Nemojte sipati višak vode, tako da sustav će dobiti preopterećenja.7. Ne uvesti septička jama aditive ili rejuvenators u septičke jame, da li oni tvrde da razbije mulj ili šljam ili odčepiti odvod polja, ili biološki na bazi septička dodataka poput septička kultura spremnika kvasac, septička jama bakterije, starter bakterije ili septičke spremnik enzimi. Koji može oštetiti sustav, uzrokujući pjenjenje i pretjerane aktivnosti i time spriječava normalan rješavanje čvrstog otpada.; 8. Poništite korijene iz stabala u neposrednoj blizini spremnika kao i oni mogu puknuti spremnik rezultira urušavanja sustava.; 9. Držite vozila svoje septičke sustava. Njihova tlak može dovesti do oštećenja cijevi i spremnika, a vaš sustav ne može pravilno mozgova pod zbijenog tla.; 10. Ne uvesti oluka i cijevi podrumu odvodnju u blizini septička sustava.
Septička jama, održavanja, mulja drži na gomilanje u septičku jamu dna, kao i sustav koristi. Normalno, tenkovi su dizajnirane na takav način da oni trebaju osigurati dovoljno prostora da se akumulirati više od tri godine koristiti vodeći računa o ukupno očekivanog broja stanovnika.
Jednom, mulja razina prijeđe sigurne točke, tu je manje vremena za kanalizaciju za podmirenje dolje, što rezultira bijeg od više krutina u odvod polje. Na kraju, infiltracija mulja u odvod ili namočiti polje vodi začepljenje tlocrtna površina i sustav ne uspije. Tako, periodičnog pregleda i septička jama i crpljenje iz njega postaje najveći sastavni dio septička jama održavanja.
1. Inspekcija septička jama, cisterne trebalo povremeno provjeriti za bilo vidljivih znakova depresija ili nisko područja u tlu u neposrednoj blizini septičke jame. To može dokazati opasno jer postoji svibanj biti mogući kolaps sustav iza njega. Ako postoji otpadnih voda izbiti na surface onda to može biti dobar pokazatelj curenja ili prijeka potreba za pumpanje out.
Morate redovito provjeravate za sigurnost septičku jamu. Ako je propao onda postoji opasnost formiranje kobne opasnosti. If slomljena, mora se zamijeniti s drugom obuhvatiti ili barem ga pokriti uz pomoć sloja sigurno.
2. Pumpanje, crpne Postoje izvođači koji vam mogu pomoći, ali je vaša odgovornost nadgledati i pratiti stvari. Za izdvajanje svih nagomilanih mulj iz septičkih spremnik, bagra sloj mora biti razbijena i to bi trebao biti mješoviti često s ovim kanalizacijskog tekućine u spremniku. Iskusan crpne osobe to čini zaustavljanje proces između te re-ubrizgavanjem neke pumpa bagra u septičku jamu, posebno na dnu.
Morate osigurati da pumpanje treba biti učinjeno kroz veliku šahta koji se nalazi centralno na tenk. Ni u kojem stanju osujetiti inspekcija luke ili izlaz na odvod polje se koristi za proces pumpanja. Pumpanje kroz žlijeb pregleda luka može oštetiti pregrade što u konačnici može rezultirati ometanje apsorpcije aktivnosti odvod polja.
Dok crpne proces se događa, to je bolje zaustaviti između provjeriti protustrujnim kanalizacije iz odvoda polja na septičku jamu. To može biti slučaj ako odvod polje teško je začepljen, a ne s lijeve nosivosti. Provjerite uvjete pregrade iu slučaju, oni su oštećeni, moraju biti popravljen ili zamijenjen.
Instalacija ustaju iz središnje šahta i inspekcija luke do površine tla, ako niste prethodno ih smjestili. Oni pomažu u periodičnog pregleda.
3. Čišćenje, Jednom, proces čišćenja dobiva završen je neophodno da se opere dolje svoje unutarnje strane i na dnu kako bi se olakšao više bliski pogled na bolji pregled. Cijev vrt crijevo se može koristiti za tu svrhu. Nakon čišćenja, tenk treba provjeriti ima li propuštanja i ako ste pronašli bilo, one bi trebale biti zapečaćena.
Njega i održavanje sigurnosti spremnika je od primarne važnosti. Možete jednostavno produžiti život svog septička jama pridržavanje standardnim normama i pravilima.

1 comment:

  1. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Thanks a lot.


    by: daftar harga septic tank fiberglass

    ReplyDelete