Saturday 14 January 2012

Aluminijska Vanjski Namještaj za njegu

Dakle, konačno se dobio svoj san doma. Uz vrt i dvorište i bijeli kolac ograde. Ništa ne može pokvariti sliku svoj san doma, a ne čestica prašine ili presušili biljka. Ali čekajte! Što učiniti kada vaša pažljivo odabrane aluminij Garnitura za sjedenje počinje dobivanje boje, ili još gore postaje gruba?
Pa što čini aluminij garniturom za sjedenje tako popularni?, Aluminij se smatra jednom od najsvestranijih metala za namještaj koristiti. Ne samo da je izdržljiv, ali to je gotovo care-free. Svi znamo da aluminij ne hrđa. To je zato što aluminij kada je izložen zraku će se razviti mikroskopski sloj oksida na njezinoj vanjskoj, koji štiti metal od hrđanja i korozije. To je najvažniji čimbenik pri odabiru aluminija garniturom za sjedenje. To će vrijeme bilo oluje i kiše i sjaj. Ne morate brinuti o pokrivaju vaše aluminij garniturom za sjedenje sljedeći put kada su ga i počinje sipati.
Vrsta aluminijskih garniturom za sjedenje, Ok, pa ste mislili odabiru je jednostavan? Pa to je, ali ne kao jednostavan kao što svibanj zvuk. Jeste li znali da postoje različite vrste namještaja od aluminija? Jeste li znali da postoji razlika između Kovani aluminij, cjevasti aluminij i aluminijski namještaj?
Kovano Aluminijska namještaj je vrsta koja je Victorian u stilu s puno lakši i relativno rđa besplatno završiti u odnosu na kovanog željeza namještaja. Cjevasti namještaj aluminij s druge strane se najčešće koristi kao što je najlakši i lakše oblika i dizajna. Lijevanog aluminija vanjski namještaj je izrađen od lijevanog aluminija, koja je čista i vrlo elastičan aluminija. Lijevanog aluminija vanjski namještaj je oblikovan u stilu i obliku, a zatim staviti zajedno. Kao što je od lijevanog aluminija je solidan, namještaj je mnogo teže u odnosu na kovanog i Tubular aluminij namještaja.
Savjeti za Aluminij Vanjski Namještaj Care, morate znati da aluminij ne hrđa i to je ono što ga čini savršenim za vanjski namještaj. No, aluminij će dobiti pogođeni zagađenja u zrak i vodu, a njegova površina će obezbojiti ili ogrubjeti. Iako aluminij ne hrđa to ne oksidiraju.
Evo nekoliko savjeta za njegu aluminija garniturom za sjedenje:; Ako primijetite da vaše aluminija vanjski namještaj je malo boje onda vam je potreban da ga opere s nekim sapunom i vodom. Ne zaboravite da dodate neke nježne kućanstvo kiseline kao što su vapno ili sok od limuna, octa ili krema od kamenca. Zapamtite da ne dodati amonijak, TSP ili sodom. Uvijek to čišćenje nakon završetka pojedine sezone.
Ako primijetite da je postao aluminij koštice ili je gruba, možete poliranje ili izglađuju površinu s čeličnom vunom ispunjena sapunom. Ne zaboravite da uklonite sve tragove čelične vune s površine vaše aluminija vanjski namještaj drugi to može hrđe i mrlja na površini aluminija.
Ako aluminija je vrlo prljav, postoji čitav niz komercijalnih čišćenje dostupni da se mogu koristiti za čišćenje. Ne zaboravite da ne koriste komercijalne čišćenje na anodiziranog aluminija.
Također možete koristiti kaput od voska auto ili SILICON sprej kako bi zaštitili svoje aluminija vanjski namještaj od korozije i pitting.
Ako je Vaš aluminija vanjski namještaj je u boji anodiziranog aluminija zatim poduzeti dodatne njege koristiti samo blagim deterdžentom i vodom ga oprati. , Pa da li vam se svidi zabavljanje gostiju na svijetle sunčan dan ili samo želite uživati ​​u osamljeni dan knjige i šalicu kave, bez obzira koliko vaš namještaj je korišten da se zabavljaju ili ne, to je važno za vas držati tvoj aluminija na otvorenom namještaja premijera u stanju.

No comments:

Post a Comment