Sunday 15 January 2012

Teddy Bear tetovaže

Medo medvjedi su dio svakog dječjom djetinjstvu u nekom trenutku ili druge. Neki imaju imaginarne prijatelje, dok neke ljubavi da razgovaraju sa svojom plišanih medvjedića razmišljanja oni su pravi. Djetinjstvo je nevin i mnogi ljudi željeli imati ovu memoriju natopljene na njihova tijela u obliku tetovaže. Najbolji način da proživljava these djetinjstva uspomene je dobiti medo tetovaže. Dobivanje lubanja i zmije su vrlo uobičajena tetovaža dizajn za muževe i žene, ali pokušavate nešto drugačije s ovim medo tetovaže je podebljano stvar za učiniti. To obično je mislio da su djevojke vezane za medvjediće, bez obzira koliko su stari dobiti, ali dečki također mogu dobiti ove tetovaže su na bilo koji stilova oni željeli. Bacite pogled na neke takve slatka kao funky medo tetovaže u sljedećim paragrafima.
Teddy Bear Tattoo Designs
Medo medvjedi su najslađi i najviše cuddliest igračke ikada možete imati i oni dolaze u različitim oblicima i veličinama. Neki su obojene, dok ostali su jednostavno smeđe i fuzzy. Nema mnogo značenja u prilogu ove tetovaže, jer su djetinjasto, ali oni mogu biti izvrstan dizajn za početnike. Jedan od najboljih dizajna za tetovaže medo je da se tetovaža svoje omiljene medo. Ako imate sliku svog igračku ili ga još uvijek imate, možete dobiti ga potpisao na svoje tijelo. Mnoge tinejdžerke su ogromni fanovi ovih tetovaža dizajne kako to izgleda trendy, kao i stilski. Možete pratiti vaš tetovaža s bilo kojim drugim dizajn želite da izgleda više privlačan, a ne samo slatka. Tako postoji nekoliko tetovaža dizajne navedene u nastavku samo za vas, pa pogledajte. Više o zglob tetovaže i donjeg dijela leđa tetovaže.
Teddy Bear Tetovaže sa zvijezdama, plišani medvjedi su često povezane s prije spavanja, budući da djeca spavaju s njima u noći. Tako da se medo sjedi na Mjesec i oblaci mogu napraviti jako slatka medo tetovaže. Uz mjesec i oblaci, možete imati nautičkog zvijezda tetovaže samo da bi ga više grownup izgled, a ne potpuno djetinjast osjećaj. Ponekad plišanih medvjedića s malim zvijezda tetovaže da izgleda kao da sjedi na padalica, također čine sladak tetovaža dizajne. To su preferirani od strane djevojke više nego dečki.
Teddy Bear Tetovaže s cvijećem, cvijet tetovaže su također dobra ideja za kombiniranje s ovim medo dizajne jer oni su često povezane zajedno. Winnie Pooh je odličan izbor za medo tetovaže, jer on voli cvijeće i leptire. Medo drži medo s maleni leptir definitivno će biti korišten od strane djevojke koji vole ovaj lik. Tih projekata također su uglavnom preferira žene kao što su oni lako izvući i izgledaju vrlo slatka.
Bad Teddy Bear tetovaže, iako svi znamo da se plišani medvjedi su nevinost personificirani, postoje neki pojedinci koji bi željeli to promijeniti razumijevanje malo. These tetovaže nisu baš loše za pogledati, ali izraz na medo je lice nestašan ili loše. Neki su čak i željeli bi ga malo gotike u prirodi tako da dizajnira život slomljen ili rastavljeni medo prošiveni sve više. Međutim, dizajn može biti, to je sasvim osobni izbor o tome kakav medo tetovaža koju bi željeli imati. Ove vrste tetovaže često koriste dečki jer kao što je to grubo. Imena i fraze također ide dobro s tim tetovaža dizajne. Više o Gothic tetovaža dizajne.
Također se može odnositi na slatka tetovaža dizajne.
Kombinacija uvijek izgleda dobro, tako da možete probati ove funky i šarene medo tetovaže s bilo koje druge dizajne po Vašem izboru. Dođite up s novim kreativne dizajne i ići dobiti sebi cool još slatka medo tetovaža.

No comments:

Post a Comment