Tuesday 17 January 2012

Ugradnja satelitske antene

Satelitska televizija je dostigao svaki dom danas zbog jednostavnosti i praktičnost satelitsku antenu. Jasnoću slike i raspon kanala nudi satelitske antene je fenomenalan. One se lako mogu uživati ​​gledajući niz kanala emitirati iz cijelog svijeta. Sve to potrebno je dobivanje antene instaliran. U ovom članku, ja govoriti o satelitsku antenu postupak instalacije.
Došlo je vrijeme kada se emitiraju signal za TV antenu je primio preko satelitskih antena na samo nekoliko distributeri, a signal je prenio u domove preko kabela. Međutim, dolazak kompaktnog satelitska jela je promijenio sve i potrošači imaju direktan signal širokopojasne satelitske u svojim domovima, što daje besprijekornu jasnoću slike. Pročitajte više na tv mrežu satelita.
Radno vaše satelitske antene, prije nego što smo razgovarati o instaliranju vaše satelitske antene, da nas razumjeti njegov rad. Parabolic oblik antene je dizajniran da hvatanje dolazne satelitske signale (elektromagnetskih valovi) i fokus do središnje žarišnu točku, gdje je koncentriranih i hranjen na 'feedhorn'. This feedhorn je valovod (uređaj koji usmjerava elektromagnetskih valova) u obliku u obliku cilindričnih struktura obično, i postavljenim na ili blizu žarište antene paraboličnog s upotrebom zagrada. This valovodni usmjerava dolazni signal na LNB (Low Noise Block Down Converter), koji je pretvornik koji pretvara elektromagnetske valove u električne signale. Također pomiče frekvenciju od frekvencije C-band (500 MHz - 1000 MHz) ili Ku band (12GHz - 18 GHz) na L-pojasu (1 GHz - 2 GHz) frekvencije.
U većini kućnu uporabu satelitskih antena je feedhorn and LNB su integrirani u jedan uređaj zvan LNBF. Dobitak ili moć signala primljenih ovisi o savršenstvo jelo oblikovanja i valovod podudaranja. Normalna kućnu uporabu parabolične antene je oko 43 cm - 80 cm u promjeru i su postavljeni za primanje dolaznih Ku Band prijem. Pročitajte više o tome ne rade antene.
Satelitska antene instalaciju; Uz to, uvod u rad jedne antene antene, neka nam sada imaju pogled na postupak za satelitske antene instalaciju. Prvi dio instalacije je, naravno, prikupljanje potrebne opreme i alata za instalaciju. Trebat će vam sljedeće stvari:; Cijeli komplet satelitski sustav; RG-6 koaksijalni kabel, Magnetski kompas, Magnetic Razina (6), mjerač za satelitskog signala, Bušilica & Polovica vozača Inch orah malo, 3 / 8 inča svrdlo, 7 / 16 ključa; Oko šest 2-inčni zaostajanje vijaka vijaka, crna traka, Screw-isječci, ovaj popis instalacije alata i materijala uzima u obzir da instalirate na sustav sa standardnog izravnog kući antena emitiranje jelo.
Postoje dva glavna dijela instalacija satelitske antene. Prvi je fiksiranje jarbol antene, a drugi je popravljajući jelo na jarbol i usmjeravanje u točnom smjeru dobiti maksimalnu jačinu signala. Ostatak dijela samo povezivanje vaše jelo antenu vaš TV, koristeći koaksijalni kabel.
Pa evo idemo. Najprije je potrebno pronaći mjesto za svoje mjesto antene. Stavite ga u poziciju odakle se može imati izravnu liniju pogleda pogledom na jugozapadnom nebu. Ovaj smjer će varirati i odlučivat će vašu lokaciju. Pobrinite se da postoji jasan smjer pogleda na bilo koji smjer satelitskog signala potječe. Za referencu, možete imati pogled na svog susjeda gdje je pokazao svoje antene.
Počnite s popravljanja jarbola antene ili ugradnja stup. Bitno je da se to popraviti čvrsto i vidjeti da je da je jarbola is visak u svakom smjeru. To se može učiniti pomoću magnetske razini. To mora biti točno okomito na površinu na kojoj ste ga popravljajući. Koristeći vijci možete popraviti jarbol na željeno mjesto na vanjski zid na balkon. To je vrlo važno da je visak u svim pravcima i vijaka su čvrsto zategnuti. To je najviše važan dio instalacija satelitske antene koje ne treba zaboraviti.
Sada montiranje antene na jarbol, a ne stegnuti vijcima sve dok ste orijentirani posude u točno pravom smjeru. Postavite LNB za jelo uz pomoć vijaka pod uvjetom da se nalazi u kompletu. Zatim spojite koaksijalni kabel na LNB i spojite drugi kraj na ulazni priključak vašeg TV prijemnika. Vi svibanj trebate izbušiti rupu u zidu kuće, koristeći 3 / 8 svrdlo da prođe i spojite koaksijalni kabel na TV. Provjerite jeste li spojite kabel na pravi ulaz terminal namijenjen za satelitske feed. Zatim možete prilagoditi orijentacije (nadmorska visina, vertikalno, kao i horizontalni kut) navedene u priručniku satelitsku antenu. Prilagođavanje While smjeru, možete koristiti mjerač signala satelit ili gledati na TV za jačinu signala i kvalitete. Najprije otpustite horizontalno podešavanje matica jelo i prilagoditi ga dok ne dobijete optimalnu jačinu signala. Onda zategnite matice podešavanje horizontalne i otpustite matice vertikalno podešavanje podesite vertikalnom smjeru. Nakon što ste dobili pravo jakost signala i dobru sliku kvalitete, popraviti matice, da zamrzne da antena orijentacija zauvijek. To je dobra ideja da se pričvrstiti koaksijalni kabel za jarbol pomoću isječaka.
Instaliranje uzemljenje bloka za vaše antene je neophodno za sprječavanje štete od udara groma. Zatim slijedite upute za upotrebu antene prilagoditi svoj televizor postavke za podešavanje svih kanala. Sa svime na mjestu i fiksna, vi ste slobodni da uživate satelitska TV!
Pročitajte više na:; antene instalacije, antene Poravnanje; Kako instalirati antene, Dish Network Remote Control programskog; Nadam se da ovaj članak je dao jasne ideje satelitske postupka jelo instalacije. Cijela instalacija satelitske antene kit dolazi sa pouku priručnik koji ima sve instalacije detalje. Ovaj članak, u kombinaciji s upute za instalaciju za upotrebu, trebale bi vam pomoći da lako instalirati antene na mjestu!

No comments:

Post a Comment