Saturday 21 January 2012

Origami Cvjetni

Origami kao svi znamo jest japanski umjetnost sklopivi komad papira u takav način da možete napraviti objekt iz nje. U ovom tehnika, predmeti su cijelosti izrađen previjanjem papir i nema rezanje papira potrebnih. Riječ origami dolazi od dvije japanske riječi, oru što znači fold i kami što znači papir.
Postoje mnoge stvari koje mogu biti oblikovane s ovom tehnikom, ali najpopularniji je origami cvijet. Možete odabrati iz osnovne i lakše origami cvijeće poput iris ili tulipana ako ste novi na umjetnost sklopivi papira. Kao što napredak možete birati više komplicirano origami cvijeće poput ruža ili suncokreta. Ovdje su neke korak po korak upute origami cvijet. Više o umjetnosti origami.
Origami Cvijeće za početnike
Za početnike koji nisu upućen na sklopivi papir, evo nekoliko lako origami cvijeće upute.
Easy Origami Tulip; Uzmi origami papir što je oko 15cm trga i to fold na pola dijagonalno tako da presavijeni papir izgleda kao trga. Presavijte trokuta opet duž centar tako da imate pravo pravokutnog trokuta. Sada otvoriti papir gore tako da imate izvornu trokut. Položite trokut o radu površini u takav način da bazu trokuta je okrenut prema vama. Sada uzeti olovkom označiti točkastu liniju počevši iz središta linije od baze prema desno stranu ruba. Presavijte papir duž točkastu liniju prema lijevoj strani. Sada fold lijeve stranu papira nad desnoj strani, pritiskom naborima tako da leži stan protiv papir. Presavijte vrh trokuta slabo i također preklopite dno vrhom tako koje napravite reverzni fold. Vašu jednostavnu origami cvijet je kompletan. Pročitajte više o origami cvijet upute.
Easy Origami zapučak Flower; Za ovu lako origami cvijet trebate kvadrat komad origami papira i to mjesto sa svojim boji stranom dolje na svoj posao površini. Presavijte papir na pola i zatim ga puta opet, tako da si ostavio s manjih četvrtastih oblika rada. Odvijati u radu, a vidjet ćete nabora. Sada preklopite papir dijagonalno tako da dobijete trokutasti oblik i razviti papir ponovno. Ponovite isti korak opet tako da ste dobili X oblikovan nabor kada razviti papir. Sljedeći korak u izradi origami cvijet je da podvijete papir donoseći vrha papira dolje prema dnu dok istovremeno guranje strane drobinu. Vi ćete biti lijevo s dva trokuta s dvije zaliske na lijevoj strani i na desnoj strani. Sada mjesto ovaj trokut na takav način da apeks ili vrha trokuta okrenut prema vama.
Presavijte zaliske na lijevoj strani prema desno stranu tako da svi zaliske sada su stog jedan nad drugim na desnoj strani. S olovkom obilježiti 20 º linije od gornjem lijevom kutu na drugi rub na desnoj strani. Presavijte dva zaliske s desne strane papira na lijevoj strani uz rub. Sada flip presavijeni papir i ponovite iste korake na drugoj strani. Naći ćete da postoji središnja komad presavijeni papir koji nalikuje stabljike s četiri jednaka zaliske. Držite stabljike u vašim rukama i zasebne četiri zaliske, i ih otvoriti tako da oni nalikuje četiri latice. I to je to! Your origami rupica cvijet je spreman.
Origami Cvijeće za djecu
Jedan od najjednostavnijih origami cvijet za djecu je suncokreta. Za izradu origami cvijet trebate kvadrat komad papira. Presavijte papir u polovicu i zatim ga fold opet tako da imate manjih četvrtastih. Odvijati u radu kako bi dobili 2 intersecting nabore. Presavijte u donjem desnom kutu na takav način da se križa s polovište rada. Presavijte ostale tri ugla rada na isti način. Sada preklopite dno van poklopac, tako da ostavite jedan centimetar prostora na dnu. Flip the papir i vaš origami suncokreta je spreman. Pročitajte više o; Origami Lotus Flower, origami papir cvijeće; Kako napraviti origami cvijeće; Dakle, ovo je sve o tome kako napraviti origami cvijeće. Oni su sjajan način da provedete vrijeme i izradu origami cvijeće je također terapeutski. Oni čine dobar ljeto projekta i dobiti ćete neizmjernu radost i zadovoljstvo stvarajući nešto s rukama.

No comments:

Post a Comment