Tuesday 24 January 2012

Goal Setting Savjeti

Postavljanje ciljeva je važna vježba treba obaviti kako bi se postavili put slijediti u životu. Dok većina ljudi može uživajući u neizvjesnosti, a drugi od nas željeli imati put legao vanjska strana za njih. Postavljanje ciljeva propisuje ovaj put. Postavljanje ciljeva pomaže osobi odrediti što je to što on želi postići i što su pojedine korake koji će mu pomoći ostvariti svoj cilj. Postavljanje ciljeva također pomaže osobi sjetiti svoje ciljeve i nastaviti njegova nastojanja da ih postići. Kao takav, osobni cilj postavljanje je važna vježba, doista! Dakle, ako ste obličje za neki pomoć sa postavljanje ciljeva, ovdje su neke postavljanje ciljeva savjete za vas da slijedite.
Važno Postavljanje ciljeva Savjeti
Razlikovati dugoročne i kratkoročne, dok postavljanje ciljeva, najvažnije je razumjeti razliku između dugoročnih i kratkoročnih cilj, a zatim položiti oba tih ciljeva. Dugoročni cilj je nešto što želite postići u razdoblju od 10 godina. Kratkoročni ciljevi su oni ciljevi koji su koračni kamenje prema tom konačni cilj želite postići. Kao takav, kratkoročni ciljevi mogu biti dnevni, mjesečni i godišnji. Svi ovi kratkoročni ciljevi trebaju biti takvi da doprinose nekako do finala, dugoročni cilj.
Sve promišljamo, sada da znate razliku između dugoročne i kratkoročne ciljeve, jedan od najvažnijih savjeta za postavljanje ciljeva studenata i odraslih osoba je razmišljanje o tome što duga i kratkoročne ciljeve koje žele postići. Ciljevi mogu biti svih vrsta - osobnog, profesionalnog, fizički, obrazovne, financijske, itd. Postavljanje razuman i ostvariv dugoročni cilj. Razbiti ovaj dugoročni cilj u kratkom povremeno definiranih koraka. To će biti vaše kratkoročne ciljeve.
Napravite Priloga; Jedan od najjednostavnijih, ali vrlo važan cilj postavljanje savjeta za djecu je napraviti raspored s popisom ciljeva koji se žele postići. Izrada rasporeda i to zapinjanje u vrlo vidljivo mjesto u svojoj sobi će vam pomoći da zapamtite ono što su vaše potrebe i pomoći vam da ih postići. Inače, postoje šanse da ćete izgubiti fokus s Vašim ciljevima i zaboraviti o njima i odugovlačenje skupova i. Dakle, važno je da napravite raspored i rad u skladu.
Procijeniti učinak; Jedan od važnih poslovnih postavljanje ciljeva savjeta je procijeniti svoj napredak. Ponekad možete nesvjesno može postaviti neke prilično visoke ciljeve za sebe koje ćete naći vrlo teško postići. Dakle, važno je da se zalihe vašeg postignuća do danas, a zatim pratiti vaš napredak. Ako mislite da su ciljevi ste postavili za sebe je previše tvrd, a zatim ih revidirati. Ako mislite da ste suviše lako, čak i tada je važno da možete napraviti reviziju tih i učiniti ih malo više izazovan.
Rewards program, nakon postizanja svih tih malih ciljeva s uspjehom, dajte sebi malo plaću. Pretpostavimo da ste na dijeti i slijedite ga redovito za tjedan dana, a zatim se u nedjelju off i dajte sebi malo liječiti. To će vam pomoći zadržati ide i nastaviti svoj cilj-Ward napredak i pozitivno razmišljanje. Davanje sebe da se malo liječiti stvarno može pružiti potrebnu motivaciju kako bi postigla svoje kratkoročne ciljeve.
Više o postavljanje ciljeva, pročitajte na, kako postaviti ciljeve i ostvariti ih, osobne ciljeve u životu, kako da se postignu ciljevi, da se zaključiti, samo sam htio reći da je netko jednom rekao da ciljevi trebaju biti SMART. (S) pecific, (M) easurable, (A) ttainable, (R) elevant, (T) IME-Bound. Dakle, pobrinite se da kada postavite svoje ciljeve, oni imaju tih osnovnih kvalifikacija bodova. Postavljanje ciljeva savjeti su laka za čitanje, ali je teško slijediti. Potrebno je puno predanosti staviti na svoje ciljeve. Dakle provjerite da li učiniti.

No comments:

Post a Comment