Tuesday 17 January 2012

Zatvoreni Vrtlarstvo Savjeti

Ako nemate prostora za otvoreni vrt i žude biti okružen zelenilom tijekom cijele godine, onda svakako morate venture u zatvoreni u vrtu. Zatvoreni u vrtu zahtijeva određenu količinu obveza, ali mislim o tome-kada ste planirali svoj vrt, to će transformirati vaš ustajali sobu u zeleno utočište. Zatvoreni biljke će učiniti ako se osjećate osvježava i revitalizira i pomoći vam da se opustite i odmotati kad dođete kući s tvrd dan na poslu. A sve što je potrebno je malo ljubavi i pažnje od vaše strane!
Evo nekoliko savjeta kako bi vaš vlastiti zatvoreni vrt:; Uvijek rotirati vaše biljke povremeno prema izvoru svjetla. Kao sobne biljke imaju nekoliko izvora svjetlosti, oni imaju tendenciju da se savijati prema tom izvoru. ; Poput ljudi, čak i biljke trebaju kadu, iako povremeno! To je potrebno očistiti svu prašinu i prljavština na biljke. ; Dopusti dovoljno ventilacije kako bi vaše biljke svježe. , Provjerite svoje biljke dobiti dovoljno sunčeve svjetlosti. Vaše biljke trebaju odgovarajuću količinu sunčeve svjetlosti, nedostatak što ih čini tanke i krhke. Provjerite vaš dom i mjerač izvora svjetlosti. Ako kuću prima vrlo malo sunčeve svjetlosti, kupiti neke biljke koje su prikladne za low light atmosfere. Druga opcija bi bila da mjesto vaše biljke vani u jutarnjim satima i vratiti ih ponovo u večernjim satima. , Voda pravo gledati svoj zelje rasti. Previše sušenje ili vlažnosti je veliki no-no! Koristite vode ima sobnu temperaturu. Također bi se osiguralo da su kontejneri i tlo imaju pravilnu odvodnju. ; Dodaj gnojiva u redovitim puta. Održavati raspored, jer to će vam pomoći u sprečavanju višak istih. , Sobne biljke treba odvojiti tla. Izbjegavajte korištenje tla iz vrta, a razlog tome da su vanjski tla može sadržavati korov i druge takve stvari koje mogu biti štetne za njih. Pokušajte lokalni vrtić za kontejner tla. , Uvijek održavati evidenciju o Vašim biljka. Držite detalje kao što je kupnja datum, vrijeme koje je vjerojatno dodala gnojiva i sl.; Odvodnja rupe su od najvećeg značaja za biljke. Većina lonci su prodane bez drenaža rupa, dakle trebali biste napraviti rupe na lonci sebe. Bez odgovarajuće drenaža rupa, voda u tlu nastoji prikupiti u loncu. To bi oštećenja korijena biljke. , Što su alati za zatvoreni u vrtu?
Ti bi trebao vrtu škare, pruners s mikro vrhom lopatice, vrčevi s vodom mlaznice, sprej boce, tlo termometri, digitalni klima monitor, toplina tepisi, žlice, weeders, vrt transplanter i tla scoopers. Ove bi se osiguralo da jednostavan način da ide oko vaše zatvoreni u vrtu proces.
Zatvoreni Povrće Vrtlarstvo:
Evo nekoliko povrće u obzir za unutrasnji uzgoj:, Cherry rajčice, 'Gypsy' paprike; Razne vruće paprike, krastavci (Short-vined), lišćem svih vrsta, Bush grah, mali vuče korijene iz mrkve, mali-ukorijenjen repu; rotkvice, Minijaturni kupus, grupiranje luk, špinat, patlidžan, faktori uzeti u obzir za unutarnju povrća:; sjemena povrća su ponekad teško nabaviti na vrijeme. Kupite sjemena unaprijed, tako da možete početi svoj zatvoreni povrtnjak kad želiš. ; Povrće kao što su rajčice, slatko / vruće paprike, grah i krastavce treba toplije dnevna i noćna temperatura. To bi se osiguralo da cvijet i prinos u izobilju. Idealno odabrati prema jugu zatvoreni soba sa grijanjem. Ili ići u onaj koji se zagrijava značajno u zimskim mjesecima od solarno grijanje. ; Unutarnja povrća biljke neće uvijek biti iste veličine kao i sorte uzgajaju na otvorenom. Ali usjevi mogu obavljati dobro, ako su svi faktori bavila u pravo vrijeme. , A glavna prednost uzgoja povrća u zatvorenom prostoru bio bi nedostatak insekata i drugih štetočina koje mogu naškoditi vašem usjeva. Unutarnja vrtovi povrće također privlače druge probleme kao što štetnih insekata zajedničko biljke. ; Krivovjerje 'nadajući možete razviti zeleni palac i ljubavnu aferu s vašim biljkama je nikada-kraj jedan!

No comments:

Post a Comment