Saturday 28 January 2012

Hortenzija Vjenčanje Centerpieces

Hortenzija je jednostavan cvijet s relativno manjim cvatu. Hortenzija dekoracije uvijek izgledaju vrlo romantično i slatko. To ih čini jednim od najatraktivnijih tražio nakon cvijeće za vjenčanja dekoracije. Hortenzija vjenčanje centerpieces izgledati posebno zapanjujući. Male veličine cvijeća čine ih idealnim za centerpieces. Osim toga, oni su također korišteni za svadbeni buketi, corsages, oltar dekoracije, itd. S obzirom na nastavku su neke ideje hortenzija vjenčanje sredinu. Više o hortenzija svadbeni buket.
Hortenzija Vjenčanje Centerpieces
Hortenzija cvijeće su dostupni od proljeća do jeseni, pa oni su idealni za ljetni vjenčanja, vjenčanja proljeće kao i pada vjenčanja. Osim toga ovi cvjetovi su dostupni u mnogim jarke boje, što ga čini lako ih je koordinirati s vjenčanja temu. Raznolikost u boji je također korisno, dok ih je u kombinaciji s drugim cvijećem. Ljubičasta, roza, bijela, plava su neke popularne boje hortenzija. Ljubičasta cvijeće hortenzija, pogledajte apt za jesen vjenčanja, dok ružičasta izgleda odlično u proljeće. Plava hortenzija donijeti vrlo cool i osvježavajuće gledati ukras ljeto vjenčanje. Bijela hortenzije može bilo vjenčanje milost ukras zbog svoje ljepote miran. Hortenzije su također dostupni u mješavinama poput ružičaste i ljubičaste ili narančaste i tamnocrvena, koji se često odražavaju duh jeseni. Upečatljiv kontrast između tih boja čini njihovu prisutnost osjećala u svugdje vjenčanja dekoracije.
Hortenzija vjenčanje centerpieces mogu biti izrađene od bilo kojeg od hortenzija sorti na raspolaganju. Boja cvjeta treba biti izabrani u skladu s temom vjenčanja ili vjenčanja sezone. Ovi cvjetovi se mogu nositi s ukras za sredinu na vlastitu, ili se mogu koristiti u kombinaciji s drugim cvijećem. Hortenzije nadopunjuju elegantan Calla ljiljane vrlo dobro. Dugo proizašao calla ljiljan cvijeće su apt za centerpieces. Hortenzije čak i iz oštrog truba obliku cvatu s njihova delikatna cvatu. Oni također dobro pomiješati s egzotičnog cvijeća kao što su orhideje, koje kao što su briljantno u boji kao i hortenzije. Pink ili ljubičaste hortenzija vjenčanje centerpieces izgledati lijepo i izlučivati ​​romantičnu draž. Plava hortenzija vjenčanje centerpieces izgledaju sjajno za svečane prilike. Budući da, hortenzija cvatu je kompaktan s cluster više cvijeća, to uvijek čini cjelovitiji pogled na vjenčanje središnji ukras.
Kako to Make Your Own Centerpieces Vjenčanje Hydrangea
Ako nemate vremena za knjige cvjećar za vaš središnji ukras ili želite uštedjeti troškove cvjećar naknade, zatim izradu vlastite jednostavne centerpieces hortenzija vjenčanje je velika ideja. Za razliku od drugih cvjetni ukrasi, hortenzija ukras nije komplicirano. Jedna važna stvar koju trebate uzeti u obzir prilikom donošenja hortenzija centerpieces je da su ti cvijeće treba biti dobro hydrated. Dakle, kupujete cvjetni pjena je potrebno. Uzmi hladnu vodu u veliku zdjelu i potopiti hortenzija cvijeće sa njihovom cvatu dolje. Nakon sat ili tako, uzeti cvijeće van i omogućiti im da kapanje suha. Izrežite stabljike na 45 stupnjeva kut i uroniti cvijeće u kantu tople vode. Ostavite ih preko noći. Izrežite blokova pjene cvjetni prema veličini lonca. Potopiti pjena potpunosti, a zatim stavite ga u lonac. Uzmi cvijeće hortenzija van i džaku svake stabljike u cvjetnim pjenom. Podesite proizlazi kako bi se dati željeni oblik aranžmana. Rasporedi Španjolski Moss u praznine između cvjeta i na dnu tako da pokrije cvjetnu izložena pjene.
Pročitajte više na:; Jeftin Vjenčanje Centerpieces; Domaći Vjenčanje Ideje za sredinu; Vjenčanje središnji Ideje, Stoga, hortenzija vjenčanje centerpieces je elegantan i ekonomičan način ukrašavanja centerpieces. Njihov izbor i dostupnost, ili ih čini najviše moguće za vrijeme izbora vjenčanje sezone.

No comments:

Post a Comment