Sunday 15 January 2012

Elegantno updos

Postoje razni načine stil kosu u updo hairstyles. Međutim, odabirom pravo vrstu updo frizura prema prigodom, haljinu i vaše tipu kose treba uzeti u obzir. Možete ići s ravno finom dlakom updo, ili kovrčava kosa jedan koji će dati nježniju izgled. Također možete ići za pola updos, ili accessorize your updos s prekrasnim pogledom na kosu. Ako je vjenčanje zatim provjerite jeste li dotjerati u romantičnoj kovrčavu kosu updo, ako tražite za prom hairstyle updo onda ići s zapanjujući updo i pobrinite koristite pribor, međutim ako želite dotjerati u elegantnom updos stil za svoj ured, onda možete samo ići s kolač updo i izvaditi nekoliko nitima. Ovdje su različite elegantni updos hairstyles ideje i savjete iz kojeg možete odabrati ...
Elegantno updos frizuru
Francuski Twist Stil: Da stil kosu u francuskom twist frizuru, povucite sve vaše kose sleekly natrag u ručni poni na dlanu. Zatim povucite ruku, tako da se drži ponija labavo nekoliko inča udaljen od skalp, a zatim uviti kosu. Presavijte ostatak kose na jednoj strani. Secure these elegantan updos za srednje duzinu kose s kosom igle, i zamotati kose pravilno pod twist.
A Simple Bun: Kosa zekan stilova su lako napraviti i dobar za svaku prigodu. U stilu kosu u kolač, povući sve svoje kose natrag u konjski rep na leđa, možete zadržati visok poni ili blizu potiljak i vrat, ovisno o položaju kolač želite staviti na glavu. Osigurajte poni s elastičnom crnu traku, ili silicijski bend, a zatim uviti kosu sleekly. Zamotajte ostatak kose oko baze ponija, i to sigurno na mjestu s kosom igle. Buns rad kao veliki elegantan updos za kratku kosu i dugu kosu.
Elegantno updos for kovrčavu kosu: Ako ste nosio lijepe haljina, i želite stvoriti soft romantičan izgled, a zatim pomoću curling željeza dobili vaše kose kovrčave i pokušajte kovrčava kosa updos. Možete osigurati vaše kose na stražnjoj strani u kolač, neka malo ističe oko strana lica stvoriti još mekši i romantičan izgled. Koristite prekrasne pribor kao što su cvijet igle, kako bi vaš kovrčavu frizuru izgleda još prilično.
Pletenica Updo Frizura: pletenice su veliki kao elegantni updos za dugo kosu. Možete dio vaše kose u sredini ili bočno, zatim napraviti male francuske frizurama pletenica na strane i zatim napraviti veliki pletenica s ostatkom leđa kose, i učvrstite ga u opleten kolač blizini potiljak vašeg vrat. Koristite hair igle, osigurati stil bolje.
Poluvrijeme updos: Half updos su veliki za kratke, srednje ili duge kose, oni mogu izgledaju sjajno na ravno, valovitu ili kovrčava kosa previše. Međutim, pola updos s valovitim kosa izgleda najbolje, ako imate ravnu kosu, a zatim pomoću curling hair pjenu na mokru kosu, i poviti kosu, neka ih sušiti zrakom i naći ćete veliki valovitu kosu. Zatim češalj kosu s velikim zub češalj, i zasebni gornjoj polovici kose, i sigurno ih u kolač uz pomoć elastična benda. Koristite neki dodaci kose, kako bi vaš stil izgledati još ljepše.
To su bili različiti elegantan updos stilova. Dakle, odabrati updo frizura prema prigodu i vaša haljina, i gledati elegantan i lijep u updo frizuru!

No comments:

Post a Comment