Saturday 14 January 2012

Drywall instalacije

Danas, drywall instalacije je naširoko koristi za prikrivanje unutarnje zidove i stropove. Dakle, defekti, pukotine, cijevi, ožičenje, itd., na zidova može lijepo biti skriven iza drywall zajednice. Ona također pomaže u poboljšanju uređenje doma. Kada drywall oslikana i ukrašen umjetnina i raznim zid ukrašavanja stavke, zatim to izgleda stvarno lijepa. Osim toga, ona pruža dobar izolacija u sobi.
Drywall Instalacija Upute
Za početak, izmjeriti stropa i zidova utvrditi broj drywall zajednice potreban za posao i kupiti ih skladu s tim. Morate se opremiti s nekim alatima kao dobro. To uključuje, drywall dizalo, drywall traka, zajednički spoj, drywall vijaka, brusni papir, zajednička nožem, ključanica vidio, itd. Jednom kada ste nabavljene sve ove stavke, slijedite korak-po-korak upute dane u nastavku:
Instaliranje Drywall na stropu; Trebali biste uvijek objesiti drywall na stropu prvi a zatim nastavite za zidove. Ako postoje zapreke kao strše cijevi na stropu zid, onda ćete morati instalirati krzna trake na prvom mjestu. Kao što će biti teško za vješanje drywall na pretek poziciju, želio bih savjetovati pitate prijatelj ili član obitelji držati zajednice za vas. Ili, koristite lift drywall. Podignite prvi list drywall u jednom kutu stropa i položaja po dužini na greda. Koristite drywall vijke za to popravljajući gore s STROPNA. Držite jaz oko 6 inča u između dva vijka. Jednom prvi odbor je fastened gore, instalirajte drugi jedan u isti način. Nastaviti proces do vas pokriti cijeli strop područje. Također proći kako instalirati drywall strop.
Instaliranje Drywall na zidove, a to je zadatak mnogo lakše u odnosu na drywall instalacije na strop. Ovdje drywall je fiksiran za studs zida da ga siguran čvrsto. Započni radni iz jedne kutu sobe. Držite prvi drywall list malo iznad poda vodoravno, tako da je okomita na klinac, a zatim ga učvrstite gore. Trebate koristiti drywall vijke duž cijele perimetar stud. Ima bi trebao biti razmak od 12 cm između dva vijka. Koristite isti tehniku ​​instalirati preostale komada drywall pokriti sva zidove prostorije.
Snimanja šavova, Kada objesiti drywall na svim zidovima i stropu prostorije, morate traka sve zglobove, gdje završava dva susjedna drywall zajednice susreću. To je učinjeno da pokriju male praznine koje postoje između zajednice. Adhesive temelji stakleno vlakno traka može koristiti za ovu svrhu kao oni mogu primijeniti vrlo lako. Izmjerite duljina zajedničkog gdje traka mora biti smješteni i zatim izrezati vrpcu skladu s tim. Stavite traku preko i tlak lagano sa zajedničkim nožem tako da se u skladu s dobro zajednice.
Primjena zajedničkih spoj; To je učinjeno da prikrije vidljivih oštećenja na površini od drywall. Pripremite zajednički spoj ili blato slijedeći uputama proizvođača. primjenjuju se nad svakim taped joint i širiti ga gore ravnomjerno tako da tanki kaput je formirana. Slično tome, primjenjuju se na dimpled rupe formiraju kao rezultat postavljanja vijaka glave. Na svakom ovih površina, udruženog spoj mora primijeniti tri puta u cilju sakriti rupe i trake ispravno. Prije primjene svaki sloj, uvjerite se da prethodni sloj osuši do temeljito koji će trajati oko 24 sata. Znati više o tome kako blato drywall.
Finishing Touch; Konačno, sve one površinama gdje zajednički jedinjenje je primenjen mora biti obrušena kako bi dobili glatku završiti. Premjestiti prste preko njih provjeriti out grube spotova i ih pijesak up s Sander ili šmirgl papir. Ako pronađete bilo koju malu grebeni su formirane, a zatim ih sklepati uz pomoć drywall nož i pijeska na tom području. Zatim obrišite sve brušeno prašinu sa suhom krpom. Sada vaš drywall je spremna i možete primijeniti premaz kaput na njemu.
Dobijte više informacija o:; Kako Hang Drywall; Drywall Instalacija savjete i tehnike; Drywall doradu tehnike; Drywall materijali nisu toliko skupi. Ali hiring profesionalci za posao može biti prilično skupo. U prosjeku, za male kuće s 4000 četvornih metara drywall zahtjev, cijena instalacije drywall bi biti u rasponu od 4.400 $ - 8.600 $ ili više. Bilo bi viša u slučaju izgleda soba je nepravilan. Tako možete uštedjeti taj novac tako što je instalacija sami raditi. Ako slijedite savjete drywall instalaciju dat u ovom članku, zadatak bi puno lakše za vas.

No comments:

Post a Comment