Sunday 29 January 2012

Jasle madrac Veličina

U svoj mali bala radosti often dolazi sa svojim vlastitim popis zahtjeva. Ima toliko stvari koje treba kupiti za malo jedan, da je novi roditelji pronaći sebe osvaja po čestim shopping putovanja. Jedan od glavnih zahtjeva svoje bebe, u trenutku kada se njezin dom, je dječji krevetić i jasle madrac. Budući da vaše dijete je vjerojatno da će potrošiti 90% svoje vrijeme u jasle, to je imperativ da bi joj krevetić kao udoban i sigurno moguće. Pravo veličine madrac igra ključnu ulogu u izradi vaše bebe život ugodno i sigurno. U stvari, ispravan madraca (desno dimenzija i modela) je rekao da znatno smanjuje učestalost Sudden Infant Death Syndrome (SIDS). S obzirom na nastavku su neke smjernice za odabir ispravne jasle madrac veličine.
Standardni jasle madrac Veličina
Dječji krevetići i kolijevke often madraca dolaze u standardnim veličinama. Dakle, ne vjerojatno će imati bilo kakvih problema pri odabiru jednog madraca za standardne veličine jasle. Međutim, može biti vrlo neznatnim varijacijama od prosjeka jasle madrac veličine, koje mogu predstavljati prijetnju za sigurnost vaše bebe. Stoga, treba znati točno ono što je standardna veličina jasle madrac. Jasle madraca dostupni na tr uglavnom dolaze u veličini,
Duljina = 51,625 cm, širina = 27,25 cm
Drugi dimenzije koje određuju sigurnost beba se,
= 4 Dubina do 6 inča za pjene madrac, Dubina = 5 do 6 inča za svitka madracu
U svakom slučaju, dubina ne smije prelaziti 6 inča, bez obzira na vrstu madraca. Ukoliko planirate da biste dobili prilagođeno krevetića za svoju bebu, onda možda imati teške vrijeme lova za ispravne veličine jasle madrac. U tom slučaju, uzmi točna mjerenja unutrašnjost jaslicama i dvostruko ih provjerite s jasle madrac. Sljedeće smjernice o odabiru pravo madraca će vam pomoći u kupnji savršen jasle madrac za vaše dijete.
Izabrati pravo jasle madrac
Osim veličine, postoje i drugi faktori koje treba uzeti u obzir dok kupujete pravo jasle madraca za vaše dijete. Pročitajte više na savjete za odabir dječji krevetić madraca. ; Možete se odlučiti za pjenu ili svitka, ovisno o Vašem izboru. Pjenom madraci su malo jeftinije i mekši od zavojnica madraca. Coil madraci su čvršće i bolje nego prošle pjenom madraci. , Dok odabir jasle madrac, uvijek ići za čvršće madraca. Možda ćete biti napastovan kupiti soft, paperjast madraci, ali oni nisu prikladna za vaše dijete. Budući da vaša beba ne može pretvoriti sama, ona može završiti potonuo glavu u mekani madrac i oštećivanje joj vrat u pokušaju da sama promjenu. , Provjerite je li madrac snuggly uklapa unutar jasle. Krajevi treba pravilno osigurani i ne bi trebalo biti vidljivo jaz između madraca i jasle. Jedno pravilo od određivanja ako ste kupili ispravan madraca ili ne umetanjem prst između praznina. Vi ne bi trebali biti u mogućnosti umetnuti jedan prst više nego u ovoj jaz. , Vi svibanj također ići za organski jasle madraca i one s mikrobi otporni slojevi na vrhu, radi dodatne udobnosti. Multi slojevito madraci su bolji otporni na pelene nesreća. , Kupnja mini jasle nije dobra ideja, osim ako imate izrazito malu prostoriju. Dobivanje točnih mini veličine jasle madrac može biti dodatni izazov. ; Skup jasle madraca ne dolazi uvijek uz dodatne pogodnosti. Dakle, možda ćete naći good jasle madrac da dolazi bilo gdje između $ 75 do $ 100. ; Pročitajte više na:; najbolji dječji krevetići, najbolju jasle madraci, sigurnost Pravila za dječji krevetić, dječji krevetić Posteljina, tako, u pronalaženju pravo jasle madraca veličine ne može biti obeshrabljujući zadatak ako ide za konfekcijski KREVETU I madrac koji dolaze u standardnim veličinama. Inače, slijedite upute navedene pronaći ispravan jasle madrac bi osigurali vaše bebe udobnosti i sigurnosti.

No comments:

Post a Comment