Wednesday 25 January 2012

Pogrebne Etiquette

Kao što sam mislio o kodeks ponašanja koje je prihvatljivo na pogrebima, počeo sam zuji linije od Propovjednik Poglavlje 3: stihovi 1-9, koje bih želio podijeliti s vama. Mnogo puta ove riječi su dali utjehu mi, nadam se ovaj put ove riječi utjehe vas. Linije su dijeliti s vama dolje ...
Za sve što se sezone, i vrijeme za svaku stvar pod nebom:; vrijeme da se rodi, i vrijeme umiranja, vrijeme da se biljka, i vrijeme čupanja ono što je posađeno, vremena za ubiti, i vremena da ozdravi, vrijeme rušenja i vrijeme za izgradnju, vrijeme za plakati, i vrijeme za smijeh, vrijeme tugovanja i vrijeme za ples, vremena da se baci daleko kamenja i vrijeme skupiti kamenje zajedno, vrijeme za zagrljaj, i vrijeme da se suzdrže od obuhvaćajući, vrijeme da se traže, a vremena za gubljenje, vrijeme da bi i vrijeme da se baci daleko, vrijeme da se rascijepiti, i vrijeme za sašiti , vrijeme šuti, i vrijeme za govoriti, vrijeme ljubavi, i vrijeme mržnje, vrijeme rata i vrijeme mira.
Pogrebne Etiquette, a nakon što čujete vijest, poziva pogrebne kuće kako bi se osiguralo da usluga nije privatna. Dok se na poziv i upit o prikladno vrijeme da stigne. ; Ponuda sućut ožalošćenim u osobi, ako je moguće. Dok posjećujete odnose uspomene pokojnika. Također budite dobar slušatelj, jer ovo je vrijeme da oni možda žele razgovarati. U slučaju da ste samo bili upoznati s ucviljen, sebe predstaviti drugim članovima obitelji. , Ako niste u mogućnosti da prisustvuju pogrebne usluge, možete poslati cvijeće pogrebne kuće ili obiteljskog stanovanja prije pogreba. Ne brinite o tome što cvjetovi su prikladni zbog cvjećar dobro informirani. , Je poštovanja stajati kada je kovčeg donio u sobu. Nemojte sjediti sve dok se nalazi u sobi ispred i članovi obitelji su sjedi. ; Ne zaboravite platiti počast pokojnika pregledom tijela, ako je otvoren lijes. Većinu vremena, članovi obitelji će vas otpratiti lijes. ; Nosite odjeću pokorio. , Ako niste sigurni u pravilan postupak slijedi, provjerite s clergyperson pogrebne kuće polaznik. , Provjerite jesu li pager, elektronička igra i mobitel isključen. , Nemojte buljiti u ucviljen, neka obitelj žalosti s dostojanstvom. ; Sjedi u klupe koje se nalaze na stražnjoj strani, osim ako su bliski prijatelj ili član obitelji. ; Uključite svjetla i vozite polako i na uljudan način, kada ste dio pogrebnoj povorci. , Dok je na pogrebnih usluga, zapamtite da ne piti, jesti ili žvakati žvakaću gumu. , Nemojte razgovarati s onima oko vas kad pogrebnih usluga je na sjednici. , Ako ustanovite da vaše grlo vam je iritantan, a zatim ostaviti pogrebnih usluga i unesite samo kad je kašalj je oslabio. , Ako imate djecu, pokušati ih ostaviti kod kuće sa starješinama ili prijateljima, jer ne bi bilo ugodno na prigodama kao što je ovaj i ne možete očekivati ​​da se ponašaju ispravno i pažljivo u takvoj situaciji.

No comments:

Post a Comment