Monday 23 January 2012

Bazen za popravak pumpe

Bazen pumpa je na bazen, što je srce za ljudsko tijelo. To je više nego dovoljno da zagovaraju važnost bazen crpki u bilo kojoj bazenom. Bazen pumpa ima električni motor koji uzrokuje rotor pumpe unutar rotirati, čime povlačenjem vode iz glavnog odvoda ili gliser i ostavljajući kroz filtar. Filter je odgovoran za prečišćavanje vode u pogledu sve nečistoće, a zatim ga omogućuje kroz razne distribucije cijevi. Obično, popravak bazen pumpa posao za profesionalne, jer je prilično kompleksna struktura i tu bi mogla biti mana s bilo koje od brojnih dijelova. Međutim, možete slijediti upute koje ste dobili u nastavku i isprobati sami.
Kako to Utočište bazen pumpa?
1. korak za pokretanje vašeg bazena posao popravak pumpa, saznati da li je izvor napajanja za svoj pumpa funkcionira ili ne. Uključite prekidač i druge sklopke potrebno za pokretanje crpke. Proći kroz sve žice spaja na pumpu i potraľiti korozije.
2. korak, u slučaju motora počinje i onda naglo prestane nakon nekog vremena, od vas će morati pregledati radnom kolu. Potražite sve junk i očistite ga. Ako je rotor je čist, problem može biti u ožičenja ili kondenzator crpke. Nakon toga bi trebala popraviti ili zamijeniti kondenzator.
Korak 3; Ako je vaš bazen pumpa ne funkcionira način je nekad prije, to bi mogao biti zbog uguši up filter. Provjerite crpke filtar i očistite ga jednom ispravno. Problem može biti s junk materijal gušenje gore sustava. Za to ćete imati to počistiti područja oko koš bazen gliser. Pročitajte više u pojedinosti o bazena pijesku filter problemi i kako očistiti bazen filtar.
Korak 4; Tijekom popravak bazen pumpa posao, ako shvatite da je pumpa sisanče u zraku, povećanja razine vode u vašem bazenu. Tu bi mogao biti mogućnost gliser ustave oštećenja i pružanje ulazom za zrak za ulazak u crpku. Popravak ili ga zamijeniti po opsegu štete. Osim toga, provjerite 'O' prstena na poklopcu crpku. To ne bi trebali imati bilo kakve pukotine na njemu i treba biti podmazani.
Korak 5; postoje šanse motora u vašem bazenu pumpa biće neispravan. Da biste saznali, odvojite motor iz pumpe i izvadite ga. Start motora odvojeno i saznati ako još uvijek praviti buku. U slučaju da ne, morat ćete dobiti ga mijenjali. A ako to ne čini zvukove kada odvojen od bazena, pumpa, možete biti suočavaju s problemom uguši linije.
Korak 6, Ako primijetite da se bazen pumpe uključuje i isključuje po sebi, u kratkim intervalima, postoji svibanj biti problem na način na koji pumpa je instaliran. Pregledajte napon i ožičenje vašeg bazena pumpa kako bi vidjeli je li ispravno priključen. Također pogledajte i čisto prljavštine blokira crpke ventilator. Ako su otvori postale vrlo stara, to je dobra ideja zamijeniti ih umjesto popravak.
Pročitajte više o načinima čistiti i održavati bazen:; Bazen Održavanje Savjeti, održavanje bazena Vodič, Bazeni Čišćenje Savjeti; bazen pumpa Popravak: Savjeti i upozorenja
To je primijetio da ako ljudi održavati njihov bazen pumpa ga redovito čišćenje, ima manje izglede da će suočavaju s problemima. Možete učiniti čišćenje clog Stainer, mijenja filter i čišćenje cjevovoda svih krhotine, sve na redovnoj osnovi. , Budući da niste profesionalni popravak osobi, ne će biti vrlo upoznat s lokacijom i funkcioniranju raznih dijelova vašeg bazen pumpa. To je, dakle bolje da pogledate dijagram prije odlaska o popravku bazen pumpa. Možete ga pronaći online ili neki proizvodi ga osigurati, zajedno s pumpom. , Kad idete o popravku bazena pumpa posao, trebali bi se osigurala sigurnost na prvom mjestu. Učiniti tako da promatranje raznih sigurnosnih mjera kao što su, isključiti napajanje energije tijekom popravka, a ne stoji u vodi dok radite s kola, nošenja gumene rukavice i papuča while popravak, među ostalima. ; Za popravak bazen pumpa cijene zavisi od dijela (e) koje je potrebno popravak ili zamjenu. To bi mogao biti motora, filter, rotor odnosno clog Stainer. Također, ako vam se ne sviđa na taj popravak posao sami, uvijek možete uzeti pomoć obliku kvalificiranog stručnjaka.

No comments:

Post a Comment