Saturday 21 January 2012

Zamjena aluminijskih prozora

Stariji Kuće su uglavnom jednom oknu aluminijski prozori instaliran. Tu je jednom oknu stakla koje imaju tendenciju da se manje energije učinkovita u usporedbi s drugim prozorima. U novom prozoru će normalno uključiti dvije zamjena stakala, koji su podijeljeni sa slojem izolator. Nakon što se odlučite koliko prozora treba zamijeniti, možda imate samo jednu zamjenu aluminijskih prozora ili više od jedne, možete ići oko dobivanja procjeni cijeli projekt. Također, pomaže upravljati vremenom kao što ne želite nastaviti prikazivati ​​natrag i naprijed iz trgovine. Upute objašnjeni u nastavku će vam dati odgovarajuću analizu te bi trebao ići oko dorade zamjenski aluminijskih prozora. Pročitajte više o tome kako zamijeniti prozor.
Kako zamijeniti aluminijski prozori
Prije početka svaki projekt home poboljšanje, morate napraviti neke zadaće o tome. Najbolji način je da ide na vašem lokalnom trgovinama i pitati za prijedloge o tome kakav vrste prozora će biti najbolji za ovaj posao. Ova ideja će vam pomoći da shvatite kakav uštede energije sustava Windows možda želite.
Materijale potrebne, mjerna traka, brtvilo, Reciprocating vidio, Drywall, izolacije, Hammer, Korak # 1: Prije svega, morat ćete dobiti mjerenja starih aluminijskih prozora. Umjesto da radiš nagađanje, ovo je najbolji način da biste dobili ispravne veličine od vašeg lokalnog home poboljšanje trgovine. Kupi zamjenu prozora aluminij u skladu s Vašim zahtjevima običaj.
Korak # 2: Trebate ukloniti staru aluminijskih prozora od zida i pogledati koliko je instaliran na prvom mjestu. Bacite pogled na alate koje bi mogle biti koristiti za obavljanje zadatka. Ponekad, prozori su pričvršćeni vijcima u studs koje treba rezati.
Korak 3: Za pokretanje aluminijski prozori popravak, pokušajte (carefully) skidanje starih prozora off zid. Ako pronađete bilo kakve krhotine poput čavala i / ili komadići boje, uzmite reciprocating pile očistiti područje ispravno.
Korak # 4: Da biste završili zamjenu prozora aluminij, zadržati novi prozor unutar otvora na zidu. To treba biti osiguran u sa čepovima. Sada je, prema veličini novih prozor, to će vam trebati oko 2 do 3 vijka osigurati svake strane.
Korak 5: Izolacija i drywall treba da se nalazi oko sve strane prozora. Nanesite tanak sloj brtvila iznutra i izvana, uokolo rubova prozora. To će pomoći u zaustavljanje bilo kakve propuštanja tijekom cijele godine.
Pročitajte više na:, Zamjena Windowsima; Window tretmani; Savjeti o aluminijskih prozora zamjene; ​​Tijekom zime, očistite novi prozor (e) prije temperaturama dobili niske. To će pomoći u smanjivanju o elektriănoj zakona i korištenje. ; Ako želite primijeniti svježe boje na okvire, a zatim čiste svaki ostatak brtvilo. , Kada ste izvan kuće i rade na izolacije i drywall, pobrinite se ljestve da ste zakoračili na je na čvrstu tlu ili stabilnu povrsinu. ; Uvijek nosite zaštitne rukavice dok radite na zamjenu aluminijskih prozora. ; Za dodatne informacije o aluminijskih prozora zamjena, idite na:; Window Frame za popravak; Instaliranje sustava Windows Zamjena; Navedene aluminijski prozori upute za zamjenu se za jednu aluminijskih prozora. Ako imate više od jedne aluminijske projekta zamjene prozora (vjerojatno oko kuće), možete slijediti iste korake koje su pružene u članku. Budite oprezni dok koristite klipnih vidjela za uklanjanje krhotina, kao što može letjeti svugdje. Nositi neke naočale oči tako da ne dobiti bilo koji prljavštine / prašine u oči zaštiti.

No comments:

Post a Comment