Thursday 26 January 2012

Auto Dent Uklanjanje

To može biti obeshrabrujući vidjeti vaš automobil s udubljenja i dings. To je uvijek uputan to izbjeći slučajeve, gdje je vaš automobil može biti izloženi opasnosti od uzimajući reckast. Međutim, to se može smatrati pored nemoguće ako koristite vaše vozilo redovito. Osim utječe na izgled automobila, udubljenja može uzrokovati amortizacija svoje vrijednosti previše. Dakle, to je uvijek bolje da se popravak tih studenata u najranijoj. Studenata mogu biti popravljeni od strane stručnjaka, ali ponekad, kao automobil trag uklanjanje usluga može biti jako skupo. Možete smanjiti te troškove usvajanjem neke metode, koje mogu biti korisne u uklanjanju automobila udubljenja kod kuće. Ovaj članak se bavi nekim metode o tome kako ukloniti trag u automobilu.
Kako to Maknuti Dent u automobilu
Mi uvijek odlučiti za stručnu pomoć, kada je u pitanju automobil trag uklanjanje i popravak. Auto trag uklanjanje troškova ovisi o težini studenata i to može biti jako skupo, u nekim slučajevima. Dok je glavni studenata može zahtijevati stručnu pomoć, možete uštedjeti nešto novca, za popravak malih udubljenja po sebi. Postoje različite metode koje vam mogu pomoći u automobilu trag uklanjanje. Sljedeće su neke od najčešće korištene tehnike za popravak manjih automobila studenata.
Auto Dent Uklanjanje Kits
Različite vrste automobila setove trag uklanjanje su dostupni na tržištu i ove setove sadrži razne alate, koji su potrebni za automobil trag uklanjanje. Obično takve setove su vakuum držačima, vruće ljepilo topove, plastični adapteri, obrada kovina čekić, i / ili drugih alata, koje se koriste u određivanju studenata. Ako koristite alate kao što su, usisavanje čaše, plastične adaptere itd., dakle, nema potrebe za bušenje rupa za uklanjanje trag. Sve što trebate učiniti je staviti usisni čaše na sredini udubljenje i povući svoje niza. Ova metoda je pronašao da se učinkovite u slučaju malih udubljenja, ali veća ili neravne one potreba drugih alata za popravak. Druga metoda je da se ljepilo plastični adapter središte Dent, uz pomoć vruće ljepilo pištolj. Morate priložiti udubljenje povlačenjem alata za plastiku adapter i povucite alat, tako da se trag može biti spljošten. Većina tih alata su dostupne u auto setove trag uklanjanje, koji su vrlo korisni u popravak manjih udubljenja na vašem vozilu. Pročitajte više o utiskivati ​​popravak troškova.
Suhi led automobil Dent Uklanjanje
Suhi led je ništa drugo nego solidan ugljičnog dioksida, koji je inače poznat kao cardice ili kartice led. Ona dolazi u krutom stanju i rastopi u obliku plina ugljičnog dioksida. Sve što morate učiniti je da ga primjenjuju na udubljenja. Međutim, pobrinite se da nose zaštitnu opremu, kao što su, teški rukavice, dok to radite zadatak. Iako, suhi led se ne zna da uzrokuju bez ogrebotina, uvijek je bolje da ga pokriti sa mekom, vlažnom krpom, prije primjene na udubljenja. Očistite površinu udubljenja i područje oko njih. Toplina studenata i okolnim područjima sa sušilom za kosu, prije nanošenja suhim ledom. Sljedeći korak je primjena suhog leda na udubljenja. Pritisnite suhi led preko udubljenja za oko šezdeset sekundi. To čini metal ugovora, čime spljoštavanje udubljenja. To je jedan od najlakših načina da popraviti trag. Također je rekao da je ova metoda je vrlo učinkovita u toplim klimama. Pročitajte više na suhom uklanjanje led trag.
Pročitajte više na: paintless Dent Uklanjanje - PDR Alati.
Sada ste grubu ideju o automobilu trag uklanjanje kod kuće. Iako manje studenata može lako biti fiksna, one glavne će možda trebati stručnu pomoć. Možete probati bilo koji od gore navedenih, rekao je automobil metoda trag popravak za sebe i vidjeti rezultate. U slučaju, da ne za popravak udubljenja sa ovim metodama, možete potražiti stručnu pomoć.

No comments:

Post a Comment