Friday 20 January 2012

Home Theater Namještaj Dizajn i dekor

Siguran sam da svatko tko je gorljiv film buff željeli posjedovati kućnog kina. Zbog jedne je dobra ideja, ali postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir. Namještaj je svakako jedan od faktora!
Nakon što ste napravili svoj um da uključuje jedan kod kuće, važno je da odlučite na mjesto. Ako već znate da, onda je vrijeme za ići naprijed. U osnovi postoje dva dijela kućnog kina, jedan je video i audio oprema i drugi unutrašnjosti projektiranje teatra sobi.
Oprema
To vam želim vrijednost za novac važno je provesti istraživanje tržišta raznih audio i video setove dostupni. To će vam pomoći da odaberete proizvod koji ne samo da pomaže vam uštedjeti novac, ali ide dobro s veličinom prostorije previše.
Kućno kino kabeli trebaju biti odabrane s oprezom, kao onaj koji je pažljivo odabrane će se promijeniti signal što je manje moguće.
Izrada sobe
Ovdje su stvari koje mogu uključiti u sobi kućno kino:
Pri projektiranju sobi, neka vaše mašte pokrenuti riot. Neka vaše misli protok i dodati u dekor po toka da vam iskustvo. , Boja, Prilikom dodavanja boja za zidove ili, uključujući boju, koristeći pribor, odaberite onaj koji želite imati oko za neko vrijeme. Da bi bili sigurni da je boja compliments druge prostorije u kući. , Rasvjeta, važan dio soba, svjetlost u dekor home kazalište treba smjestiti na takav način da se film može biti pregledan lako. Također treba osigurati dovoljno svjetlosti da su ljudi mogli pronaći svoj put i iz svojih sjedala. Ti bi mogao instalirati svjetla koje mogu biti kontrolirani od strane prigušivača prekidača. Koristeći ovaj će vam pomoći da dim svjetla kada film počinje. , Zvuk, Zvuk je vrlo važan dio ove sobe posebno. Imajući to u vidu, zvučnici trebaju biti postavljeni na takav način da ga bolje rezultate u kvaliteti zvuka što zauzvrat čini film više pravi i originalni. , Sjedenje, sjedenje u ovoj sobi bi trebao biti uređen u vrlo sistematski način kako bi se izbjeglo zagušenje. Udobne stolice s kliznim footrests i širokim naslonima za ruke trebaju biti uključeni. ; Koju vrstu namještaja trebam uključiti u dizajn home kazalište?
Osjećam namještaj je glavna briga u ovoj sobi posebno. Namještaj koji je pažljivo odabrane će ići dug put kako bi se osiguralo da vaš boravak je razgovor grada.
Odaberite namještaj, nakon što ste se odlučili na elektroniku. Mogli biste odabrati stolice i recliners. Recliners imaju niz opcija kao što je njiše recliners, masaža recliners i visoke kvalitete recliners.
Za sjedala možete odabrati ležaljke koje izgledaju kao da su došli ravno iz centra kina. Sjedala koje su dostupne u ovoj kategoriji može biti između dva do osam mjesta u dužini. Izbjegavajte korištenje fotelje ili kauča u ovoj sobi, jer to može oduzeti efekt koji želite.
Kakav pribor će poboljšati dekor interijera?
Kao što sam rekao ranije, svoju kreativnost sigurno će vam pomoći da dodate mnoštvo stila za dizajn home kazalište dekor! Kada vam donijeti svoje omiljene filmove doma ne zaboravite također donijeti plakata. Osim toga, možete koristiti znakove i carpeting.just kao kazalište niz cestu!

No comments:

Post a Comment