Sunday 29 January 2012

Čišćenje kožni namještaj

Koža namještaja, kao što sam rekao prije nego što je prilično popularan jer omogućava da lice, to izgleda odlično. No, nema sumnje o tome da je tvrd posao brinuti i održavanje opasnosti. Koža namještaj dobiva pustoši na kap šešir i zahtijeva način previše pozornosti. Ta činjenica posebno će vam dosađivati ​​kada pokušajte očistiti kožni namještaj. Postoji niz stvari koje ne mogu koristiti jer ne znam kako će koža reagirati na to! Dakle, kada čišćenje kožni namještaj, morate biti prilično oprezni s koliko ste ga očistiti i ono što koristite da ga čistim. Dakle ovdje je kožni namještaj čišćenje savjete u ovom članku o tome kako očistiti kožni namještaj. Čitajte na za više na kožu čišćenje.
Čišćenje kožni namještaj kod kuće
Sada kao što znate, vaš kožni namještaj je skuplji malo namještaja. Dakle, ako niste sigurni o vašem mali eksperiment sa čišćenje kožni namještaj, predlažem da jednostavno ispustiti sredstva za čišćenje i slično, te podići telefon i umjesto prstena do profesionalaca. Oni znaju kože. Oni znaju kako to čist. A šanse za kožni namještaj vraća čist i što je još važnije u jednom komadu su prilično visoke. Dakle, dok je ovaj članak samo je davanje jednostavan smjernice ili home lijekova za čišćenje kožni namještaj, ja bih ipak savjet vas da biste dobili ovaj posao obavlja od profesionalaca. Ako ste apsolutno odbijaju da, evo kako se čisti kožni namještaj.
Stuff vam je potrebno; Usisavač s mekom četkom, sapunom Mild tijela; destiliranom vodom, Mekana krpe; koža omekšivač, nakon što su asimilirani ovaj arsenal čišćenje, omogućuje započeti proces čišćenja. ; Prvo jasno prašinu na površini vaše kože namještaja s usisavačem. Pobrinite se da na brzinu čistač je postavljen na niskom i koristite mekanu četkicu. Bilo kakve dodatne malo rada i kože će ispočetka. Nježno pomesti do kožni namještaj prije odlaska na čišćenje kožni namještaj. ; Sada se neki od sapunice na jednom od krpe i pokušajte nježno trljanje na manje vidljivom dijelu kauč. Ovo je test. Obično koža neće reagirati loše, ali u slučaju da ne, radije bih ga imati u manje očite područje nego prasak u središtu kauč! Ako nema reakcije, a to je vrlo vjerojatno da će se bilo koji, prijeđite na sljedeći korak. , A sada s krpe od platna s octom na to, iverak cijeli kauč dobro. Nemojte trljati previše teško, jer, opet, kožni namještaj je prilično krhke tvari. Iverak cijeli namještaj tiho, a zatim postavite sapunici krpe stranu. ; Uzmi drugi krpe krpom i zamoči ga u destiliranoj vodi. Ja posebno inzistiraju na destiliranu vodu, jer nema kemikalija u njoj uopće. Kemikalije u vodi iz slavine ili pročišćene vode bi moglo pokvariti kauč. Dakle, umočiti u krpe destiliranom vodom i nježno obrišite površinu. ; Uzmi trećina krpom krpu i sa njom, obrišite suhom kauč. Nema potrebe da se zamoči ovaj bilo gdje! , A sada se primjenjuju kožni namještaj uređaj, koju ste vjerojatno nabavljaju od kože namještaj prodavaču, nakon što je navedeni vrstu namještaja, na vaš namještaj. Ovaj uređaj radi kože važan posao zaštite kožni namještaj iz dnevnog trošenja i habanja. , Najbolji način kako očistiti koža Mrlje Namještaj
Sada, ako je vaša koža je bojen, vi ćete očito osjeća potrebu za malo jači čistač. Često koža podliježe mrlje svih vrsta i postoji potreba da se očisti što je prije moguće. Dakle ovdje je malo o čišćenje kožni namještaj, naravno.
Stuff vam je potrebno; 1 dio octa, 2 dijela lanenog ulja, Soft krpe; Što trebate učiniti za čišćenje kože namještaj s octom je jednostavno ono što je dano u navedenom odlomku. Umočiti krpe u mješavinu laneno ulje i ocat, a zatim lagano utrljati u kružnim pokretima preko mrlju. Sada suha i stanje i vaše mrlja će biti pp od GO.
Više o čišćenje kožni namještaj ovdje. Pročitajte o. , Kožni namještaj za njegu i čišćenje, koža Čišćenje Savjeti, kožni namještaj skrbi; Kako očistiti kožna sjedala, Kako očistiti kožni kauč, tako da je ovo sve o kožni namještaj čišćenje savjete. Čišćenje kožni namještaj je tvrd posao zaista i možete čak istražiti mogućnost čišćenje, parni, kožni namještaj. Dakle, ako ste obličje za čišćenje kože namještaj kod kuće, JA predlagati te probati jedan od gore navedenih metoda. Inače, pošaljite kauč na profesionalni kožni kauč za čišćenje!

No comments:

Post a Comment