Monday 30 January 2012

Sredstvo protiv moljaca

Moljaca upasti ormari, jer oni imaju okolinu u njemu, kao što su korist mrak i imaju odjeću hraniti po. Istodobno, otkrivanje tih štetočina postaje težak zadatak. Čak i ako ste u mogućnosti pratiti ih i dobili osloboditi od njih, opasnost looms velika, kao i oni ostaviti najopasnija su iza, odnosno larve. To je larve koje se većina oštećenja na odjeću. Mi često puta koriste moljac repelenata od naftalina voziti ovih štetnika daleko. Međutim, to nije sigurno najviše opcija, jer to može imati negativan utjecaj na vas, kao i svoje kućne ljubimce, ako se uzimati bilo. Možete napraviti biljni sredstvo protiv moljaca, što je najbolje sredstvo protiv moljaca. To nije tako teško kao što vidim da bude. Let's vidjeti kako da biste dobili osloboditi od moljaca.
Prirodni sredstvo protiv moljaca
Umjesto korištenja umjetnih moljac repelenata naći na tržištu, možete koristiti moljac repelenata dao nam po prirodi. Najučinkovitiji prirodnih repelenata moljac suše lavande, klinčića, ružmarina biljka, metvica, majčina dušica, cimet štapići, eukaliptus, papar u zrnu, sušeni limunovu koricu, kedar, itd. Možete koristiti ove prirodnih sastojaka napraviti sredstvo protiv moljaca vrećice za svoju garderobu. Sada ćemo vidjeti neke recepte kako napraviti biljni moljac repelente.
Recept # 1; Mix 1 dio cijeli cloves s 1 dio cijelog papra i cimeta štapići razbijen u komadiće oko 4. Stavite smjesu u vrećicu. To će dokazati da se zastrašujući za moljaca.
Recept # 2; uzmi 1 dio sušene lavande, 1 dio sušene limunovu koricu i 1 slomljena cimet. Kombinirajte sve tri zajedno i stavite ga u vrećicu. Vi svibanj želite pročitati što moljaca jesti.
Recept # 3; Mix lavande (pupoljci) sušene, limuna oguliti suši i izrezati u male komadiće, cloves zgnječen, sušena metvica, tako da je lako raspasti, hrizantema listovi i cvjetovi suše u jednakim omjerima. Kad su svi sastojci su mješovite dobro, popuniti ih u vrećice i stavite vrećice u vašem ormari, ladice i sl.
Recept # 4; Mix paprena metvica, zelena metvica, ružmarin i timijan u omjeru 1:1:1:0.5 kako bi učinkovito sredstvo protiv moljaca.
Recept # 5; U zdjelu pomiješati 2 žlice suhog ružmarina, 2 žlice sušene mente, 1 žlica sušene majčine dušice, 1 žlica sušene ginseng i 4 žličice cijeli cloves. Pomiješajte bilje i dobro napuniti vrećice s sastojaka napraviti sredstvo protiv moljaca vrećice.
Ako se pitate kako napraviti vrećice, to je jednostavno. Vi svakako možete učiniti atraktivnim moljac vrećice kod kuće. Uzmi obična tkanina poput organze. Cut dvije 5 inčni trgova od tkanine. Mjesto tkanina jedan povrh drugog, te ih spojiti. Šivati ​​vrećice oko tri strane s malim ravno uboda. Vi svibanj također dati tight cik-cak bodom. Žlica biljni smjesu na torbicu, a zatim šivati ​​preostale četvrti strani, kao dobro. Trim rubove pinking škare ili zapečeni škare i stavite sredstvo protiv moljaca vrećice u svoju odjeću, a posebno u vašem vune odjeću. Ako ne želite da se ubod napraviti vrećice, postoji još jedan jednostavan način za izradu vrećica. Upišite jednu žlicu bilja u sredini trga čistom krpom. Kravata sva četiri ruba s nizom ili trakom i vaše sredstvo protiv moljaca je spreman za uporabu. Također možete koristiti prazne vrećice čaja kako bi male vrećice. Samo ispunite vrećice i kravata zatim s nizom ili vrpce ili twist kravatu. Kada ćete pohraniti odjeću daleko, to je potrebno da očistite sve njih. Nečiste odjeće je ono što privlači najviše moljaca. Možete ih suha ih očistiti, kao i da se na sigurnije strane.

No comments:

Post a Comment