Friday 20 January 2012

Curenje ulja popravak

Jason ustao iz kreveta s alarm blaring u ušima. Bio bih zaboravio da ga postavite u ranije vrijeme - opet, što znači da će biti kasno za njegov razred. Ne žuri, ako sam mislio. Najvećom brzinom, on obrano kroz misli soba prikupljanje, odjeću i knjige i ran vanjska strana na hodnik i krenuli ravno za kuhinju. On je zgrabio pecivo iz kutije na counter i povećanoj prošao njegov otac sjedio na terasi, gotovo ga kucaju. Skakanje preko živice i gotovo nestalo drobljenje mačka pod nogama, dobio je na njegov automobil. Onda kao što je o da biste dobili i odjuriti do škole, on je primjetio curenje ulja kod prednjeg kotača. Drat! Mislio je, kako je izašao iz automobila, pogledao preko štetu, a zatim udario u gumama za dobru mjeru i ode natrag u kuću. Imao je problema s automobilom. On nije bio ide nigdje danas - on nije imao pojma o svemu što su uključeni curenje ulja popravak.
Ako ste ikad iskusili ono što Jason učinio danas ujutro, znam da će biti zainteresirani za znajući sve o curenje ulja popravak. Što smo čekali onda? Let's početi. Evo kako možete ići oko curenje ulja popravak.
Kako to Utočište curenje ulja
Odrediti mjesto, prvo, važno je da saznate gdje propuštanja dolaze iz, kako bi se provesti curenje ulja popravak. Pogledajte je li to dolazi iz motora ili kočnice, to je motorno ulje ili je to ventil koji curi. Ovdje je ono što učiniti, mjesto kartona pod automobil, koji pokrivaju cijeli automobil i označite ga - to je različite gume, motor i sl., na kartonu. Sada ostavite ga preko noći. Kada provjerite ujutro ćete vidjeti gdje curenja dolazi iz. Dijelu koji curi će stvoriti ulja krpa na kartonu.
Pročitajte više o; Power Upravni fluida propuštanja; Engine curenje ulja, ulja u mjenjaču propuštanja; Provjerite Valve, Provjerite je li ventil pokriva su uske. Pogledajte ako možete naći bilo koju curi tamo. Počnite tako da osiguraju da se ventil poklopac vijci zategnuti. Trebat će vam pravilan utični ključ ili odvijač za to. Kada pritegnite sve vijke ventila, to će vjerojatno biti sve što je potrebno za propuštanje da se zaustavi.
Koristite otapala; U cilju pronalaženja bilo koji drugi curi morat ćete sprej i čist drugih područja odrediti ako su curi kao. Učinite to prskanjem područjima koje bi mogle propuštati with karburator za čišćenje ili sredstva za čišćenje degreaser.
Provjerite nafte Pan, vidim da za ispuštanje ulja ne svuče i zbijeno. Ukoliko pronaći rupu u tavi ulje to bi moglo biti zbog trčanje preko stijena. Lijek za to je da se vijak vijak (od odgovarajuće veličine) u tavi ulje. To također može biti popravljen po strmim kit. Nakon toga, napravite korištenje utični ključ provjeriti i utvrditi je li sve vijke koji učvršćuju motor i ulje pan su uske.
Provjerite filter ulja; Još jedan razlog za curenje ulja mogla biti s obzirom na filter ulja. Mjesta curenja može biti događa s obzirom na filter ulja nije pravilno se instalira, ili zbog toga što filter ulja ima savijen, možda zbog off road vožnje. To će zahtijevati od vas da promijenite ulje filter. Brži bolje. Što više čekate, više unburned benzin dospije u motor ulje i čine ga curenja.
Dobiti pomoć, možda ćete usvojiti sve ove korake ako znate kako da provodi neke održavanje automobila sebe. Međutim, ako ste ne svjestan od bilo za popravak tako što ikad, ona je bolje da se pomoć stručnih mehaničara. NE na bilo koji način, prikrivati ​​dijela ili vijka da ne znam ništa o tome. Možda ćete završiti izradu stanje lošije i platiti mnogo više nego što će sam bio dužan platiti, da ste otišli mehaničar na prvo mjesto. I curenje ulja troškovi popravka koji je malo visoka za početak (u rasponu od 500 $ do $ 2000), ovisno o dijelu koji ima curenje, bit će još veći ako se diraju sami. Pročitajte više na popravak automobila.
Pročitajte više na, curenje ulja in Cars, kako popraviti curenje ulja; Stop Engine curenje ulja, tako da sada znate par stvari o curenje ulja popravak, to će biti lakše preuzmu kontrolu nad što će se činilo da ste se beznadno situaciju. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment