Friday 27 January 2012

Bird of Paradise Flower

Ptica Raja su skupina biljaka koje pripadaju strelitzia roda. Različite biljke ove grupe proizvoditi cvijeće koje imaju vlastite kaleidoskopski boje. Jedne vrste ove skupine biljaka proizvodi cvijeće koji imaju prekrasne boje plave, žute i narančaste. Ove boje u cvijeće podsjećaju na boje muškog rajske ptice, i otud ime. Mužjak rajske ptice ima veliki perje i dug perje koji su u nijansama žute i bijele, sa smeđe / orangish tijela perje i kljuna plavo. Međutim, postoji jedna vrsta poznata kao bijela ptica raja koja proizvodi rajske ptice cvijeće koje su bijele u boji s prizvukom plave. Obzirom na nastavku je više informacija o različitim vrstama strelitzia biljaka, koji će vam pomoći da odaberete različite biljke, i briga upute za uzgoj tih biljaka.
Sorti Bird of Paradise Bilje
Ovdje je informacije o različitim sorti ptice raja biljaka, cvijeća i oni proizvode.
Strelitzia Nicolai: Ovo je također poznat kao bijeli ili div rajske ptice, a mogu se uzgajati kao houseplant ili u vrtu. Ako želite da raste cvijeća na ovu biljku, onda je važno da biljka na otvorenom na suncu. Bijeli rajske ptice biljke uglavnom je odlučio za njegovo banana obliku listova.
Strelitzia Reginae: Ova biljka, također poznata kao dizalica ljiljana, je dobar izbor pogon za doma vrtlari. To je najlakše održavati biljka, ali strpljenje je potrebno za uzgoj ove biljke kao što raste vrlo sporo. Ova biljka ima narančasta i plava petaled rajske ptice cvijeće.
Strelitzia Alba: Ovaj cvjetnica više poznat kao bijeli rajske ptice, dobiva cvijeće koje su bijele i plave latice. Ova tvornica je više od stabla, jer raste i do 20 metara u visinu, i stoga nije prikladan za dom vrtove.
Strelitzia Caudata: Ova rijetka biljka je također poznat kao planinski strelitzia. Može se koristiti kao kuća biljka, a ima slične cvjetove na alba i Nicolai vrsta.
Strelitzia juncea: Ova biljka može stajati malo mraza, no raste vrlo sporo i nakon nekoliko godina svoje lišće početi nestaju, a biljka postaje trska. Internet dobiva cvijeće koje imaju svijetle žute i narančaste latice.
Biljna njegu Upute za uzgoj cvijeća
Odaberite pravo raznolikost rajske ptice cvijet za vrtlarstvo. Možete kupiti online ili biljke od vašeg lokalnog vrtić. Ovdje su važne savjete trebate slijediti kada uzgoj ptica raj biljaka. ; Biljka na sunčanom mjestu, i dobro drenirano tlo održavati. ; Tokom vegetacije, od proljeća do ljeta, održavati vlažno tlo. ; Držite rezidbe biljke redovito, i uvijek orezati out novi odojak. , Nemojte davati bilo koje gnojivo ove biljke, budući da ne kao i svaki soli. ; Nakon prvih cvjetova pojavljuju, zrela biljka može se podijeliti za povećanje zaliha. , To je sve o informacije o različitim rajske ptice cvijeća i biljaka, i savjete za uzgoj tih biljaka. Dakle, zadržati iznad briga upute za postrojenja i u roku od nekoliko godina, bit ćete nagrađeni s prekrasnim kaleidoskopski cvijeće.

No comments:

Post a Comment