Monday 23 January 2012

Meksički Tattoo Art

Tattooing prešla je dalek put od bitak dio vjerskih obreda, postati modni trend i sredstvo self izražavanja. Osnovi, tetoviranja je drevni tijelo umjetnost koja je siroko praktikovano za uređenje tijelo i kao dio vjerske obrede. U nekim civilizacijama, poput u drevne Aztec civilizacije, tetovaže bili dio religioznih rituala. To je također znak pojedinca društvenog statusa i znači razlikovati jedno pleme od drugog. Drugi važan cilj je tetoviranje pokazati vojnik rang. Uticaj takvih drevnih civilizacija još evidentno u meksički tetovaža umjetnosti. Meksička tetovaže uglavnom temelje na teme drevne Aztec, Mayan i Inca umjetnosti. Utjecaj svih tih kultura su napravili meksički tattoo dizajna prilično jedinstven i upečatljiv.
Meksički Tattoo Art: Pregled
Meksički tetovaže uključivati ​​elemente koji odražavaju bogatu kulturu i povijest u Meksiku. As spomenuto već, niz meksičkog tetovaža dizajne zapravo su inspirirani i utjecajem Aztec, Mayan i Inca tetovaže. Od tih, utjecaj Aztec tetovaže su izraženije u meksički tetovaža umjetnosti. Aztecs inhabited Meksiko od 13. do 16. stoljeća, a oni koriste tetovaže kako ukrasiti svoje tijelo i pokazati svoju odanost bogovima. Tetovaže su također korišteni pokazati nečiju status, kao i čin ili vojni postignuća Azteka ratnika.
Danas mnogi Asteka bogova, osobito Aztec boga sunca, 'Huitzilopochtili', i Aztec boga za vremenske, plodnost i kreativnost, Quetzalcoatl ima osiguran posebno mjesto u meksički tetovaža umjetnina. Quetzalcoatl je pernata zmija bog Azteka, koji je bio razmatran kao najmoćniji među svim bogovima. Ali osim iz ovih drevnih elemenata, meksički tetovaža umjetnička djela također ima ugrađen modernim elementima od tih, meksičke zatvor i banda tetovaže, kao i meksičke zastava tetovaže su vrijedno spomena. Nekoliko od najpopularnijih meksičkih tetovaža dizajne su razmotrena u nastavku.
Meksički Tattoo Designs
Meksički voli uzeti ponos u njihovoj zemlji bogate kulturne baštine. Oni više vole izlagati ponos da se osjećaju kao Meksikanaca, po ukrasni svoje tijelo sa svojim nacionalna zastava. Ovo je meksički ponos tetovaža, koja je naročito omiljena među Meksikancima koji rade u Sjedinjenim Državama. Ovaj tetovaža omogućuje Meksikanci pokazati svoje ponos i poštivanje njihovih kulture i nacije. Drugi popularan meksički tetovaža je prikaz poznatog meksičkog festivala 'Dan Dead', kojeg je slavi čast svojih predaka i mrtvih rođaka. To može biti nazvao kao meksičke svečanost obilježavanja i smrt i život. Za ovu prigodu, meksički jednostavno vole da tetovaža svoje tijelo s Dan mrtvih lubanje ili šećera lubanje tetovaže. Saznajte više o lubanje tetovaže za djevojčice.
S druge strane, meksički zatvor i banda tetovaže je trend u svijetu tattooing za prilično neko vrijeme. Meksička mafija tetovaže often uključuju orao sa zmijom u ustima. Čak meksički tetovaža lettering je pronađena da značajka u zatvora ili bandi povezane tetovaže. Kao što je meksički tetovaža sadrži elemente drevnih Asteka tetovaže, možete naći veliki broj Meksikanaca ukrasiti svoje tijelo s boga sunca 'Huitzilopochtili' i moćna zmija boga Quetzalcoatla ". Čak je i bog ratnika, 'Tezcatlipoca' je inspirirao mnogo tetovaža dizajne među Meksikancima, zajedno s Aztec bodež.
Meksiko je uglavnom katolička zemlja i utjecaj kršćanstva se očituje u mnogim meksičkih tetovaže. Vjerski simboli kao što su 'Nuestra Señora de Guadalupe', ili 'Gospe od Guadalupe' mnogo je ljubio po Meksikanci za tetoviranje. To je simbol Djevice Marije, portretirao kao svečani žena, moleći s njom pognute glave i ruke sklopljene zajedno i cijelo tijelo okružen zlatno svjetlo. S druge strane, Isus Krist uobičajeno prikazan bilo u svetim srcu tetovaža ili s križ. Muškarci uglavnom preferiraju križ tetovaže nositi na svojim grudima, dok je sveto srce tetovaža je jedan od favorita među ženama. Saznajte više o križ tetovaža dizajne za muškarce.
Dakle, ovo je neki kratka povijest i nacrtima meksičke tetovaža umjetnosti. Sa elementi oba drevnih i modernih tetovaže, meksički tetovaža dizajne stvarno izgledaju fascinantan. Međutim, ako ste zainteresirani u meksički tetovaže, budite sigurni da uzeti profesionalni meksički tattoo umjetnik's pomoći. Također budite sigurni da odaberete tetovaža koja nadopunjuje vaše osobnosti, i nosite ga na mjestu koje doista mogu poboljšati svoj vizualni žalbu.

No comments:

Post a Comment